În zilele care urmează, v-am pregătit un top 10 cu oamenii din WWE pe care eu îi văd jucând un rol important în companie în următorii 10-15 ani. Ca remarcă de început, m-am limitat doar la wrestlerii care nu au sărit încă de vârsta de 30 de ani, și care mai au astfel cel puțin 10 ani la nivel înalt în WWE (ținând cont că majoritatea luptă la nivel înalt până în jur de vârsta de 40 de ani).

#10 – AUTHORS OF PAIN

Authors of Pain au reușit în 2017 să progreseze enorm, după ce în 2016, anul în care au debutat în NXT, au lăsat fanilor un gust oarecum amar din pricina faptului că erau foarte rigizi în ring, având foarte multe de învățat. Însă, sub tutela lui Paul Ellering, Akam (24 ani) și Rezar (23 ani) au avut un salt impresionant, devenind atât personaje extrem de interesante, cu un gimmick care le priește ca o mănușă, cât și workeri foarte buni. Bineînțeles, acest aspect se datorează din nou lui Paul Ellering, însă cei doi au progresat foarte mult și în ring, reușind să scoată unul din cele mai bune meciuri ale anului 2017 în WWE, și aici mă refer la meciul dintre ei, DIY (Johnny Gargano și Tommaso Ciampa) și The Revival (Scott Dawson și Dash Wilder), plus alte meciuri tari precum cel de la TakeOverȘ Chicago (Authors of Pain vs DIY Ladder Match) și cel de la TakeOverȘ Brooklyn 3 în compania celor din SAnitY.

Așadar, Akam și Rezar au de partea lor un gimmick care i-a ajutat să devină over, având in NXT run-uri atât ca heel cât și ca face, abilități in ring bune care ii ajută să lupte de la egal la egal cu echipe bine sudate, precum și vârsta foarte fragedă care le asigură deja cel puțin 10-15 ani de succes în WWE. Sunt pe placul lui Vince, acesta fiind un bine-cunoscut fan al wrestlerilor cu fizicul lor, așadar sunt puține motivele pentru care cei doi nu vor avea succes în anii care urmează. Chit ca în viitor se va lua decizia ca ei să se despartă, există posibilitatea ca unul dintre cei doi, sau chiar ambii, să primească un push a-la Braun Strowman. Cu toate astea, de ce sunt atât de jos pe listă?

Elementul lipsă este chiar cel mai important element din toată prezentarea celor din Authors of Pain, și în același timp, motivul principal pentru care cei doi au ajuns să fie atât de over, cel putin în NXT, înaintea debutului în RAW. Acel element este Paul Ellering. La debutul lor în RAW, cei trei au fost separați, astfel că AoP vor continua fără Ellering. Iar asta, sunt convins că îi va afecta. Nu numai că Paul Ellering era un factor cheie în tot acest gimmick, el fiind practic creierul din spatele celor doi, Paul Ellering era și vocea echipei, și o voce fantastică chiar. Nu la nivelul lui Paul Heyman, pentru că puțini ajung la nivelul ăla, însă destul de aproape. Nu sunt convins că cei doi știu engleză foarte bine, dovadă fiind că mereu vorbesc în limba lor nativă în timpul meciurilor, și dacă o știu, cu siguranță nu vor reuși sa aducă calitatea pe care o aducea Ellering la microfon. Sper să mă inșel, însă rămâne de vazut. Dacă Ellering rămânea alaturi de ei, i-aș fi situat mult mai sus pe această listă. Însă așa, există un semn de întrebare si incertitudine legat de viitorul lor, și pentru asta, Authors of Pain ocupă locul 10 în acest top.

Vă astept mâine, unde voi dezvălui numarul #9 din această listă. De asemenea, aștept opiniile voastre în legatură cu această ideea din spatele acestei liste, cu ordinea în care am situat wrestlerii și cu alte idei pentru viitoare topuri.