WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Update pentru situaţia lui Luke Harper în WWE

0

Luke Harper a cerut oficialilor WWE să fie lăsat să plece după WrestleMania, însă rezilierea contractului încă nu s-a produs şi sunt şanse mici să se întâmple în viitorul apropiat.

Potrivit lui Dave Meltzer, Vince McMahon i-a transmis lui Harper că nu îi va îndeplini dorinţa de a pleca din companie. Tot Meltzer susţine că Harper venea constant cu idei pentru echipa creativă în perioada în care a fost accidentat, doar că Vince McMahon nu i-a înţeles niciodată personajul şi era nemulţumit de el că nu poate face un accent sudic.

Planul pentru Harper era un feud cu Sami Zayn după WrestleMania, dar ideea a fost abandonată şi lui Harper i s-a zis că nu mai este nevoie de el, dar a fost chemat să lucreze un dark match cu EC3 la SmackDown. McMahon ar fi fost nemulţumit de meci şi de aceea Harper nu a ajuns în niciun brand, iar acela a fost momentul în care fostul campion Intercontinental a cerut plecarea.

Detalii pentru accidentările lui Daniel Bryan şi Jeff Hardy

0

Daniel Bryan nu a mai apărut la WWE TV de când a pierdut titlul la WrestleMania, iar toate zvonurile apărute indicau o accidentare suferită de acesta în meciul cu Kofi Kingston.

Încă nu există detalii referitoare la accidentarea suferită de Bryan, însă tot ce se ştie în acest moment este faptul că el este apt din punct de vedere medical să revină în ring. Potrivit lui Dave Meltzer, Bryan a fost în backstage la SmackDown-ul din această săptămână şi urmează să fie reintrodus în storyline-uri.

Aşa cum am văzut la SmackDown, titlurile la echipe au fost declarate vacante ca urmare a accidentării lui Jeff Hardy. La WWE TV, accidentarea lui Jeff la genunchiul drept i-a fost atribuită lui Lars Sullivan.

Hardy va absenta între şase şi nouă luni.

Un membru SAnitY şi-a anunţat plecarea din WWE

0

Alexander Wolfe a postat un mesaj pe Twitter prin care, cel mai probabil, îşi anunţă plecarea din WWE.

Wrestler-ul din Germania a fost promovat în urmă cu un an în main roster, alături de Eric Young şi Killian Dain ca SAnitY. Stable-ul nu a fost foarte folosit în SmackDown şi au apărut ultima dată împreună la SmackDown-ul de pe 2 aprilie, pierzând un Handicap Match împotriva lui The Miz.

Eric Young a fost mutat în RAW ca parte din Superstar Shakeup. Killian Dain şi-a mărturisit dezamăgirea că SAnitY nu mai există.

https://www.instagram.com/p/BwVN0TQhB_D/

Lista completă a wrestlerilor care au ajuns în SmackDown

0

Superstar Shakeup a continuat la SmackDown, acolo unde mai mulţi wrestleri au fost mutaţi din RAW şi NXT. Mutările au continuat şi după încheierea show-ului, fiind anunţate pe Twitter.

Astfel, în SmackDown au ajuns:

 • Roman Reigns
 • Finn Balor
 • Ember Moon
 • Kairi Sane
 • Lars Sullivan
 • Buddy Murphy
 • Liv Morgan
 • Chad Gable
 • Apollo Crews
 • Mickie James

LISTA WRESTLERILOR CARE AU AJUNS ÎN RAW

Luke Harper a cerut să fie lăsat să plece din WWE

0

Luke Harper a anunţat prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare că a cerut WWE-ului să fie lăsat să plece.

El a fost promovat în main roster în 2013, alături de Bray Wyatt şi Erick Rowan, iar personajul său a avut diferite forme de-a lungul timpului. A câştigat o dată titlul Intercontinental şi de două ori titlurile la echipe. Cu Randy Orton şi cu Rowan, ca parte din The Bludgeon Brothers.

Lista completă a wrestlerilor care au ajuns în RAW

0

În această săptămână are loc Superstar Shakeup. Prima rundă a fost la RAW, iar următorii wrestleri sunt pare acum din brandul roşu:

 • The Miz
 • Aleister Black & Ricochet
 • The Viking Experience (ex-War Raiders)
 • Andrade (& Zelina Vega)
 • Cedric Alexander
 • Rey Mysterio
 • The Usos
 • Naomi
 • EC3
 • Lars Sullivan
 • Eric Young
 • Lacey Evans
 • AJ Styles

Nia Jax se va opera şi nu va mai apărea în acest an

0

Sunt şanse mari ca anul să se fi încheiat pentru Nia Jax. Aceasta a anunţat că va fi operată pentru a i se repera ligamentele încrucişate anterior (ACL) de la ambii genunchi.

Cum recuperarea poate dura şi până la nouă luni, Nia Jax va mai apărea la WWE TV abia anul viitor.

https://twitter.com/NiaJaxWWE/status/1116745757133103106

Bobby Lashley a anunţat că revine în MMA în acest an

Bobby Lashley a acordat recent un interviu celor de la Sky Sports în care a vorbit şi despre cariera lui în MMA.

Lashley este convins că mai poate să participe în câteva lupte până să se retragă definitiv din acest sport. El susţine că este în continuare sub contract cu Bellator şi vrea să se întoarcă pentru o luptă cu Ryan Bader, anul acesta.

Totodată, a dat de înţeles că va la o pauză din WWE după SummerSlam pentru a se concentra pe MMA. Ultima luptă a lui Lashley a fost în 2016, când a câştigat împotriva lui Josh Appelt.

Road Dogg nu mai este şeful echipei creative din SmackDown

0

“Road Dogg” Brian James a renunţat la poziţia de co-lead writer pe care o avea în echipa creativă din SmackDown.

Potrivit ProWrestlingSheet, el va rămâne în compania, doar că va avea o altă poziţie. Este posibil să ajungă în rolul de comentator sau să ocupe poziţia lăsată liberă de Arn Anderson, cel care se ocupa de live event-uri.

Totuşi, James ar fi fost nemulţumit de faptul că Vince McMahon îi schimba scriptul pentru show-ul în timpul şedinţelor, notează Wrestling Observer. În plus, aceeaşi sursă scrie că McMahon a dat vina pe James pentru problemele de continuitate are show-ului.

Sasha Banks a vrut să plece din WWE după WrestleMania

0

Statutul lui Sasha Banks în WWE, în acest moment, este incert din cauza mai multor lucruri care s-au întâmplat în ultimele zile.

Ea a vrut să plece din WWE după WrestleMania, potrivit Wrestling Observer, nemulţumită fiind de decizia companiei de a lua titlurile la echipe de pe ea şi Bayley.

Aceeaşi sursă menţionează că cele două credeau că vor avea un title reign de durată, în schimb la WrestleMania The IIconics au câştigat titlurile. Aparent Sasha Banks va avea câteva săptămâni pentru a se decide dacă se întoarce în companie sau nu.

Ea a anulat apariţia într-o emisiune tv în ultimul moment, invocând probleme în familie. Totuşi, ea apare într-o poză alături de soţul ei, Kalisto şi soţia lui în Republica Dominicană.


Detalii despre Ronda Rousey. Ce se întâmplă cu fosta campioană RAW Women’s

0

Ronda Rousey a pierdut titlul RAW Women’s în main event-ul de la WrestleMania şi nu a apărut la următorul episod din RAW.

Din câte se parea, aceasta a fost ultima apariţie momentan a lui Rousey, potrivit Wrestling Observer, chiar dacă mai are contract până în 2021.

Ronda a vrut să lucreze full-time până la WrestleMania şi va depinde de ea dacă se întoarce sau va avea un program similar cu cel al lui John Cena sau Brock Lesnar.

Totodată, la WrestleMania ea şi-a rupt mâna, dar momentan nu există detalii despre cât de mult va dura recuperarea.

Big E s-a accidentat la genunchi

0

Big E a sugerat pe Twitter că s-a accidentat la genunchi în timpul meciului de la SmackDown, iar WWE pare să confirme spusele lui.

WWE a anunţat că Big E a suferit o ruptură de menisc. Membrul New Day a participat într-un meci tag team la SmackDown alături de Kofi Kingston şi Xavier Woods, împotriva echipei formate din The Bar şi Drew McIntyre.

Probleme pentru Daniel Bryan. Este posibil să se fi accidentat la WrestleMania

0

Daniel Bryan nu a apărut la SmackDown-ul din această săptămână şi a plecat imediat după WrestleMania acasă.

Într-o ediţie recentă din Wrestling Obsver, Dave Meltzer a susţinut că este posibil ca Bryan să se fi accidentat în timpul meciului cu Kofi Kingston, acesta fiind motivul pentru care s-a dus direct acasă.

Este posibil ca Bryan să efectueze un control medical din care să reiasă gravitatea accidentării.

Şi AJ Styles are probleme medicale. El s-a accidentat în timpul meciului cu Randy Orton.

Planul iniţial pentru Seth Rollins vs. Brock Lesnar

0

Meciul pentru titlul WWE Universal dintre Seth Rollins şi Brock Lesnar a fost pus în deschiderea WrestleMania cu doar câteva minute înainte ca PPV-ul să înceapă, au confirmat atât PWInsider, cât şi Wrestling Observer.

Ca urmare a modificării de ultim moment, Hulk Hogan nici nu a ştiut de ce a intervenit Paul Heyman în segmentul lui cu Alexa Bliss.

Planul iniţial era ca meciul să fie ultimul înainte de main event, iar iniţial cel dintre Randy Orton şi AJ Styles ar fi trebuit să deschidă show-ul.

Potrivit PWInsider, restul show-ului a decurs conform planului.