Andre The Giant Memorial Battle Royal

A fost haos şi nu unul bun. Pur şi simplu mare parte din meci nu a putut fi înţeleasă, dat fiindul faptul că erau foarte mulţi oameni în ring. Mi-a plăcut povestea lui Ziggler de aici, sper să se ducă către un feud în Smackdown sau măcar să facă ceva interesant cu el. Finalul a fost… interesant. La fel, trebuie să vedem unde se va duce.

Câştigător: Matt Hardy
Rating: *1/4

WWE Cruiserweight Championship
Cedric Alexander vs. Mustafa Ali

Sincer, credeam că vor pune titlul pe Mustafa Ali, dat fiind timpul pe care l-a primit să îşi construiască personajul. În fine, decizia a fost cea bună.

Meciul în schimb a fost destul de plictisitor, mă aşteptam la ceva la flashy, să fie un showcase al ambilor wrestleri. Poate că asta s-a vrut, dar nu a ieşit aşa. În plus, şi publicul a fost mort.

Meciul a ieşit decent, dar nu au ştiut cum să construiască un face vs. face cum trebuie, nu m-a prins toată treaba cu heart & soul.

Câştigător: Cedric Alexander
Rating: **3/4

Wrestlemania Women’s Battle Royal

A fost peste cel de la băieţi datorită faptului că nu a fost atât de aglomerat ringul. Două lucruri sunt de remarcat aici, secvenţa cu fetele din NXT, care mi s-a părut de bun augur. A fost un gest frumos să le bage în meci şi să le dea un moment, dar nu am înţeles de ce Kairi Sane a fost eliminată aşa de repede; Şi al doilea moment, cel care a dat startul, sper, la feud-ul dintre Sasha Banks şi Bayley. În schimb, victoria lui Naomi nu are niciun sens, eliminarea lui Carmella atât de repede nici atât, dacă nu a făcut cash in-ul.

Câştigătoare: Naomi
Rating: **

WWE Intercontinental Championship
Seth Rollins vs. The Miz (c) vs. Finn Balor

E foarte tare intrarea lui Rollins cu pyro, dar nu pot să ignor cât de copiat a fost întregul look după Game of Thrones. Când am văzut că Balor intra ultimul, m-am aşteptat să îl văd pe Demon King, dar cum este Wrestlemania, WWE a ales să facă ceva pe placul sponsorilor. Nu pot să spun că a fost rău, de fapt a fost un gest bine venit.

A fost opener-ul perfect pentru Wrestlemania. The Miz s-a ţinut bine în ring cu doi wrestleri clar superiori lui. A fost construit bine, cu Miz care i-a lucrat piciorul favoritului publicului, ceea ce în teorie trebuia să îi aducă şi mai mult heat. Finalul a fost previzibil cu Rollins câştigând într-un mod similar ca cel de la Wrestlemania 31, devenind astfel Grand Slam Champion.

Câştigător: Seth Rollins
Rating: ***3/4

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair (c) vs. Asuka

Mie mi s-a părut că au luat booking-ul de la Ember Moon vs. Shayna Baszler din Philly şi l-au îmbunătăţit. E acel gen de meci în care challenger-ul face tot ce poate, dar tot nu câştigă şi astfel nu iese rău din meci.

În ciuda faptului că meciul a fost bun, atât tehnic cât şi din punct de vedere al storyline-ului, cu încă 2-3 minute în plus putea să fie cel mai bun meci de pe card. Era suficientele minutele în plus pentru a adăuga şi mai multă emoţie prin câteva near fall-uri, ca apoi Charlotte să obţină victoria.

Predicţia mea înainte de show a fost Charlotte şi nu mă surprinde că au ales-o pe ea să îi întrerupă streak-ul lui Asuka. Nici nu cred că Asuka a decăzut în ochii lui VKM, pur şi simplu era prea mult de aşteptat până la anul ca acesta să fie distrus.

Câştigătoare: Charlotte Flair
Rating: ***3/4

United States Championship
Randy Orton (c) vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev

Sunt mai multe probleme cu acest meci. În primul rând a avut calitatea unui meci de weekly show, poate nici atât.

În al doilea rând arată fixaţia lui VKM cu privire la câştigători. Evident planul a fost tot timpul ca Mahal să câştige, dar trebuia să profite de faptul că l-a băgat pe Rusev în meci, că a fost cel mai over de aici şi să îi dea victoria. Apoi o victorie a lui Mahal la Smackdown ar fi adus şi mai mult heat şi ar fi pornit un feud… interesant.

Câştigător: Jinder Mahal
Rating: **1/4

Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon

Cel mai bun meci al serii fără doar şi poate. Evident nu a fost perfect, au existat câteva probleme, cum ar fi selling-ul şi poziţionarea lui Ronda, dar astea le va învăţa cu timpul, dar şi faptul că Angle a fost cel mai slab om din meci, din păcate.

Nu ştiu care a fost surpriza mai mare – Ronda sau Stephanie. În orice caz, ambele au arătat foarte bine. A fost performanţa carierei pentru Stephanie şi sunt surprins că pe ea s-a făcut submission-ul. Mă aşteptam ca Ronda să îi rupă braţul lui Triple H.

Meciul a avut un booking perfect şi a fost peste aşteptări. Ronda a arătat ca un star aici şi şi-au şters toate păcatele după apariţia ei de la Royal Rumble.

Câştigători: Kurt Angle & Ronda Rousey
Rating: ****

Smackdown Tag Team Championship
The Usos (c) vs. New Day vs. The Bludgeon Brothers

Intrarea celor de la New Day mi s-a părut funny, dar nu a avut nicio treabă cu meciul sau cu orice altceva. The Usos au fost criminali, dar din păcate rezultatul era decis de mult timp şi aici.

Puteau să aleagă alt booking unde Bludgeon Brothers tot urma să iasă dominanţi, dar probabil şi din cauza timpului au ales asta, ceea ce a fost ok. Sunt surprins că VKM este în spatele lui Rowan şi Harper.

Câştigători: The Bludgeon Brothers
Rating: **1/2

John Cena vs. The Undertaker

Nu mi s-a părut funny segmentul cu Elias. IMO Elias a arătat ca un star. Decât să îl pună aici, mai bine îl puneau partenerul lui Braun.

Intrarea lui Undertaker a durat mai mult decât meciul în sine. Eu sper să nu fie aşa, dar mi-a lăsat senzaţia că a fost făcut pentru a începe build up-ul pentru un meci Career vs. Career la Wrestlemania 35. Bleah.

În fine, de fiecare dată e tare când Cena e într-un squash, iar reacţiile lui de aici au fost geniale.

Câştigător: The Undertaker
Rating: NR (Squash)

Shane McMahon & Daniel Bryan vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Aici a fost momentul lui Bryan, nici nu am ştiut cum să reacţionez în momentul intrării, dar când toată arena a început să îi strige numele mi s-a ridicat tot părul de pe mine.

Mi-a plăcut meciul şi booking-ul, totul a fost făcut pentru Bryan, iar asta a însemnat că a trebuit să privim câteva minute cu Shane McMahon în ring, care, după seara asta, cred că e probabil cel mai slab McMahon în ring şi asta pentru că nu am mai văzut-o pe Linda de mult timp.

Bryan a încasat câteva bump-uri şi şi-a executat o parte din cele mai cunoscute manevre. Presupun că o va lua step by step, sunt curios de testările făcute după meci. KO şi Zayn se vor duce în RAW. Sunt curios ce au pregătit pentru Bryan.

Câştigători: Shane McMahon & Daniel Bryan
Rating: ***1/4

RAW Women’s Championship
Alexa Bliss (c) vs. Nia Jax

Mickie James a fost implicată în toare storyline-urile de body shaming din WWE?

Era foarte previzibil rezultatul. Dacă nu câştiga Nia arătau toţi ca nişte porci pentru cum au făcut-o, în schimb a ieşit un moment bun pentru ea. Din păcate, nu are ce căuta într-un ring de wrestling. Mi se pare la fel de slabă ca în NXT. Aici doar Alexa Bliss a existat, care ştie cum să manevreze un persoanj heel.

Câştigătoare: Nia Jax
Rating: **

WWE Championship
AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura

Intrarea lui Nakamura era mult mai tare cu tipul de culoare decât cu rockeriţa asta blondă. AJ Styles a fost prezentat pe grafică ca fiind campionul Universal LOL.

Din momentul în care Corey Graves a zis că meciul va fi un clasic am ştiut că va fi un fail şi în mare măsură asta a fost. Au luat fix acelaşi booking de la Charlotte cu Asuka. Din punct de vedere tehnic meciul a fost bun, dar publicul era deja obosit şi nivelul de intensitate scăzut nu i-a trezit deloc. Doar finalul mi s-a părut abrupt, dar din nou, lazy booking.

Au avut 20 de minute, trebuia să fie un meci de back and fourth, în schimb Nakamura a fost în ofensivă mai tot timpul, iar majoritatea manevrelor lui AJ au fost defensive, pentru a opri atacurile lui Shinsuke.

Heel turn-ul de după meci îmi dă speranţe că Nakamura va scăpa de gimmick-ul de căcat pe care i l-a dat VKM în main roster şi va fi un heel agresiv cu dorinţa de a îl decapita pe AJ. Dacă vreţi să vedeţi cum trebuia să arate meciul, click aici. 

Câştigător: AJ Styles
Rating: ***1/4

RAW Tag Team Championship
The Bar (c) vs. Braun Strowman & Nicholas aka random kid

Au distrus tot ce au construit cu Sheamus şi Cesaro de când i-au pus împreună, deci ultimii doi ani cred, chit că a fost vorba de Braun Strowman. A fost o mizerie fără sens.

Aparent puştiul e copilul unui arbitru din WWE. Tot nu am înţeles de ce au făcut mizeria asta, putea să îl aducă pe Joe, pe Elias, până şi pe Big Cass.

Câştigători: Braun Strowman & copilul
Rating: DUD

WWE Universal Championship
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns

Meciul acesta nu poate fi luat în serios. A fost o jignire la adresa tuturor. Prost să fie ăla care se mai uită la produsul oferit de ei după ce şi-au bătut joc în asemenea hal de un main event.

Sper totuşi că Lesnar nu a semnat prelungirea şi vine în UFC să fie distrus de Stipe sau DC. Senilul ori e troll ori a luat-o de tot razna. Spitalul de nebuni, un azil ceva, bagă-l Hunter cât mai repede.

Am dat o stea pentru toate bump-urile încasate de Reigns. Îmi pare rău pentru el, şi-a pus corpul la bătaie, dar deja a primit label-ul de Vince guy şi nu va fi niciodată plăcut de fani.

Per total a fost unul dintre cele mai slabe main event-uri din istoria Mania, publicul a scandat “This is awful”, “Bring back Nicholas”, “CM Punk”, s-au jucat cu vreo patru mingii de plajă, nu a fost nimeni atent la meci.

Câştigător: Brock Lesnar
Rating: *