Kickoff Match
Bayley vs. Ruby Riott

Am mai spus în trecut că Ruby Riott are cel mai mare potenţial de reuşită din Riott Squad, iar asta s-a văzut şi aici unde a făcut dintr-un meci lipsit de importanţă, unul enjoyable.

Din păcate totuşi Bayley nu a făcut mai nimic în meci, iar Riott Squad l-au cărat cu totul. Sincer, sunt mai curios să o văd pe Ruby în peisajul titlului feminin decât să văd feud-ul dintre Sasha Banks şi Bayley.

Câştigătoare: Ruby Riott
Rating: **1/2

Intercontinental Championship
Seth Rollins vs. The Miz

Un opener perfect şi dacă vrei să vezi doar părţile bune ale acestui PPV poţi să te opreşti fără nicio problemă după acest meci.

Seth Rollins este incredibil, a ajuns la nivelul AJ Styles, adică să fie cel mai bun worker din WWE, cel puţin din main roster. Workrate-ul său mi se pare fantastic, cred că poate face multe din postura de campion Intercontinental, mai ales cât timp titlul Universal va fi în continuare pe un part-timer.

Din păcate, odată cu acest meci foarte bun, iar va fi ridicat în slăvi The Miz. Nu contest abilităţile sale la microfon, dar în ring rămâne acelaşi wrestler cel mult mediocru. S-a văzut asta încă din primele secunde, când pur şi simplu nu ştia să iasă dintr-un wrist lock, dar şi pe parcursul meciului. Evident face ceea ce i se cere, dar nimic mai mult. Mi se pare amuzant că se spune despre el că este un worker safe, dar el nu ştie că când primeşti un Suicide Dive nu îţi pui mâinile în faţă, ci încerci să îţi prinzi adversarul ca să nu cadă în cap.

Kickout-urile lui Rollins şi pasul grăbit cu care şi-a executat Miz manevra de final au făcut finalul de meci credibil, mai ales că Miz i-ar fi egalat recordul lui Jericho.

Câştigător: Seth Rollins
Rating: ****1/4

RAW Women’s Championship
Nia Jax vs. Alexa Bliss

Nu ştiu de ce a mai fost făcut meciul, mai bine îi acordau rematch-ul lui Bliss la un RAW.

Aşa mi se pare că au îngropat-o de-a dreptul, pentru că era clar că nu va câştigat în acest storyline. Chiar sunt curios cum o vor scoate la capăt. Peste toate, WWE a anunţat că Bliss s-a accidentat. Nu ştim dacă este reală accidentare, dar nu m-ar surprinde, pentru că Nia Jax a fost şi aseară cam neîndemânatică.

Meciul foarte slab, oricum.

Câştigătoare: Nia Jax
Rating: *

United States Championship
Jeff Hardy vs. Randy Orton

Tehnic nu văd să fi fost ceva greşit, deşi nu prea am putut să fiu atent la meci, chiar dacă am încercat.

Sunt doi foşti campioni mondiali şi în mod normal acest fapt ar fi trebuit să propulseze importanţa titlului United States, dar nu au reuşit să creeze niciun pic de dramă. Combinaţia dintre un Randy Orton fără chef de muncă şi statutul de face este devastator pentru orice meci.

Şi ăsta putea intra fără probleme la un show săptămânal.

Câştigător: Jeff Hardy
Rating: **

Daniel Bryan vs. Big Cass

Bryan a scos maxim dintr-un meci cu asemenea booking şi cu un adversar ca Big Cass. Degeaba a încercat el să promeveze meciul ca David vs. Goliath, nu a ajuns nici măcar la unghia degetului mic al oricărui meci dintre el şi Takeshi Morishima.

Big Cass a fost foarte slab, abia la segmentul de după meci am văzută puţină personalitate din partea lui. Nu ştiu unde vor să meargă cu feud-ul ăsta, mi se pare cea mai proastă combinaţie în care putea fi băgat Bryan.

Câştigător: Daniel Bryan
Rating: **1/2

Smackdown Women’s Championship
Carmella vs. Charlotte Flair

Când am văzut cine a fost producer-ul acestui meci mi-a fost totul clar. A fost o mizerie de meci.

La modul în care au construit-o pe Carmella a fost cea mai mare prostie să încerce să fie competitivă împotriva lui Charlotte. Booking-ul ăsta mergea cu două oponente mai apropiate ca valoare. Cea mai bună variantă era intervenţia The IIconics, mai ales că au făcut un tease în kickoff.

Câştigătoare: Carmella
Rating: 1/2*

WWE Championship
AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura

Când am văzut că nu e pus în main event mi-am dat seama că Nakamura nu va câştiga titlul.

Nu înţeleg ce au vrut să facă în acest feud. Toate meciurile au fost dominate de Nakamura, au avut un pace scăzut şi practic nu i-au lăsat pe niciunul să îşi arate calităţile pe care le deţin. Nu vreau să intru în teoria conspiraţiei, dar parcă o fac intenţionat să nu scoată meciuri bune.

Aici tocmai când meciul începea să devină tot mai bun au venit cu cel mai prost final posibil. Sigur, probabil va duce către un meci final, dar a fost o mare dezamăgire acest feud şi nu din cauza lui Nakamura, aşa cum acuză mulţi fanboy WWE, ci din cauza booking-ului stupid.

Câştigător: No Contest
Rating: ***

Braun Strowman & Bobby Lashley vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Nu doar calitatea meciului, dar şi modul în care a fost construit l-au făcut să arate ca unul pentru show-urile săptămânale. Parcă ar fi fost luat de la RAW, s-a văzut şi când au tras mai încet de parcă ar fi intrat pauza publicitară.

Din nou, nu înţeleg ce fac cu Owens şi Zayn. Din momentul în care Owens a pierdut titlul Universal nu au mai făcut nimic cu el, minus acea perioadă când a fost campion United States. Despre Zayn nu mai spun nimic.

Lashley a arătat ca un oarecare aici, trebuie să îi schimbe finisher-ul, pentru că e clar că nu este un monstru ca Elgin să execute fără probleme un Delayed Suplex. Doar Braun Strowman a fost pus over aici.

Câştigători: Braun Strowman & Bobby Lashley
Rating: **

Roman Reigns vs. Samoa Joe

Ce s-a întâmplat înaintea meciului a fost foarte tare, însă meciul a dezamăgit crunt.

A fost clasicul “Roman Reigns poate să fie şi împuşcat că oricum va reveni”. Nu mai înghite nimeni asemenea mizerii, publicul a început să plece încă din timpul meciului, iar cei care nu au făcut-o au strigat chant-uri precum “This is boring”, “CM Punk”, “Johnny Wrestling” etc.

Mă bucură faptul că publicul a plecat, acesta poate fi cea mai bună formă de protest pentru booking-ul execrabil pe care îl oferă compania, mai ales când vine vorba de Roman Reigns.

Câştigător: Roman Reigns
Rating: **1/4

Backlash a început cum nu se putea mai bine, dar restul show-ului a fost sub un live event. Cu siguranţă cel mai slab show din 2018.