S-ar putea să dureze ceva timp până când vom vedea schimbări majore în Monday Night RAW, dar se pare că Paul Heyman face progrese în rolul de director executiv al acestui brand.

După cum a fost raportat de către Wrestling Observer Newsletter, la show-ul de săptămâna trecută Heyman a avut cea mai mare influență de până acum. Desigur, Vince McMahon are ultimul cuvânt în tot ceea ce se întâmplă, dar săptămâna trecută Heyman a reușit să aibă mai multe idei pentru show.

Dave Meltzer a remarcat faptul că Vince a făcut câteva modificări minore la RAW-ul de săptămâna trecută, dar Heyman și-a pus amprenta în mare parte. Asta ar explica acțiunile intense care au pus capăt show-ului.

Storyline-ul dintre Mike și Maria Kanellis pare să aibă și amprenta lui Heyman, el fiind un mare fan și prieten al Mariei de mulți ani.

Angle-ul cu Lesnar care l-a distrus pe Seth Rollins, acesta tușind și scuipând sânge a fost tot gândit de Paul. Este ironic că a existat sânge în segmentul respectiv la doar câteva zile după ce Vince a spus că AEW promovează ”sângele și lucrurile scârboase”.