Semnele că Matt Riddle, fost luptător în UFC şi actual pro wrestler în circuitul independent, va ajunge în WWE sunt tot mai clare. În acest momente mai lipseşte doar confirmarea oficială a companiei conduse de Vince McMahon.

Primul semn de întrebare a apărut atunci când Pro Wrestling Guerrilla a anunţat că wrestler-ul în vârstă de 32 de ani nu va mai putea participa în turneul Battle of Los Angeles şi va fi înlocuit cu Trevor Lee.

Apoi a urmat declaraţia lui Dave Meltzer, conform căruia Riddle a avut contracte pe masă atât din partea WWE, cât şi din partea NJPW, dar în cele din urmă ar fi ales compania americană.

Ultimul indiciu că Riddle îşi va face debutul curând în brand-ul galben-negru este anunţul CZW, care prezintă “New Heights” ca una dintre ultimele apariţii independente ale lui Riddle înainte de a ajunge în WWE. Ulterior, promoţia celebră pentru deathmatch-uri a renunţat să mai promoveze grafica respectivă.

Acelaşi Dave Meltzer a lămurit marea problemă care îl viza pe Riddle în WWE. Un recunoscut consumator de cannabis, Riddle a spus în trecut că dacă WWE îl va plăti suficient, va renunţa la acest viciu. Totuşi, aparent WWE nu suspendă wrestlerii pentru consumul de marijuana, ci doar îi amendează cu 2500 de dolari.