Potrivit ProWrestlingSheet, Aleister Black şi Zelina Vega s-au căsătorit. Este necunoscut momentul exact când a avut loc oficializarea relaţiei dintre cei doi, pentru că niciunul nu dezvăluie foarte multe detalii din viaţa privată pe reţelele sociale.

Zelina a avut recent o relaţie cu Austin Aries, de asemenea, despre care nu se ştie exact când s-a terminat. Cert este că fostul campion NXT şi fosta Rosita din TNA sunt împreună de ceva timp. Recent, Zelina Vega a postat pe Instagram un clip video cu un antrenament alături de wrestler-ul olandez.

Cei doi au fost rivali on-screen, în timpul feud-ului dintre Andrade Almas şi Aleister Black, care s-a încheiat cu câştigarea titlului NXT de către cel din urmă.

Zelina Vega, pe numele ei real Thea Trinidad, a semnat cu WWE în 2016 şi a început antrenamentele la Performance Center. Chiar dacă până atunci ea obişnuia să lupte, în WWE a fost folosită în mod special ca manager-ul lui Andrade Alams.

Tommy a ajuns în WWE cam în aceeaşi perioadă şi a fost rapid promovat ca unul dintre cele mai mari superstaruri din NXT, câştigând toate meciurile de la evenimentele TakeOver la care a participat.

 

View this post on Instagram

 

No rest for the wicked… #Thanksgiving

A post shared by Thea Trinidad (@zelina_vegawwe) on