Aparent atitudinea lui Big Cass din turul european WWE nu a fost singurul motiv pentru care acesta a fost concediat personal de Vince McMahon.

Conform Wrestling Observer, la un moment dat Cass a refuzat să repete un promo înainte de show, iar cadrul show-ului a livrat o variantă mai lungă a acestuia. Vince McMahon ar fi urât atât de tare promo-ul încât l-a concediat pe cel care l-a scris.

Cass ar fi avut probleme cu colegii, în urma unor discuţii în contradictoriu cu Sami Zayn în care îl apăra pe Donald Trump cu referire la tratamentul pe care îl primesc musulmanii; Dar problemele lui de atitudine i-au nemulţumit şi pe alţi oficiali ai companiei încă din perioada feud-ului cu Big Show, înainte de accidentare, dar şi după ce a revenit şi i s-a dat un program cu Daniel Bryan. Incidentul din autobuzul WWE din Europa nu a fost motivul principal pentru care a fost dat afară, dar a fost motivul principal pentru cele două înfrângeri prin submission împotriva lui Bryan.

Aceeaşi sursă menţionează că mai mulţi promoteri independenţi deja vor să îi reunească pe Enzo Amore, care acum este cunoscut ca Real 1 şi Cass, care nu îşi va mai putea folosi numele acesta în afara companiei. Totuşi, cei doi au avut un conflict în viaţa reală şi nu înseamnă că vor lucra împreună.