După cum a fost raportat la începutul acestei săptămâni, au existat modificări de ultimă oră în ceea ce privește SmackDown Live, Vince McMahon schimbând scriptul, iar show-ul a fost rescris cu doar câteva ore înainte de tansmiterea pe USA Network.

Când noul script pentru SmackDown Live a fost rescris, oficialii aveau la dispoziție o oră liberă în cadrul show-ului, așa că au luat decizia să scoată meciul dintre Sami Zayn vs. Aleister Black de pe card-ul pentru SummerSlam, și să ofere meciul la SmackDown Live.

Dave Meltzer a discutat acest subiect la Wrestling Observer Radio:

”Ce s-a întâmplat cu Aliester Black și Sami Zayn este din cauza lui Vince McMahon căruia nu i-a plăcut cum trebuia să fie SmackDown Live în această săptămână și a schimbat întregul show, când a rezolvat lucrurile care îl deranjau, mai avea o oră de completat. Una dintre idei pentru a completă acea oră liberă a fost să pună meciul dintre Aleister Black și Zayn la SmackDown. Așadar, acesta este motivul pentru care meciul respectiv nu se află pe card-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam”.

Un rematch între Zayn și Black este puțin probabil pentru SummerSlam, dar există încă discuții despre adaugarea a cel puțin un meci pe card-ul evenimentului, acesta putând fi Roman Reigns vs. Buddy Murphy.