Au ieșit la iveală detalii despre situația lui Luke Harper în WWE. PWInsider a raportat la începutul acestei săptămâni faptul că Harper a început să călătorească alături de roster-ul WWE-ului, ceea ce înseamnă de obicei o revenire la TV.

Cu toate acestea, după cum au spus cei de la Wrestling Observer, principalii oficiali din companie nu știau că Harper a început să călătorească alături de celălalte superstaruri din roster-ul brand-ului său.

La SummerSlam 2018, colegul său de echipă, Rowan, a suferit o ruptură la bicepsul drept. Atunci când Rowan s-a accidentat, Harper a decis să se opereze la încheietura mâinii pentru că avea anumite leziuni. El a fost scos de pe TV la începutul acestui an, pentru că oficialii nu aveau nici un plan pentru el și de aceea a cerut rezilierea contractului în aprilie, dar cerere i-a fost respinsă.

Contractul actual a lui Luke Harper va expira în noiembrie, însă compania adaugă în contract încă șase luni deoarece a fost absent pentru a-și rezolva accidentarea. Dacă Harper va părăsi WWE-ul în primăvara anului 2020, mulți se așteaptă să semneze cu AEW, deoarece este prieten cu persoanele care lucrează în respectiva companie.