May 24, 2017

WWE

WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Rezultate WWE Backlash 2017

Tye Dillinger vs. Aiden English
Kickoff Match
Câştigător: Tye Dillinger

Luke Harper vs. Erick Rowan
Câştigător: Luke Harper

Sami Zayn vs. Baron Corbin
Câştigător: Sami Zayn

Naomi, Charlotte Flair & Becky Lynch vs. Natalya, Carmella & Tamina
Câştigătoare: Natalya, Carmella & Tamina

The Usos (c) vs. Breezango
Smackdown Tag Team Championship
Câştigători: The Usos

Kevin Owens (c) vs. AJ Styles
United States Championship
Câştigător: Kevin Owens

Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler
Câştigător: Shinsuke Nakamura

Randy Orton (c) vs. Jinder Mahal
WWE Championship
Câştigător: Jinder Mahal – TITLE CHANGE

Review NXT TakeOver: Chicago – I BLOODY LOVE WRESTLING

Roderick Strong vs. Eric Young

Un opener destul de bun, în care a fost continuată povestea “Roddy vs. The World”, iar rezultatul a fost o decizie înţeleaptă, cred eu. Acţiune back and forth, cu un public excelent, care l-a susţinut intens pe Roddy.

Meciul nu mi s-a părut scris astfel încât Strong să pară un Superman, chiar dacă a trecut de Dain şi Wolfe. E bine că la final nu au apărut Ohno, McIntyre sau mai ştiu eu cine, pentru că am o oarecare idee despre direcţia în care se îndreaptă cu Strong.

Câştigător: Roderick Strong
Rating: ***1/4

Tyler Bate vs. Pete Dunne (c)
WWE United Kingdom Championship

Meciul ăsta, Tyler Bate, Pete Dunne, chiar şi publicul din Chicago mi-au adus aminte de ce iubesc wrestling-ul. De mult timp nu am mai avut atât de multe emoţii în timpul unui meci de wrestling.

Acţiunea din ring a fost excelentă, Dunne are 23 de ani şi Bate 20, iar ambii sunt nişte workeri excelenţi, care au profitat la maxim de puţinul timp oferit pentru promo-uri încât să îşi dezvolte personajele. Ambii îi pot aduce mulţi bani lui Vince dacă profită de ei.

Nici nu ştiu ce să spun despre meci, a fost perfect. Au luat tot ce au făcut în finala turneului pentru titlul UK şi au adăugat emoţie din belşug, reverse-uri şi near fall-uri demenţiale. Când vezi un asemenea meci ştii că ai atins nirvana ca un fan al wrestling-ului.

Câştigător: Pete Dunne
Rating: ***** FULL FIVE

Asuka (c) vs. Ruby Riot vs. NikkiCross
NXT Women’s Championship 

Din păcate pentru cele trei fete au venit după un meci extraordinar. Chiar şi aşa au lucrat foarte bine şi au fost la nivelul la care ne-a obişnuit divizia feminină.

Este clar că Ember Moon e aleasă să îi ia titlul lui Asuka, fapt văzut foarte clar şi aici. Pin-ul lui Asuka peste cele două, Ruby şi Nikki, arată clar dominaţia japonezei în această divizie.

S-ar putea să fiu înjurat de câţiva că spun asta, Ruby Riot, Nikki Cross, Asuka şi Ember Moon mi se par peste The Four Horsewomen.

Câştigătoare: Asuka
Rating: ***1/4

Bobby Roode (c) vs. Hideo Itami
NXT Championship

La începutul meciului încă încercam să îmi revin după nebunia wrestlerilor britanici, dar treptat m-a captivat povestea spusă de cei doi.

Fiecare dintre ei încerca să îşi execute manevra de final şi să o blocheze pe cea a adversarului, iar asta a dus la un schimb nebun de lovituri, mai ales cele executate de Itami. Roode a fost în big match mood, iar Itami mi-a adus aminte de perioada în care era KENTA era regele al strong style-ului, nu am văzut niciodată într-un ring WWE asemenea lovituri, care m-au dus cu gândul şi mai departe, la unul dintre Dumnezeii wrestling-ului, Kenta Kobashi.

Am apreciat modul în care au tratat GTS-ul, pentru că nu puteai să nu îl execuţi în Chicago, astfel încât Itami să nu câştige titlul, dar manevra să îşi păstreze credibilitate. Sunt curios ce a avut de spus Triple H despre semnele făcute de Itami, mi s-a părut că seamănă foarte mult cu ceea ce făcea Benoit, iar asta nu cred că este tocmai ok pentru WWE.

Câştigător: Bobby Roode
Rating: ****

The Authors of Pain (c) vs. #DIY
Ladder Match for NXT Tag Team Championship

Încă de când am văzut că meciul pentru titlul NXT nu este în main event, mi-am dat seama că acesta va fi o nebunie. Somebody’s gonna die tonight.

Authors of Pain au arătat, din nou, ca nişte veritabili monster heels, iar mare parte din merit o au #DIY. Nu a fost un spot fest în genul The Young Bucks vs. The Hardys de la Supercard of Honor, pentru că aici a existat şi o poveste şi, mai important, a fost bine spusă.

Am “mirosit” heel turn-ul lui Ciampa încă de când Gargano l-a salvat şi a ales să îşi ia el scara în mufă. Spot-urile au fost demenţiale, nebuneşti, chiar nu am cuvinte pentru ce s-a întâmplat aici şi în general pe parcursul întregului show.

Heel turn-ul a fost genial, iar reacţia publicului pe măsură. Aici se vede un public deştept, nu doar că l-au huiduit din toate puterile pe Ciampa, dar au existat şi chant-uri precum “FUCK YOU CIAMPA”. Nu ştiu ce vor să facă pe viitor cu ei, dacă vor avea feud-ul în NXT sau în main roster, dar ca moment a fost perfect.

PSYCHO KILLER

Dumnezeule ce show am putut să văd! Astfel de evenimente îmi aduc aminte de ce iubesc wrestling-ul. A fost excelent, de la început până la sfârşit. Special am vrut să aştept şi să nu îl scriu la cald, pentru că trebuia să mă gândesc bine la asta – Rămân la părerea că este cel mai bun show din istoria WWE, cel puţin din punct de vedere al wrestling-ului. Ştiu, argumentul este Wrestlemania X-Seven, dar acolo găseşti cel puţin 2-3 meciuri la care dai automat skip. Bine, aici au fost doar cinci meciuri pe card, deci şanse mai mari să iasă un show mult mai bun per total. Indiferent de asta, a fost o seară magică. Nu obişnuiesc să dau note show-urile, dar acesta merită 10. Am avut parte de wrestling la nivelul celui din NJPW, deci cel mai bun.

NXT TakeOver: Chicago se va lua la trântă cu Wrestle Kingdom 11 pentru cel mai bun show major al anului.

Rezultate NXT TakeOver: Chicago

Roderick Strong vs. Eric Young
Câştigător: Roderick Strong

Tyler Bate (c) vs. Pete Dunne
WWE United Kingdom Championship
Câştigător: Pete Dunne – TITLE CHANGE

The Authors of Pain (c) vs. #DIY
Ladder Match for NXT Tag Team Championship
Câştigători: The Authors of Pain

Asuka (c) vs. Ruby Riot vs. Nikki Cross
NXT Women’s Championship
Câştigătoare: Asuka

Bobby Roode (c) vs. Hideo Itami
NXT Championship
Câştigător: Bobby Roode

Review WWE United Kingdom Championship Special – DANaliză

În urmă cu câteva săptămâni, WWE a filmat două show-uri în Norwich, iar acum au făcut un show special de 90 de minute numit “WWE United Kingdom Championship Special”. În mare parte a fost făcut ca rol de build up pentru meciul de la NXT TakeOver: Chicago, pentru titlul United Kingdom. Totuşi, nu ne putem bucura la maxim de show, din cauza faptului că toată lumea ştie ce meci va fi sâmbătă noapte.

Evenimentul este comentat de Nigel McGuinness şi Jim Ross.

Wolfgang vs. Joseph Conners

Wolfgang pare să îi fi impresionat pe oficialii WWE, pentru că a apărut cam în toate acţiunile cu wrestleri britanici.

Din păcate nu a fost cea mai bună alegere pentru un opener, sunt curios ce meciuri au mai fost în cele două zile şi nu au apărut aici. Conners şi Wolfgang au lucrat la o viteză foarte redusă, astfel totul a părut apatic. A fost un meci fără nimic remarcabil, care poate fi văzut fără probleme pe fast forward.

Câştigător: Wolfgang
Rating: **

TJP & The Brian Kendrick vs. Dan Moloney & Rich Swann

O idee bună să aduci şi câţiva wrestleri din divizia cruiserweight pentru că automat fanii britanici vor avea o reacţie foarte bună. Mă bucur să îl văd din nou pe Dan Moloney, mi s-a părut că a avut cea mai interesantă poveste din cei care au participat în turneul de la începutul anului şi poate fi dezvoltată pe viitor.

Meciul propriu-zis a combinat wrestling-ul cu scurte acte de comedie. Au profitat de vârsta lui Moloney, 20 de ani, ca să îi prezinte pe TJP şi Kendrick ca echipa mai experientată, cei doi dominând o parte bună din meci. Moloney nu s-a sincronizat cu adversarii săi de câteva ori, dar este de înţeles. Nici aici nu s-a călcat prea tare pedala de acceleraţie.

Câştigători: TJP & The Brian Kendrick
Rating: **3/4

Trent Seven vs. Pete Dunne
#1 Contender’s Match for the UK Championship

Înainte de meci a fost prezentat un material video cu Pete Dunne atacându-i braţul deja accidentat al lui Trent Seven.

Meciul a fost construit în jurul accidentării lui Trent Seven şi a faptului că braţul accidentat era cel cu care îşi execută manevra de final, Seven Stars Lariat. Până la un punct nu îi dădeai nicio şansă lui Seven, însă de la acel Tiger Suplex pe apron (!!! Cât de tare este să vezi într-un ring WWE o asemenea manevră) Seven a început să îşi folosească braţul accidentat, într-un final acest lucru fiindu-i fatal în cursa pentru câştigarea meciului. Foarte bine au lucrat cei doi, aproape fără greşeală, selling-ul a fost on point, iar acest lucru a dus la un storytelling foarte bun.

După meci, Pete Dunne taie un scurt promo. Dacă atunci când va fi luat de WWE full time i se va acorda destul timp pentru dezvoltarea personajului, poate face ceea ce face acum Marty Scurll în ROH şi mai nou în NJPW, adică să devină unul dintre cei mai over wrestleri.

Câştigător: Pete Dunne
Rating: ****

Tyler Bate (c) vs. Mark Andrews
WWE United Kingdom Championship

Tyler Bate arată diferit faţă de turneul la finalul căruia a câştigat titlul, cu mai mult păr facial şi un tatuaj pe mâna stângă.

Încă din modul în care este construit începutul de meci îmi dau seama că vom avea un main event de calitate. Cred că este pentru prima dată când îl văd pe Mark Andrews într-un meci de acest tip, în care nu utilizează foarte multe manevre high fly, interesant cum Bate a reuşit să îi anihileze planul. De asemenea, Bate este într-un big match mood, structura meciului fiind schimbată faţă de ce am văzut de la el până acum în NXT.

Tyler Bate în continuare este menţinut ca face de WWE, deşi în afara companiei este heel şi de obicei primeşte o reacţie destul de negativă din partea fanilor britanici în cadrul show-urilor PROGRESS sau ICW. De apreciat fanii care l-au susţinut, dar şi cei care au scris acest meci, pentru că nu de fiecare dată reuşeşte un meci face vs. face. S-a observat o oarecare limitare a move set-ului lui Andrews, dar în acest context a avut sens. Chiar daăc a pierdut, a arătat bine şi după atacul lui Dunne de la final poate fi construit un meci între cei doi, în eventualitatea în care Dunne va câştiga în Chicago.

Câştigător: Tyler Bate
Rating: ****1/4

Ultimele două meciuri trebuie urmărite neapărat, de altfel orice combinaţie de meci între Mark Andrews, Trent Seven, Pete Dunne şi Tyler Bate merită urmărită. Un show în urma căruia povestea avansează pentru divizia UK din WWE. Totuşi, ar trebui să se decidă în ce direcţie o vor lua cu aceşti wrestleri, dacă vor sau nu să aibă un show săptămânal.

Rezultate & Rating-uri:
Wolfgang def. Joseph Conners – **
TJP & The Brian Kendrick def. Dan Moloney & Rich Swann – **3/4
#1 Contender’s Match: 
Pete Dunne def. Trent Seven – ****
WWE UK Championship: Tyler Bate def. Mark Andrews – ****1/4

Chris Jericho trebuia să câştige titlul WWE Universal la Wrestlemania 33

În cadrul unui interviu acordat pentru Busted Open Radio, Chris Jericho a declarat că trebuia să câştige titlul WWE Universal la Wrestlemania 33. Potrivit tot lui Jericho, el urma să îl piardă împotriva lui Brock Lesnar la Payback.

De asemenea, Jericho a vorbit şi despre divizia cruiserweight, spunând că nu există nicio diferenţă între wrestlerii de acolo şi cealaltă parte a roster-ului. Sugestia lui pentru a repara divizia include şi un feud între Enzo Amore şi Neville.

Tot în legătură cu Wrestlemania 33, Jericho a încercat să aibă un meci cu Shinsuke Nakamura la respectivul show, însă evident nu s-a mai întâmplat.

Interivul integral poate fi ascultat aici. 

Card-ul final pentru NXT TakeOver: Chicago

NXT Championship
Bobby Roode (c) vs. Hideo Itami

NXT Women’s Championship
Asuka (c) vs. Ruby Riot vs. Nikki Cross

Ladder Match for NXT Tag Team Championship
The Authors of Pain (c) vs. #DIY

WWE United Kingdom Championship
Tyler Bate (c) vs. Pete Dunne

Roderick Strong vs. Eric Young

WWE pregăteşte un push important pentru Carmella

Oficialii WWE sunt foarte impresionaţi de Carmella şi au de gând să o includă în peisajul titlului diviziei feminine din Smackdown, conform Sportskeeda.

Planul original pentru Carmella era să câştige titlul Smackdown Women’s la Wrestlemania 33 şi să îl piardă împotriva lui Naomi două zile mai târziu. Bineînţeles, planurile s-au schimbat, iar Naomi a câştigat la Wrestlemania. Aparent, cei din WWE sunt impresionaţi cum Carmella a gestionat toată această schimbare de planuri, dar şi cum a reuşit să îl includă pe James Ellsworth în gimmick-ul ei.

Triple H este un mare fan al ei şi el a luat decizia să o despartă de Enzo şi Big Cass, simţind că are potenţialul de a reuşi pe cont propriu. Chiar Carmella a confirmat aceste lucruri în podcast-ul lui Lillian Garcia.

Card-ul final pentru WWE Backlash 2017

WWE Championship
Randy Orton (c) vs. Jinder Mahal

Smackdown Tag Team Championship
The Usos (c) vs. Breezango

United States Championship
Kevin Owens (c) vs. AJ Styles

Shinsuke Nakamura vs. Dolph Ziggler

Luke Harper vs. Erick Rowan

Naomi, Becky Lynch & Charlotte Flair vs. Natalya, Tamina & Carmella

Kickoff Match
Tye Dillinger vs. Aiden English

Randy Orton atac asupra wrestlerilor din indies

În urma unei poze postate pe Twitter de Rip Rogers, Randy Orton a postat un mesaj la rândul lui în care atacă wrestlerii din federaţiile independente, în special high fly-erii.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar Orton a avut un schimb de replici mai dur cu Bully Ray, care este acum în Ring of Honor.

Braun Strowman s-a accidentat şi a fost scos de pe WWE TV

Braun Strowman a fost scos de pe WWE TV la RAW în urma unui angle în care a fost atacat de Roman Reigns. În realitate, Strowman a suferit o accidentare la cot şi are nevoie de o operaţie.

Confrom F4WOnline, momentan WWE nu ştie cât timp va lipsi Strowman şi nu este clar meciul pe care îl vor planifica pentru PPV-ul Great Balls of Fire, acolo unde Lesnar ar fi trebuit să îl înfrunte pe Strowman pentru titlul WWE Universal.

Planul de backup este să fie organizat un turneu pentru a desemna un pretendent pentru titlul lui Brock Lesnar.

Ce show va comenta Jim Ross pe WWE Network?

Jim Ross a anunţat ca următoarele show-uri WWE pe care le va comenta vor fi cele filmate în acest weekend, în Norwich şi care vor putea fi văzute în curând pe WWE Network.

Partenerul lui JR de la masa comentatorilor va fi Nigel McGuinness, care a avut această poziţie şi în timpul turneului pentru a determina primul campion WWE United Kingdom.

I’m excited to announce that I will join the talented  Nigel McGuinness to broadcast the recently taped, WWE matches from Norwich, England and these bouts will air on the WWE Network soon. Happy for this opportunity to call bouts involing new wrestlers, for me, and a new broadcast partner which freshens up all facets of the process. Stay tuned as to when these specials will be broadcast on the WWE Network which is still the best value in the land for only $9.99 per month. 

SPOILER: Meci pentru titlul WWE UK la NXT TakeOver: Chicago

La sfârşitul filmărilor pentru show-ul WWE UK a fost anunţat că Tyler Bate îşi va apăra titlul WWE United Kingdom într-un meci cu Pete Dunne, la NXT TakeOver: Chicago.

De asemenea, Triple H a anunţat că cele două show-uri filmate în weekend-ul trecut, în Norwich, vor putea fi văzute pe WWE Network luna aceasta.

Card-ul updatat pentru NXT TakeOver: Chicago:

NXT Championship
Bobby Roode (c) vs. Hideo Itami

NXT Women’s Championship
Asuka (c) vs. Ruby Riot vs. Nikki Cross

Ladder match for NXT Tag Team Championships
The Authors of Pain vs. #DIY

WWE UK Championship
Tyler Bate vs. Pete Dunne

5 storyline-uri refuzate de WWE în ultimii ani

Kevin Eck, membru al echipei creative din WWE între anii 2011 şi 2014, a scris despre cinci storyline-uri propuse şi refuzate. El este responsabil pentru storyline-ul dintre AJ Lee şi Daniel Bryan, dar şi pentru falsa retragere a lui Mark Henry, printre altele.

1. Dean Ambrose să debuteze în main roster alături de AJ Lee (2012)

Ideea era ca AJ Lee să ajungă într-o instituţie de boli mintale, după nunta eşuată cu Daniel Bryan. După mai multe săptămâni fără apariţii la WWE TV, ea ar fi revenit alături de Dean Ambrose.

Propunerea a fost respinsă de Vince McMahon, căruia îi plăcea foarte mult personajul lui AJ şi a decis să o facă GM.

2. Facţiunea wrestlerilor din indies (2012)

Pentru episodul 1000 din RAW, fiecare membru al echipei creative a fost pus să vină cu un storyline major. Eck a venit cu ideea unei facţiuni formate din Dean Ambrose, Seth Rollins şi Kassius Ohno.

La RAW 1000 Tommy Dreamer ar fi urmat să îi introducă pe cei trei, doar ca aceştia să atace legenda ECW, urmând ca liderul stable-ului să fie o altă legendă a wrestlingului independent, Daniel Bryan.

În realitate, storyline-ul ales a fost cel cu heel turn-ul lui CM Punk. Totuşi, Triple H deja se gândea la un stable cu Rollins şi Ambrose, doar că l-a ales pe Roman Reigns ca al treilea membru, iar astfel a apărut The Shield.

3. Big Show îl atacă pe tatăl lui Alberto Del Rio (2013)

Alberto Del Rio abia făcuse face turn şi avea nevoie de un oponent care să genereze heat masiv. Astfel, ideea lui Eck era ca Big Show să îl atace pe tatăl lui Del Rio, legenda lucha libre Dos Caras, şi să îl demaşte, fapt ce este considerat un lucru foarte serios şi totodată o umilinţă în Mexic.

Vince McMahon a refuzat ideea din două motive: 1. publicul american nu ar înţelege cât de importantă este pentru un luchador masca; 2. credea că un om bătrân, în haine normale şi cu o mască ar fi arătat ciudat.

4. Povestea de dragoste dintre Cody Rhodes şi Kaitlyn (2013)

În perioada în care Cody Rhodes şi Damien Sandow formau o echipă, Kaitlyn ar fi început să se întâlnească cu Rhodes, datorită pasiunii ei pentru bărbaţii cu mustaţă. Acest lucru ar fi produs o tensiune între Rhodes şi Sandow, care ar fi dus ori la un feud 2vs2 sau la un heel turn al lui Kaitlyn, care până la urmă ar fi preferat barba lui Sandow.

Storyline-ul începuse pe TV, dar a fost întrerupt de revenirea gemenelor Bella. Întrebat de ce a renunţat la povestea iniţială, Vince McMahon a spus “Dacă una dintre gemenele Bella ar fi interesate de Cody, de ce s-ar mai uita vreodată la una ca Kaitlyn?”.

5. Stardust şi Eden/Brandi – Goldust & Marlena 2.0 

Cody, gelos pe reacţia mai puternică pe care o primeşte Goldust, ar fi făcut heel turn-ul şi la sugestiile soţiei sale ar fi devenit Stardust. Cei doi s-ar fi comportat ca Goldust şi Marlena.

În realitate, Cody chiar a făcut heel turn, dar feud-ul dintre cei doi fraţi nu a fost deloc memorabil şi a fost anulat rapid de Vince McMahon.

 

PlayaReview- SmackDown 2 Mai 2017. Say Goodbye, MAAN!

Chris Jericho is back on SmackDown!

Analiza: SmackDown-ul de saptamana aceasta a inceput cu un segment bun si logic in acelasi timp, deoarece toata lumea astepta sa vada ce are Chris Jericho de spus, dupa victoria de Duminica, de la Payback. Interactiunea sa cu AJ Styles de aici a fost chiar foarte buna si m-am bucurat sa vad ca acestia au mentionat “istoria” dintre ei, deoarece a avut pana la urma un impact destul de major in WWE in 2016, fiind rivalitatea care l-a lansat pe AJ in WWE.

Aparitia lui Kevin Owens a fost oarecum necesara aici, pentru buildup-ul main-eventului, insa nu mi s-a parut ca a adaugat foarte mult la calitatea efectiva a acestui segment.

STAY CONNECTED

101CititoriConectați-vă
286AbonațiAbonați-vă