WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Smackdown Live îşi schimbă “casa” într-o afacere de 1 miliard de dolari

4

WWE a ajuns la un acord cu FOX pentru drepturile de televizare Smackdown Live începând cu octombrie 2019, potrivit ESPN. The Wrap confirmă ştirea, dar notează că show-ul va fi difuzat vinerea. 

Valoarea contractului ar urma să fie substanţial mărită faţă de actuala înţelegere pe care WWE-ul o are cu NBC Universal, astfel pentru cinci ani de contract, compania ar încasa peste un miliard de dolari (205 de milioane de dolari anual).

NBC Universal şi USA Network vor avea în continuare drepturile de televizare pentru Monday Night RAW.

Dave Meltzer sugerează că după noul contract nici nu va mai fi nevoie să vândă bilete la live event-uri, merchandise, PPV-uri sau abonamente la WWE Network, pentru că doar şi cu banii primiţi de la televiziune vor fi pe profit.

Acţiunile WWE la bursă au crescut odată ce ştirea mutării Smackdown Live pe FOX a fost făcută publică.

Zece pentru viitor! – Top 10 Superstaruri tinere cu viitor mare în WWE (#6)

Următoarea intrare este superstarul cel mai tânăr de pe acestă listă. La doar 22 de ani, Patrick Clark, cunoscut sub numele de ring Velveteen Dream, are toate atributele unui star în WWE.

10. Authors of Pain

9. Mandy Rose

8. Sasha Banks

7. Ricochet

6. VELVETEEN DREAM

Carismă. Multă carismă. Și mai multă… Cred că ați prins ideea. La doar 22 de ani, Velveteen Dream este unul dintre cele mai carismatice personaje din WWE, nu doar din NXT. Are un gimmick unic în lumea wrestlingului, și se folosește de el la maxim.

Spre deosebire de numărul 7, Velveteen Dream nu este un (încă) wrestler extraordinar, sau un atlet desăvârșit. Va fi, e imposibil să nu fie având în vedere cât de bun e și cât de tânăr e, însă punctul principal e că nu a devenit over prin abilitățile sale în ring, ci prin gimmick-ul care i s-a dat. De fapt, prin modul în care a executat acest gimmick, cum cred că doar el ar fi putut să o facă.

Voi recunoaște, când am văzut video package-urile cu el, și când a debutat, nu m-am gândit la altceva decât jobber/lower-midcarder/midcarder. Nu am crezut că un asemenea gimmick poate funcționa în lumea wrestlingului. Poate am avut dreptate, pentru că mi-e greu să cred că altcineva ar fi strălucit în acestă postură cum a făcut-o Patrick Clark. Însă m-am înșelat amarnic în acest caz.

Și apoi a venit acel feud cu Aleister Black, care pe hârtie, mă așteptam să fie un mismatch serios, având în vedere că Black e unul dintre cele mai dark și serioase personaje din WWE. Din nou, m-am înșelat amarnic. A fost feud-ul anului în NXT, iar chimia dintre cei doi a fost incredibilă. Meciul în sine nu a fost incredibil din punct de vedere tehnic, însă din punct de vedere al storyline-ului, cred sincer că a fost unul dintre cele mai bine construite meciuri pe care le-am vazut vreodată.

Este incredibil câtă atitudine a pus Patrick Clark în acest gimmick, făcându-l practic al său. El este cel care a dat viață acestui gimmick, și pe cât de mult l-a ajutat gimmick-ul să iasă în evidență, pe atât de mult e și meritul său pentru că a făcut acest gimmick să stralucească prin modul în care și l-a asumat.

Vreau să repet faptul că Velveteen Dream are 22 de ani, și deja este un star în NXT. În 10 ani, va avea 32 de ani, adică vârsta lui Rollins, de exemplu. Viitorul este imens, și plin de posibilități pentru el. Carismă este îndeajuns de multă încat poate să dea și la vreo 3-4 alți wrestleri, și să aibă in continuare destulă și pentru el. La microfon este bun, nu extraordinar, însă carisma fizică îl ajută să suplinească acest lucru, și e foarte posibil să crească la microfon. Iar în ring, deja a dovedit că este un story-teller desăvârșit, și în același timp spectaculos, dacă e să ne luăm dupa meciul cu scări de la TakeOver New Orleans. Deci, poate puncta și la acel capitol, și se poate dezvolta într-un atlet complet în anii care urmează.

În mod normal, l-as avea în top 3. Cu siguranță merită să fie acolo. Însă cel mai mare semn de întrebare e cât de bine va face tranziția acest gimmick în main roster. Va reuși să devină la fel de over cu un public main stream, spre deosebire de o audiență mai hardcore cum e în NXT? Mai mult decât atât, cu siguranță nu se încadreazâ în tiparele lui Vince pentru cum arată și se comportă un superstar adevărat (în ochii lui), a.k.a. Roman Reigns. Partea bună e că, având în vedere că nu e nici o grabă cu el, mai poate sta în NXT câțiva ani buni, devenind un stâlp pentru brand și mai apoi să faca tranziția în main roster când e 100% pregătit.

De acord, sau nu, aștept și opiniile voastre în comentarii.

 

Legion Talk #3 – Raw și SmackDown în Anglia & All In Sell-out

În această ediție de Legion Talk, Patrik, Andrei și Oliver discută despre showurile RAW și SmackDown de săptămâna asta, plus cele mai noi știri din lumea wrestlingului.

De data asta, am vorbit pe larg despre cele două show-uri ale WWE-ului din UK, cât și despre faptul că All In, show-ul independent organizat de Cody și de Young Bucks a vândut toate cele 10,000 de bilete în 30 de minute.

Așteptăm și părerile voastre despre cele două showuri săptămânale ale WWE-ului, plus restul subiectelor dezbătute, aici sau în secțiunea de comentarii de pe Youtube.

WE ARE LEGION

Lista completă a participanţilor din turneul WWE United Kingdom

4

WWE a anunţat şi ceilalţi opt wrestleri pentru turneul din Marea Britanie, după ce la mijlocul săptămânii au fost anunţaţi primii opt. 

Aceştia sunt următorii:

“The Kiwi Buzzsaw” Travis Banks – Actualul campion mondial din PROGRESS, un nume important de pe scena wrestling-ului independent din Europa. A ajuns şi Statele Unite unde a lucrat pentru Ring of Honor, PWG, dar şi WWE;

Flash Morgan Webster – Apariţii constante în cele mai importante federaţii independente din Marea Britanie, printre care şi PROGRESS. A debutat în această săptămână la 205 Live;

Jordan Devlin – Un irlandez care a participat şi în prima ediţie a turneului, fiind eliminat în sferturile de finală de eventualul câştigător, Tyler Bate;

Tucker – Nord-irlandez. A participat şi el în prima ediţie, fiind eliminat tot de Tyler Bate în prima rundă;

Drew Gulak – Personaj din 205 Live, adus în ciuda faptului că nu este din Marea Britanie;

Asthon Smith – Un wrestler mai puţin cunoscut născut în Jamaica, cu mai multe prezenţe în Insane Championship Wrestling şi Preston City Wrestling;

James Drake – Şi el a participat în prima ediţie. Formează echipă Grizzled Young Veterans alături de Zack Gibson şi sunt actualii campioni la echipe din PROGRESS;

Tysone T-Bone – Participant în prima ediţie, de atunci a mai lucrat câteva live event-uri WWE când compania avea show-uri în Marea Britanie.

Lista completă a participanţilor: 

* Zack Gibson
* Joe Coffey
* Jack Gallagher
* Dave Mastiff
* Kenny Williams
* El Ligero
* Joseph Conners
* Amir Jordan
* Travis Banks
* Flash Morgan Webster
* Jordan Devlin
* Tucker
* Drew Gulak
* Ashton Smith
* James Drake
* Tyson T-Bone

Randy Orton s-a operat la genunchi

1

Randy Orton a fost absent în ultima perioadă de la WWE TV şi nu a mers nici în turul european al companiei,  motivul fiind o accidentare la genunchi.

WWE a confirmat că este vorba despre o accidentare la genunchi şi au anunţat că Orton deja s-a operat şi este motivat să revină şi să domine brand-ul albastru.

Potrivit WrestlingNews.co, intervenţia chirurgicală a fost una minoră şi Orton nu va rata SummerSlam. Aceeaşi sursă susţine că cel mai devreme ar putea să revină în luna iulie.

 

Zece pentru viitor! – Top 10 Superstaruri tinere cu viitor mare în WWE (#7)

Următoarea intrare pe această listă este nimeni altul decât noua achiziție a WWE-ului, Trevor Mann, cunoscut în ringul de wrestling sub numele Ricochet.

10. Authors of Pain

9. Mandy Rose

8. Sasha Banks

7. RICOCHET

Asta a fost prima manevră executată de Ricochet în ringul din WWE, și cred că asta spune multe. Personal, l-am urmărit pe Ricochet destul de atent în timpul pe care l-a petrecut în afara WWE-ului, și mereu mi s-a părut drept unul dintre cei mai atletici oameni din wrestling. După meciul de la NXT TakeOver New Orleans, unde Ricochet a strălucit, am fost convins că va avea un viitor foarte bun în ringul WWE.

La vârsta de 29 de ani, se poate spune că Ricochet are în fața sa o carieră de succes în WWE. Mă așteptam ca tranziția la stilul WWE să fie ceva mai grea, însa acesta a dovedit la TakeOver New Orleans de ce lumea îl consideră unul dintre cei mai buni atleți din acest sport. Nu știu dacă este ceva ce el nu poate să facă în ringul de wrestling, și sunt 100% convins că dacă va fi lăsat să lupte cum poate el mai bine, și să își expună calitățile fantastice în ring, cred că Ricochet va fi un om important și în main roster în anii care urmează.

Bineințeles, multe voci îl dau ca sigur în 205 Live, pentru că se potrivește cu profilul a ceea ce se vrea a fi acea divizie – și anume, luptători al caror arsenal este construit mai mult în jurul stilului high-flying. Însă Ricochet este mai mult decât atât, și sper ca WWE să realizeze asta. Cred că dacă ar fi pus în acea divizie, ar fi o discrepanță între el și restul rosterului la fel de mare cum a fost în cazul lui Neville.

Cu siguranță sunt câteva semne bune de intrebare în cazul lui, și anume cât de bun va fi la microfon, în timpul promo-urilor și cât de mare draw va ajunge astfel încât să-și primească push-ul pe care îl merită. În ring, nu cred că este ceva ce nu poate face, și pot spune că a fost chiar MVP-ul acelui meci de ***** de la TakeOver New Orleans, cel puțin pentru mine. A reușit să scoată maximul din fiecare moment care i-a fost acordat în acel meci, și ceva îmi spune că va continua să facă asta.

Stilul său este destul de dur pentru corp, așa că nu mă pot arunca într-o predicție pe o perioadă de 10 ani, să zicem, pentru că oricând pot apărea accidentări având în vedere cum luptă. Însă ce e cert e că stilul său este extrem de spectaculos. O comparație cu AJ Styles nu ar fi foarte deplasată, cel puțin in termen de cât de atletici sunt amândoi. Are o formă fizică incredibilă, vârsta de partea sa, și abilitatea de a scoate multe meciuri memorabile și extrem de spectaculoase.

Fără dar și poate, va străluci în NXT. Deja o face… dacă va face același lucru și in main roster, rămâne de vazut. Eu spun ca nu văd un motiv serios pentru care să nu o facă, mai ales că are timp să se dezvolte și ca personaj și la microfon.

De acord, sau nu, aștept și opiniile voastre în comentarii. Știu că a trecut ceva timp de la ultimul articol din această serie, însă ce pot spune e că o voi duce la capăt în scurt timp și că ne apropiem de top. Deci, stați pe fază!

Cazul lui Enzo Amore a fost închis

4

Pe contul de Twitter al lui Enzo Amore a fost postat un comunicat prin care este anunţat că a fost închis cazul în care a fost acuzat de viol din cauza probelor insuficiente.

De asemenea, în documentul postat se menţionează că nu a fost depusă nicio acuzaţie împotriva lui şi este repetat mesajul că niciun reprezentant al legii nu l-a contactat anterior.

În final putem citi că Eric Arndt (Enzo Amore) lucrează temeinic pentru revenirea în industria divertismentului în viitorul apropiat.

În ianuarie, Enzo Amore a fost suspendat când s-a aflat că există o investigaţie cu privire la o acuzaţie de viol făcută pe reţelele sociale. Câteva zile mai târziu el a fost concediat, motivul principal fiind faptul că Amore nu a anunţat niciun oficial al companiei cu privire la investigaţie. În acel moment el era campion Cruiserweight.

Primele 8 nume anunţate pentru turneul WWE United Kingdom

1

WWE a anunţat primii opt wrestleri din turneul de anul acesta din Marea Britanie. Ceilalţi opt participanţi vor fi anunţaţi vineri.

Primele meciuri din turneu vor avea loc la Download Festival între 8 şi 10 iunie. Cei opt câştigători din acele meciuri se vor înfrunta pe 18 iunie în Londra, urmând ca cel care va câştiga turneul să aibă meci cu Pete Dunne pentru titlul United Kingdom ziua următoare tot în Royal Albert Hall.

“Liverpool’s #1” Zack Gibson – A semnat de curând cu WWE şi toate zvonurile îl dădeau în turneu. A apărut la Wrestlemania Axxess din acest an, în acest moment este campion la echipe în PROGRESS alături de un alt superstar semnat de WWE, James Drake. În UK este considerat unul dintre cei mai buni talkeri şi personaje heel.

“Iron Man” Joe Coffey – Scoţian, de aceea este des întâlnit în Insane Championship Wrestling, dar apare şi în Defiant, fostul WhatCulture Pro Wrestling.

“Gentleman” Jack Gallagher – Gallagher este deja cunoscut publicului WWE, fiind un personaj activ în divizia cruiserweight.

“Bastard” Dave Mastiff – Un wrestler cu un fizic şi un stil de luptă asemănător lui Kevin Owens. Poate interpreta şi un comedy character, fapt dovedit în anul (2016) petrecut în PROGRESS.

Kenny Williams – Un high flyer scoţian care a debutat chiar seara trecută la 205 Live.

“Mexican Sensation” El Ligero – Un veteran al ringului, foarte apreciat în Marea Britanie. Un dark horse în adevăratul sens al cuvântului, a apărut prin cam toate indies-urile britanice, Impact Wrestling, chiar şi în România.

Joseph Conners – A apărut şi în prima ediţie a turneului unde a dovedit că poate interpreta un heel solid.

Amir Jordan – Din Pakistan, dar este prezentat ca fiind din UK pentru a putea intra în turneu. A fost antrenat de Lance Storm şi la PROGRESS Wrestling School. Are puţină experienţă, dar WWE şi în primul turneu a adus un astfel de wrestler.

Două superstaruri din divizia UK au debutat la 205 Live

0

Tematica episodului 205 Live din această săptămână, din Marea Britanie, a fost divizia cruiserweight versus divizia UK.

În cadrul show-ului au apărut şi wrestlerii care au participat în turneul de anul trecut – Tyler Bate, primul campion WWE United Kingdom, Joseph Conners şi James Drake.

Debutanţii la un show WWE au fost Kenny Williams şi Flash Morgan Webster.

Kenny Williams a făcut parte din Fatal 4-Way care a deschis şi show-ul şi din care au mai făcut parte TJP, Kalisto şi Tyler Bate, ultimul dintre ei fiind şi câştigătorul meciului. Williams este o prezenţă constantă pentru Insane Championship Wrestling din Scoţia, acolo unde a fost de trei ori campion ICW Zero-G, dar şi alte federaţii independente din Marea Britanie.

Flash Morgan Webster este ceva mai cunoscut, luptând în cele mai cunoscute federaţii independente din Marea Britanie, în special în PROGRESS Wrestling. De asemenea, anul trecut el a apărut şi indies-urile din Statele Unite, având mai multe meciuri în PWG.

10 Superstaruri care au nevoie sa facă turn-ul – VOCEA VOASTRĂ

De multe ori un turn facut de un superstar poate reprezenta o relansare de cariera sau poate fi o decizie complet neinspirata. Cateva dintre cele mai memorabile turn-uri de-a lungul istoriei sunt cele ale lui Hulk Hogan atat cand a devenit heel in WCW cat si atunci cand practic a fost fortat de fani sa redevina face in meciul cu The Rock de la WM 18, Stone Cold cand a socat fanii la WM 17, The Rock alaturandu-se The Corporation sau mai recent Tommaso Ciampa atacandu-l pe Johnny Gargano. Asadar sa vedem care cred ca sunt cele 10 superstaruri care au cea mai mare nevoie sa faca turn-ul si sa devina heel sau face.

  1. Finn Balor

Personal ma enerveaza enorm sa il vad pe fostul campion NXT zambind tot timpul, dar asta e viziunea lui Vince in ceea ce ar trebui sa faca un face. As vrea sa vad mai multa agresivitate, sa vad un Finn scapat de sub control si care provoaca haos. In clipa de fata Finn Balor nu are credibilitate, dar un heel turn care sa ii trezeasca latura ascunsa poate fi inceputul unui push spre titlul Universal.

  1. Natalya

Natalya era heel in SD, dar odata cu shake-up-ul din WWE a devenit face. Motivul e evident, dar heel turn-ul trebuie sa se intample pentru a putea investi oamenii in story. Cred ca meciurile ei cu Ronda Rousey vor fi ok, Natalya este un worker bun si va putea sa mascheze cat de cat faptul ca Ronda este green in ring.

  1. The Revival

Va aduceti aminte cum in urma cu 2 ani se spunea ca The Revival este cea mai buna echipa din lume? Chiar nu imi vine sa cred in ce pozitie sunt acum si imi pare rau avand in vedere calitatea pe care o au in ring. Un turn in care The Revival arata ca isi doresc sa ajunga sa se lupte pentru titlurile Tag Team invingand foarte multe echipe  si in acelasi timp sa ofere foarte multe meciuri bune poate atrage simpatia fanilor si sa ii cimenteze ca o echipa babyface de top in WWE. Personal cred ca The Revival poate scoate meciuri cel putin decente cu orice echipa, iar turn-ul cred ca ar trebui facut intr-unul din orasele care sunt cunoscute pentru publicul smark.

  1. Bayley

WWE au reusit sa faca fanii sa nu mai fie interesati in ceea ce poate oferi Bayley. Poate ca daca ar fi luptat cu Sasha Banks pentru titlu la WM 34 altfel ar fi fost perceputa acum. Un heel turn care sa conduca la un nou meci clasic cu Sasha Banks poate fi o salvare de cariera pentru Bailey.

  1. Kevin Owens

Ei bine, Kevin Owens este unul dintre cei mai buni heeli pe care ii are WWE si un excelent talker. Dar ca sa ajunga din nou in main event cred ca are nevoie de un face turn fiindca poate deveni usor foarte popular printre fani, iar un nou feud cu Sami Zayn de data aceasta avand rolurile de face si heel inversate poate avea o dinamica super interesanta si cu siguranta va oferi cateva dintre cele mai bune meciuri ale anului.

  1. Becky Lynch

O wrestlerita deloc pe placul lui Kevin Dunn, poate asta si explica seria de infrangeri pe care o are si faptul ca nu a fost decat o singura data campioana in WWE si reign-ul ei a fost unul foarte scurt. Becky se descurca foarte bine in ring, iar calitatea promourilor ei mi se pare una destul de ridicata, in ciuda faptului ca accentul ei nu este pe gustul unor oficiali. Chiar imi doresc sa detina din nou un titlu, merita mai mult de atat, iar un heel turn poate va fi pe placul celor din WWE si va primi push-ul pe care il merita.

  1. Bobby Roode

Din nou trebuie sa fac o paralela la ceea ce se intampla in NXT. Bobby Roode era un heel exceptional, era arogant si plin de carisma cu un catchphrase cu priza uriasa la fani. Cred ca succesul catchphrase-ului a fost motivul pentru care a debutat ca face in SD, asta fiind una dintre cele mai proaste decizii luate de WWE in ultima vreme. Ce este Bobby Roode acum? Un personaj plictisitor care in afara de un catchphrase nu are absolut nimic. E timpul ca Bobby sa redevina acel personaj din NXT si cu siguranta va fi relevant.

  1. Randy Orton

Aveti prieteni care sufera de insomnii? Aratati-le un meci cu un Orton face si fara chef de lucru. Ii scutiti de banii pe doctorii. Chiar si Randy recunoaste ca nu se descurca in a fi un face bun si isi doreste sa faca heel turn-ul fiindca asa poate redeveni din nou interesant. Orton vs AJ Styles sau Orton vs Jeff Hardy cu un Randy heel sunt cateva feud-uri care chiar pot fi captivante.

  1. Rusev

Sa ai cel mai popular wrestler din companie si incerci sa il ingropi doar pentru ca nu era programat ca el sa fie over. Asta inseamna sa fii VKM si sa ai un ego enorm. WWE ar trebui sa se opreasca din a il pune pe Rusev sa aiba atacuri tipice unui heel si sa faca un story prin care acesta sa accepte suportul fanilor si sa devina un babyface de top al companiei.

  1. Roman Reigns

Sa ne uitam la ultimele meciuri ale lui Roman si sa vedem reactiile fanilor. Nimanui nu ii mai pasa de Roman, oamenii sunt satuli pana peste cap de push-ul sau. Singurul om care nu intelege asta se pare ca este Vince. Roman nu va fi over, cel putin nu cat timp este un babyface. Se pot gasi storyline-uri ca el sa devina heel? Evident da. Chiar sunt o gramada de situatii pentru a face turn-ul, dar cel mai potrivit mi s-ar parea sa aiba un feud cu Seth Rollins care este extrem de over ca face. Roman are nevoie sa se intoarca impotriva fanilor care il huiduie de atata timp si sa devina un heel care sa primeasca reactiile pe care un heel trebuie sa le primeasca.

Editorial scris de Răzvan Raul.

Vocea Voastră – Editoriale scrise de voi. Pentru ca textele voastre să apară pe site, ni le puteţi lăsa într-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook. 

AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura oficial pentru Money in the Bank; Card-ul updatat

2

WWE a anunţat astăzi, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter de Shane McMahon, că AJ Styles şi Shinsuke Nakamura vor avea un ultim meci pentru a stabili un câştigător definitiv al feud-ului şi al titlului WWE.

După meciul câştigat de AJ la Wrestlemania, următoarele două înfruntări, de la Greatest Royal Rumble şi Backlash, nu au avut un rezultat “curat”.

Era de aşteptat ca meciul să aibă o stipulaţie specială, dar până în acest moment nu a fost specificat acest aspect.

Card-ul updatat pentru Money in the Bank: 

WWE Title Match: WWE Champion AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura
Men’s Money In the Bank Ladder Match: Braun Strowman vs. Finn Balor vs. Rusev vs. The Miz vs. Two Raw Stars TBA and Two Smackdown Stars TBA
Women’s Money In the Bank Ladder Match: Ember Moon vs. Charlotte vs. Three Raw Stars TBA and Three Smackdown Stars TBA
* RAW Women’s Title Match: Nia Jax (c) vs. Ronda Rousey

Nia Jax vs. Ronda Rousey anunţat pentru Money in the Bank

3

În cadrul NBC Upfront, Nia Jax a provocat-o pe Ronda Rousey pentru următorul PPV WWE, Money in the Bank.

Provocarea a fost acceptată şi WWE a oficializat imediat meciul, astfel că pe 17 iunie în Chicago, Nia Jax îşi va apăra titlul câştigat la Wrestlemania împotriva lui Ronda Rousey.

Un posibil motiv pentru care Rousey a primit acest title shot atât de repede este faptul că nu putea fi ignorată pentru încă un PPV. Nu avea niciun rost să fie băgată în meciul Money in the Bank şi cu atât mai puţin să piardă un meci de calificare.

Heat în backstage pentru Big Cass?

3

Big Cass ar fi stârnit reacţii negative din partea oficialilor companiei după ce aparent a încălcat script-ul la Smackdown-ul de săptămâna trecută, potrivit lui Ryan Satin de la ProWrestlingSheet.

Mai exact, Cass ar fi trebuit doar să execute un Big Boot asupra celui care îl parodia pe Daniel Bryan şi astfel să încheie segmentul, dar Big Cass a continuat atacul. El ar le-ar fi cerut permisiunea oficialilor WWE, dar a fost refuzat, iar apoi s-a dus cu cererea chiar la Vince McMahon, fiind refuzat însă şi de acesta.

Materialul video publicat pe YouTube cu segmentul respectiv a fost tăiat exact după Big Boot-ul lui Cass.

Moment nu se ştie dacă acest incident a fost motivul pentru care Cass a pierdut meciul de la Backlash şi nu a apărut în această săptămână la Smackdown.

Legion Talk #2 – A început pregătirea pentru Money in The Bank!

În această ediție de Legion Talk, Patrik, Andrei și Oliver discută despre showurile RAW și SmackDown de săptămâna asta, plus cele mai noi știri din lumea wrestlingului.

Printre subiectele dezbătute am avut meciurile de calificare la MiTB, victoria surpriză a lui Rusev asupra lui Daniel Bryan, revenirea lui Chris Jericho în NJPW și multe altele.

Așteptăm și părerile voastre despre cele două showuri săptămânale ale WWE-ului aici sau în secțiunea de comentarii de pe Youtube.

WE ARE LEGION