WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Noi pretendenţi pentru titlurile tag team din Smackdown

La primul Smackdown după Hell in a Cell, a fost organizat un meci între The Hype Bros, The Ascension, Gable & Benjamin şi Breezango pentru determinarea unor pretendenţi pentru titlurile tag team deţinute de The Usos.

Meciul a fost câştigat de Chad Gable şi Shelton Benjamin, dar nu există informaţii despre show-ul la care aceştia vor primi şansa la titlurile tag team. Cel mai probabil se va întâmpla la un Smackdown, pentru că următorul PPV exclusiv al brand-ului albastru, Clash of Champions, este în decembrie.

A plecat Neville din WWE?

După RAW-ul din această săptămână au apărut mai multe zvonuri conform cărora Neville a cerut să fie lăsat să plece din WWE.

Planul iniţial pentru main event-ul de la RAW era ca Neville să piardă Lumberjack Match-ul împotriva lui Enzo Amore. În schimb, Kalisto l-a înlocuit pe Neville, după ce acesta a plecat înainte de show, potrivit ProWrestlingSheet.

Kalisto a fost adăugat în meci şi a câştigat titlul Cruiserweight. Decizia a fost luată şi pentru a coincide cu ziua de naştere a lui Eddie Guerrero.

Chiar dacă în acest moment nu poate fi confirmat zvonul că Neville a cerut să fie lăsat să plece, aceeaşi sursă menţionează că există ceva adevăr în această declaraţie.

Neville nu a apărut nici la 205 Live.

 

Card-ul updatat pentru TLC

După RAW-ul din această săptămână, alte trei meciuri au fost confirmate oficial pentru TLC, PPV care va avea loc pe 22 octombrie.

Kurt Angle a anunţat că main event-ului PPV-ului va fi un meci Tables, Ladders & Chairs între The Shield şi The Miz & The Bar. Mai târziu în show, Braun Strowman a fost adăugat alături de The Miz şi foştii campioni tag team.

De asemenea, Enzo Amore va putea să recâştige titlul Cruiserweight de la Kalisto, după ce l-a pierdut la RAW.

Emma şi-a câştigat şansa de a fi prima adversară a lui Asuka în main roster.

Card-ul updatat: 

TLC Handicap Match: The Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, and Roman Reigns) vs. Braun Strowman, The Miz, Cesaro, and Sheamus
Raw Women’s Championship Match: Alexa Bliss vs. Mickie James
WWE Cruiserweight Championship Match: Kalisto vs. Enzo Amore
* Asuka vs. Emma

Enzo Amore a pierdut titlul Cruiserweight la RAW

În main event-ul RAW-ului din această săptămână, Kalisto l-a învins pe Enzo Amore într-un Lumberjack Match şi astfel a câştigat titlul Cruiserweight.

Rematch-ul va avea loc la TLC, pe 22 octombrie.

După meci, Kalisto i-a dedicat titlul lui Eddie Guerrero, care ieri ar fi împlinit 50 de ani.  î

@kalistowwe is your NEW #CruiserweightChampion! #Raw

A post shared by WWE (@wwe) on

Detalii pentru heel turn-ul lui Sami Zayn

În main event-ul de la Hell in a Cell, Sami Zayn a făcut heel turn după ce l-a ajutat pe Kevin Owens să câştige meciul cu Shane McMahon.

Decizia de a îl transforma pe Zayn într-un personaj negativ a fost luată pentru a construi un meci între Kevin Owens şi Sami Zayn versus Shane McMahon şi AJ Styles la Survivor Series, potrivit Cageside Seats.

Din punct de vedere al kayfabe-ului, motivaţia lui Zayn vine din faptul că Shane McMahon nu i-a oferit niciodată o oportunitate adevărată.

Un alt element este o declaraţie a lui AJ Styles de la Talking Smack, în care a spus că l-ar ajuta pe Shane McMahon.

Rezultate Hell in a Cell 2017

Kickoff Match
Chad Gable & Shelton Benjamin def. The Hype Bros

Smackdown Tag Team Championship Hell in a Cell Match
The Usos def. The New Day – TITLE CHANGE

Randy Orton def. Rusev

United States Championship
Baron Corbin def. AJ Styles, Tye Dillinger – TITLE CHANGE

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair def. Natalya via DQ

WWE Championship
Jinder Mahal def. Shinsuke Nakamura

Bobby Roode def. Dolph Ziggler

Falls Count Anywhere Hell in a Cell Match
Kevin Owens def. Shane McMahon

Card-ul final pentru Hell in a Cell 2017

Hell in a Cell Match
Shane McMahon vs. Kevin Owens

WWE Championship
Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura

Smackdown Women’s Championship
Natalya (c) vs. Charlotte Flair

Smackdown Tag Team Championship Hell in a Cell  Match
The New Day (c) vs. The Usos

United States Championship
AJ Styles (c) vs. Baron Corbin

Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Randy Orton vs. Rusev

Kickoff Match
Shelton Benjamin & Chad Gable vs. The Hype Bros

SPOILER: Meciurile pentru NXT TakeOver: War Games

WWE a anunţat că următorul eveniment special NXT va fi TakeOver: War Games şi va avea loc în weekend-ul Survivor Series. După cum spune şi numele, va marca revenirea meciului War Games, apărut pentru prima oară în NWA şi făcut celebru în WCW.

Mai jos sunt meciurile anunţate după ultimele filmări NXT:

War Games
The Undisputed Era vs. SAnitY vs. Roderick Strong & The Authors of Pain

NXT Championship
Drew McIntyre (c) vs. Andrade „Cien” Almas

NXT Women’s Championship
Kairi Sane vs. Ember Moon vs. Peyton Royce vs. Nikki Cross

Aleister Black vs. The Velveteen Dream

Lars Sullivan vs. Kassius Ohno

WWE intră într-un război legal cu Young Bucks

În urma evenimentelor dinainte de RAW-ul din aceaastă săptămână, WWE a trimis o scrisoare către Young Bucks cu scopul ca aceştia să înceteze să folosească semnul „Too Sweet”. Aparent, scrisoarea a fost trimisă pentru că WWE abia acum a aflat că Young Bucks folosesc acest semn constant în NJPW şi ROH şi de asemenea vând produse cu el.

WWE susţine că deţine drepturile pentru „Too Sweet” în urma achiziţiei WCW. Young Bucks au fost rugaţi să semneze o înţelegere că nu vor mai folosi semnul, în caz contrar riscă să plătească peste 150,000 dolari.

Luni seară, înainte de RAW, Bullet Club au „invadat” RAW-ul sau cel puţin parcarea arenei din Ontario, unde a avut loc show-ul WWE. Întreg evenimentul a fost filmat pentru „Being The Elite”, emisiunea online de pe canalul de YouTube al Young Bucks. În realitate, cei din Bullet Club puteau să intre în arenă, pentru că mai erau disponibile bilete pentru show, însă nu au făcut-o.

Conform Wrestling Observer, WWE sunt în special deranjaţi de DVD-ul „Too Sweet Journey”, dar şi de alte articole de îmbrăcăminte cu însemnele „Too Sweet”.

Meci pentru titlul United States la Hell in a Cell; Stipulaţie pentru The Usos vs. New Day

În cadrul Smackdown-ului din această săptămână, WWE a anunţat oficialul meciul dintre AJ Styles şi Baron Corbin pentru titlul United States, care va avea loc la Hell in a Cell.

De asemenea, a mai fost confirmat faptul că meciul dintre The Usos şi The New Day, pentru titlurile tag team, va fi de tipul „Hell in a Cell”, fiind al doilea meci de acest tip de pe card, după cel dintre Kevin Owens şi Shane McMahon.

Hell in a Cell va avea loc pe 8 octombrie.

Crazzy Steve nu va mai ajunge în WWE

Crazzy Steve a ales să plece în acest an din Impact Wrestling după ce WWE şi-a arătat interesul faţă de el, iar imediat după plecarea din Impact Zone, fostul campion la echipe din Impact Wrestling a fost la un tryout WWE.

Chiar dacă cei din WWE erau pregătiţi să îi ofere un contract lui Crazzy Steve şi să îl trimită în NXT, conform Wrestling Observer, acesta nu a mai fost semnat până la urmă, iar acum este din nou disponibil pentru apariţii la show-uri independente.

Detalii despre Braun Strowman vs. Brock Lesnar şi planul pentru Lesnar

În ciuda faptului că Braun Strowman a devenit extrem de over, WWE a decis să nu schimbe planul şi să îl menţină pe Brock Lesnar campion Universal.

Meciul cu Strowman a fost decis cu mai multe luni în urmă, când a fost făcută o listă cu wrestlerii pe care Lesnar îi va înfrunta până la Wrestlemania 34, iar planul a fost întotdeauna ca el să reţină titlul.

Ideea este în continuare ca Roman Reigns să câştige titlul WWE Universal la Wrestlemania 34 de la Brock Lesnar, iar victoria lui împotriva lui Cena face parte din build up-ul acestui meci.

Cesaro aplaudat în backstage după No Mercy; Detalii despre accidentare

În cadrul meciului de la No Mercy pentru titlurile tag team, Cesaro a fost catapultat în colţul ringului şi s-a lovit cu dinţii de colţul ringului.

Chiar dacă durerea era clară, iar Cesaro a sângerat destul de mult, a continuat meciul şi, conform WrestlingInc.com, după meci a fost primit cu aplauze în backstage.

WWE a anunţat că Cesaro nu va absenta foarte mult timp. Doi dintre dinţii lui au fost împinşi cu aproximativ 3-4 mm în sus şi cel mai probabil vor trebui scoşi, iar elveţianul va trebui să îşi facă un implant dentar. De asemenea, Cesaro a primit trei copci după ce a suferit o tăietură la buza de jos.

Mike şi Maria Kanellis vor avea un copil

WWE a anunţat astăzi că Mike şi Maria Kanellis vor avea un copil, amănunt confirmat şi de Maria pe contul ei de Instagram.

În mod normal, copilul se va naşte la începutul lunii aprilie, iar Maria o să revină în WWE odată ce va naşte.

The Power of Love is Strong…..And BABY makes 3. Mike and I are happy to announce I am 13 weeks pregnant!! Life is what happens when you are making other plans. This is the universe’s plan for us. Last year Mike and I tried to expand our family when we had a lighter schedule and this year we thought we had put those plans on hold but apparently that is not what is meant to be and we are so happy for our new path. Mike has wanted children for a long time (he is gonna be a very good daddy) and my biological clock just recently started ticking!! Timing is everything and now is our perfect time for family. As far as the future… WWE is and has been my dream job and I plan on coming back with my doctor’s approval after the baby is born and get’s plenty of mommy time. But, until then, I will be posting my REAL updates on my social media accounts. There is so much pressure to have the perfect pregnancy, gain the right amount of weight, and be super stylish. But, let me just say I’ve gained 7 pounds, been nauseous everyday, and wore yoga pants every day since 6 weeks. I’m not perfect. Haha… life is messy. My husband is a recovering prescription drug addict, we are in the middle of buying a house, we are moving across county, and I’m pregnant!!! I figure I can either stress or feel blessed. I feel blessed. I choose happiness. WE choose happiness. Thank you to our families, friends, WWE, and the fans for all of the support! Let’s continue building the #PowerofLove with my husband on Smackdown Live. Because the Power of Love is Real. I have the picture to prove it….. #MiraclesHappen #LifeHappens #thentherewerethree #alieninvasion @therealmichaelbennett @wwe Love, Maria and Mike and BABY 🍍+🐞=👽

A post shared by Maria Kanellis-Bennett (@mariakanellis) on