WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

UPDATE Rich Swann a fost arestat; WWE l-a suspendat

7

Rich Swann a fost arestat în acest weekend în Alachua, Florida şi este acuzat de asalt şi sechestrare/răpire.

WWE l-a suspendat pe termen nedeterminat pe Rich Swann, după ce ştirea arestării lui a ajuns şi la oficialii companiei.

Swann a fost arestat după o altercaţie cu soţia lui, Su Yung, când cei doi se întorceau de la un show de wrestling în cadrul căreia Yung a luptat. Potrivit raportului poliţiei, Swann a început să îşi critice soţia în legătură cu prestaţia ei din meci. Yung s-a speriat de reacţia agresivă a lui Swann şi a coborât din maşină. Swann a ţipat după ea, însă fără un folos. În acel moment Swann s-a dus după ea, a tras-o de mână şi a pus-o într-un headlock. În timp ce el o trăgea spre maşină, Yung striga după ajutor. Potrivit unui martor, Yung “bătea în geamul maşinii, strigând după ajutor”. Potrivit unui alt martor, Swann nu a parcat maşina în timpul scandalului, iar aceasta a intrat într-o cabină telefonică.

Poliţia l-a prins pe Swann după aproximativ un kilometru şi l-a plasat în arest. Yung a spus autorităţilor că i-a fost frică de Swann şi de posibilitatea ca argumentul să se transforme într-un conflict fizic, pentru că Swann se poate enerva destul de uşor uneori.

Fostul campion Cruiserweight a negat în faţa poliţiştilor că a pus mână pe soţia lui, spunând că s-a întors singură la maşină. El a spus că voia să se întoarcă acasă şi avea nevoie de ea pentru că folosea GPS-ul de pe telefonul ei.

Rich Swann este în continuare arestat în Gainesville, Florida. El era programat să aibă un meci cu Drew Gulak la următorul RAW, pentru a determina un nou pretendent pentru titlul Cruiserweight deţinut de Enzo Amore.

Update pentru viitorul în ring al lui Daniel Bryan în WWE

1

Într-o discuţie avută cu Daniel Bryan, Vince McMahon i-a zis actualului manager general al Smackdown-ului că Dr. Joseph Maroon, directorul departamentului medical din WWE, va decide daca vă mai reveni sau nu în ring, susţine Dave Meltzer.

Aceeaşi sursă adaugă faptul că storyline-ul dintre Bryan şi Shane McMahon nu este menit să ducă la un meci între cei doi. Totuşi, Bryan ar putea lucra un program limitat, în cazul în care Dr. Maroon îi va da undă verde. În cazul în care Bryan nu este lăsat să revină în ring în WWE, dorinţa lui este să lupte din nou odată ce contactul actual îi expiră.

În legătură cu storyline-ul dintre cei doi oficiali din Smackdown, există şanse mai mari ca Shane McMahon să fie cel care face heel turn-ul, nu Bryan.

Meciuri şi stipulaţii noi pentru Clash of Champions

8

După Smackdown-ul din această săptămână a fost anunţat un nou meci pentru Clash of Champions, care va avea şi o stipulaţie importantă.

Randy Orton şi Shinsuke Nakamura vor face echipă împotriva duo-ului format din Kevin Owens şi Sami Zayn, iar dacă ultimii vor pierde, vor fi daţi afară din WWE. Shane McMahon va fi arbitrul special al meciului.

De asemenea, Rusev şi Aiden English au fost adăugaţi în meciul pentru titlurile la echipe din brand-ul albastru, care a devenit acum un Fatal 4-Way Match.

Card-ul updatat pentru Clash of Champions: 

WWE Title
AJ Styles (c) vs. Jinder Mahal

Women’s Title Lumberjack Match
Charlotte (c) vs. Natalya

US Title
Baron Corbin (c) vs. Bobby Rodde vs. Dolph Ziggler

Tag Team Titles
The Usos (c) vs. The New Day vs. Shelton Benjamin and Chad Gable vs. Rusev/Aiden English

NIa Jax va apărea la 205 Live

4

În timpul RAW-ului din această săptămână, a existat un segment în backstage cu Nia Jax şi Enzo Amore.

Aparent, acesta a fost realizat pentru a îi da lui Jax un storyline, din moment ce divizia feminină din RAW este ocupată cu noul stable al lui Paige. Conform PWInsider, Nia Jax va apărea la 205 Live, iar la live event-urile din ianuarie ea va fi arbitrul special pentru meciurile în care Enzo Amore îşi va apăra titlul Cruiserweight împotriva lui Kalisto.

Motiv pentru absenţa lui R-Truth

0

R-Truth, pe care nu l-am mai văzut de ceva timp la WWE TV, a anunţat pe Twitter motivul pentru care nu mai apare în cadrul show-urilor companiei. Fostul campion United States susţine că este accidentat şi că a suferit o intervenţie chirurgicală, însă nu a menţionat ce accidentare a suferit.

Ultima apariţie la un show televizat a lui R-Truth a fost la RAW-ul de pe 28 august, când a participat într-un Battle Royal pentru desemnarea unui nou pretendent pentru titlul Intercontinental, meciul fiind câştigat de Jeff Hardy. Ultimul meci lucrat a fost la un live event din luna octombrie, împotriva lui Elias.

WWE a anunţat trei meciuri noi pentru Clash of Champions

9

WWE a anunţat trei meciuri în care titlurile vor fi puse în joc pentru Clash of Champions. PPV-ul exclusiv Smackdown-ului va avea loc pe 17 decembrie.

Charlotte Flair îşi va apăra titlul Women’s împotriva fostei campioane Natalya, Baron Corbin îşi va apăra titlul United States într-un Triple Threat din care vor face parte Bobby Roode şi Dolph Ziggler, iar The Usos îşi vor apăra titlurile tag team împotriva foştilor campioni New Day şi a echipei formate din Shelton Benjamin şi Chad Gable.

Card-ul updatat pentru Clash of Champions: 

WWE Championship Match: AJ Styles vs. Jinder Mahal
WWE SmackDown Women’s Championship Match: Charlotte vs. Natalya
WWE U.S. Championship Match: Baron Corbin vs. Bobby Rodde vs. Dolph Ziggler
WWE SmackDown Tag Team Championship Match: The Usos vs. The New Day vs. Shelton Benjamin and Chad Gable

De ce şi-au pierdut prenumele The Bludgeon Brothers?

1

După cum aţi putut observa, The Bludgeon Brothers şi-au pierdut prenumele, astfel au devenit doar Erick Rowan şi Luke Harper.

Astfel ei continuă un lung trend care îi mai include pe (Antonio) Cesaro, (Alexander) Rusev sau (Adrian) Neville.

În cea mai recentă ediţie Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a găsit un posibil motiv pentru această decizie, spunând că a fost luată de Vince McMahon, care crede că scurtarea numelor îi face să arate mai dominanţi.

SPOILER NXT Schimbare pentru main event-ul de la TakeOver: Philadelphia?

1

La cele mai recente filmări NXT, Johnny Gargano a devenit noul pretendent pentru titlul NXT deţinut de Andrade „Cien” Almas, după ce a câştigat un meci Fatal 4-Way. Înainte de asta, Gargano a câştigat l-a învins pe Kassius Ohno într-un meci de calificare.

WWE a anunţat, prin vocea lui William Regal, meciurile de calificare în care se vor decide participanţii pentru meciul Fatal 4-Way, iar adversarul lui Kassius Ohno este The Velveteen Dream, nu Johnny Gargano.

Ryan Satin de la ProWrestlingSheet spune că este foarte probabil ca WWE să fi înregistrat un segment în backstage în care Velveteen Dream este scos din meci, iar locul lui îi este luat de Johnny Gargano.

SPOILER: Schimbare de campioni în NXT; Main event-ul pentru TakeOver: Philly

0

La cel mai recent set de filmări NXT, SAnitY, prin Eric Young şi Killian Dain, au pierdut titlurile tag team în defavoarea lui Kyle O’Reilly şi Bobby Fish. Astfel, echipa cunoscută ca reDRagon până să vină în WWE, şi-au trecut în palmares titlurile la echipe şi în NXT, după ce în trecut le-au mai câştigat şi pe cele din Ring of Honor şi New Japan Pro Wrestling.

Tot în cadrul filmărilor a fost dezvăluit main event-ul pentru evenimentul TakeOver din Philadelphia. Johnny Gargano a câştigat un Fatal 4-Way Match din care au mai făcut parte Lars Sullivan, Killian Dain şi Aleister Black şi va fi adversarul lui Andrade „Cien” Almas pentru titlul NXT.

Update pentru gimmick-ul “Broken” Matt Hardy

3

Impact Wrestling, prin vocea lui Ed Nordholm, a anunţat, practic, că renunţă la drepturile pentru gimmick-ul „Broken” Matt Hardy.

Mai mult, Impact menţionează că orice wrestler îşi poate folosi personajul pe care l-a avut în companie chiar şi după ce pleacă din aceasta.

Aparent, WWE îi pregăteşte lui Matt Hardy un gimmick similar, dar sub un alt nume.

Numele stable-ului condus de Paige

3

Noul stable condus de Paige din care mai fac parte Mandy Rose şi Sonya Deville a primit numele „Absolution”.

La RAW-ul din această săptămână, Absolution avea un meci programat cu Sasha Banks, Bayley şi Mickie James. Bayley şi Mickie au fost atacate în backstage, iar singura rămasă, Sasha, a primit oferta de a se alătura grupului, pe care a refuzat-o.

Cât va lipsi Drew McIntyre din ring?

2

Drew McIntyre a suferit la NXT TakeOver: War Games o ruptură a muşchiului biceps, conform ProWrestlingSheet. Accidentarea s-a petrecut chiar la ultima secvenţă a meciului, când Andrade Almas şi-a executat DDT-ul.

Este de aşteptat ca McIntyre să lipsească o perioadă lungă de timp din ringul de wrestling, pentru că o astfel de accidentare necesită o perioadă între patru şi şase luni de recuperare.

Dorinţa tuturor din companie este ca scoţianul să revină în aprilie, în weekend-ul Wrestlemania. Potrivit Wrestling Observer, decizia de a lua titlul de pe McIntyre la War Games era pentru a îl promova pe acest în main roster.

Adam Cole, Aleister Black sau Killian Dain sunt alte nume care pot fi promovate în main roster în viitorul apropiat.

Se transformă Matt Hardy în “Broken” Matt?

5

La RAW-ul din această săptămână, Matt Hardy a pierdut un nou meci, de data aceasta împotriva lui Bray Wyatt. După meci, Hardy a izbucnit şi a început să strige „Delete”, moment în care şi publicul a preluat chant-ul.

După momentul de la WWE TV, atât Matt Hardy, cât şi soţia lui, Reby, au postat pe Twitter mai multe mesaje cu trimitere la gimmick-ul „Broken”.

Matt Hardy este foarte aproape de a primi drepturile pentru caracterul „Broken” Matt. Începând cu 19 decembrie, Impact Wrestling are la dispoziţie 30 de zile pentru a contesta dreptul lui Hardy asupra caracterului. Dacă nu vor face nimic în acele 30 de zile, drepturile vor rămâne definitiv la Matt Hardy.

Rezultate WWE Starrcade

2

Noaptea trecută s-a disputat live event-ul WWE Starrcade. Mai jos aveţi rezultatele de la acest eveniment:

* Bobby Roode def. Dolph Ziggler (Roode a câştigat meciul după ce Arn Anderson a executat un Spinebuster pe Ziggler)

* Rusev, The Bludgeon Brothers, Mike Kanellis & The Colons def. Breezango, The Ascension, Tye Dillinger & Sin Cara

* Naomi def. Tamina

* „The Natural” Dustin Rhodes def. Dash Wilder

* Shinsuke Nakamura def. Baron Corbin by DQ

* The Usos def. The New Day, Owens & Zayn, Benjamin & Gable

* Charlotte Flair def. Natalya (Steel Cage Match)

* AJ Styles def. Jinder Mahal (Steel Cage Match)