June 28, 2017

WWE

WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Cinci nume noi pentru Mae Young Classic

WWE a anunţat săptămâna trecută că Toni Storm, Lacey Evans, Sarah Logan şi Princesa Sugehit sunt primele participante în Mae Young Classic. Încă cinci nume noi au fost anunţate în urmă cu puţin timp pe WWE.com.

Tessa Blanchard (21) – Este fata Hall of Famer-ului WWE Tully Blanchard. Deja este o figură cunoscută pe scena federaţiilor independente din Statele Unite, dar a apărut şi în Marea Britanie sau Japonia.

Abbey Laith (26) – Cunoscută ca Kimber Lee pentru fanii wrestling-ului independent. A fost antrenată de Drew Gulak şi este o fostă campioană CHIKARA Grand. Face deja parte din roster-ul NXT.

Taynara Conti (22) – Deţina centura neagră în judo şi pe cea albastră în jiu-jitsu. Se antrenează la WWE Performance Center din octombrie.

Jazzy Gabert (35) – Cunoscută mai bine ca Alpha Female, pe lângă apariţiile în Stardom, în Japonia, şi în TNA, are un record de o victorie şi o înfrângere în MMA.

Kavita Devi – Antrenată de The Great Khali, a fost la un tryout WWE în aprilie. A câştigat medalia de aur la Jocurile Sud Asiatice, la powerlifting.

Mauro Ranallo revine în WWE

În urmă cu câteva luni, Mauro Ranallo înceta să mai apară la Smackdown şi 205 Live, iar după lungi zvonuri care vorbeau despre un scandal cu JBL şi despre problemele lui Ranallo, ambele părţi au confirmat că va aştepta să îi expire contractul.

Astăzi, WWE a anunţat că Mauro Ranallo revine la masa comentatorilor, dar în NXT. Faptul că nu revine în Smackdown alimentează teoria conform căreia a existat un conflict între el şi JBL.

După ce nu a mai apărut la WWE TV, Ranallo a devenit unul dintre comentatorii pentru Bellator MMA, dar a fost confirmat ca şi comentator play-by-play pentru meciul dintre Floyd Mayweather şi Conor McGregor.

Triple H îi invită pe Floyd Mayweather şi Conor McGregor la RAW

Într-un interviu pentru Sky Sports, Triple H a comentat despre meciul de box care va avea loc între Floyd Mayweather Jr. şi Conor McGregor pe 26 august, în Las Vegas.

Hunter a spus despre amândoi că sunt entertaineri grozavi şi i-a invitat pe cei doi sportivi să fie prezenţi la o ediţie din Monday Night RAW.

Nu există o platformă mai mare unde pot arăta şi spune lumii cine sunt şi de ce sunt ei “the man”.

Trebuie menţionat că Triple H l-a pregătit pe Floyd Mayweather pentru meciul de la Wrestlemania XXIV, cu Big Show. Totodată, a fost în colţul lui Mayweather la unul dintre meciurile lui de box.

Cât despre interesul pentru Conor McGregor, se cunoaşte deja faptul că WWE este interesat de aducerea campionului Lightweight din UFC cel puţin la un show.

Shelton Benjamin ar putea ajunge, până la urmă, în WWE

Negocierile din WWE şi Shelton Benjamin au reînceput, notează ProWrestlingSheet. Chiar dacă momentan nu s-a ajuns la un acord, există şanse foarte mari ca fostul campion Intercontinental să revină în WWE.

Shelton Benjamin a fost chemat anul trecut, din Japonia, să vină în Smackdown, în urma draft-ului, dar s-a accidentat înainte de a semna orice contract cu WWE.

Planurile pentru Big Cass după heel turn

Echipa dintre Enzo Amore şi Big Cass a fost despărţită, după ce la RAW Cass a fost dezvăluit ca fiind misteriosul atactor al lui Enzo.

Aparent, planul WWE nu include un feud de lungă durată între cei doi foşti parteneri. Sentimentul este că vor avea un meci la Great Balls Of Fire, următorul PPV al brandului roşu, iar apoi Big Cass va primi un adversar mai important. Astfel există posibilitatea unui meci între Cass şi Big Show la SummerSlam.

Cât despre Enzo Amore, el ar putea fi “transferat” către 205 Live.

Detalii pentru noul stable al lui The Miz

În cadrul RAW-ului din această săptămână a fost format un nou stable din The Miz, Curtis Axel şi Bo Dallas, ultimii doi ajutându-l pe actualul campion Intercontinental să câştige meciul cu Dean Ambrose.

Decizia de a îi pune pe cei doi lângă The Miz are legătură cu cei mai noi wrestleri din roster-ul Smackdown, Mike şi Maria Kanellis. Conform Wrestling Observer, WWE nu îşi doreşte două “power couple” şi a vrut să fie clară diferenţa dintre The Miz & Maryse şi Mike & Maria Kanellis.

Ca notă adiţională, deşi fostul cuplui din Ring of Honor şi Impact Wrestling a debutat la Money in the Bank, nu a apărut deloc la Smackdown-ul de după.

Have @wweaxeman and @thebodallas aligned themselves with @mikethemiz?!? #WWE #Raw

A post shared by WWE (@wwe) on

Meci Money in the Bank săptămâna viitoare la Smackdown

În cadrul Smackdown-ului din această săptămână, Daniel Bryan şi-a exprimat opinia în legătură cu ce s-a întâmplat în primul meci Money in the Bank din istoria diviziei feminine. Decizia lui a fost ca meciul să aibă loc din, săptămâna viitoare, la Smackdown.

La Talking Smack, acelaşi Bryan a anunţat că James Ellsworth nu va avea voie să fie în jurul ringului.

Şi alte meciuri au mai fost anunţate pentru Smackdown-ul de săptămâna viitoare, printre care un rematch între Naomi şi Lana pentru titlul Women’s.

Card-ul complet: 

* Women’s Money in the Bank Ladder Match: Carmella vs. Charlotte Flair vs. Tamina vs. Natalya vs. Becky Lynch 
* Smackdown Women’s Championship Match: Naomi vs. Lana
* Baron Corbin vs. Sami Zayn
* Non-Title Match: The Hype Bros. vs. The Usos (Hype Bros. become the new #1 contenders if they win)

Card-ul updatat pentru Great Balls Of Fire

În urmă RAW-ului din această săptămână a mai fost confirmat oficial un meci pentru următorul PPV al brandului roşu, Great Balls Of Fire, care va avea loc pe 9 iulie.

* WWE Universal Championship Match: Brock Lesnar vs. Samoa Joe
* Ambulance Match: Braun Strowman vs. Roman Reigns

Review Money in the Bank 2017 – DANaliză

The Hype Bros vs. The Colons

A fost primul meci al lui Zack Ryder după accidentarea suferită în urmă cu câteva luni la Smackdown. Meciul şi-a făcut treaba, iar WWE-ul a început să nimerească kickoff-urile din ultimul timp.

Aici echipa heel, The Colons, au lucrat pe genunchiul accidentat al lui Ryder, logic, şi s-a mizat pe câteva hot tag-uri pentru Mojo. Practic, pe singurul lucru decent pe care poate să îl facă. Hype Bros trebuie să îşi primească meciul pentru titlu, dar probabil va fi la un Smackdown, fără să primească şi un push important.

Câştigători: The Hype Bros
Rating: **1/4

Charlotte Flair vs. Becky Lynch vs. Tamina vs. Carmella vs. Natalya
Women’s Money in the Bank Ladder Match

Primul experiment de la acest PPV. Nereuşit. Dacă nu ştii cum să construieşti un asemenea meci cu femei sau dacă ţi-e frică să o faci, cel mai bine este să nu îl faci deloc.

Recunosc, până să îl văd îmi era frică să nu se accidenteze nimeni, dar după ce am văzut meciul mi-am dat seama că nu se putea întâmpla acest lucru. S-a lucrat foarte safe, fapt ce a afectat modul în care s-a văzut unele manevre. Nu ştiu cum să cataloghez momentul în care Carmella s-a chinuit şi a reuşit, cu greu, să ridice o scară, care nu are greutatea unei scări reale. Tamina are personalitatea unei muşte şi rolul cel mai bun în care poate fi pusă este cel de bodyguard.

Altfel, pentru meci au fost construite doar două segmente. Primul, cel în care a dominat Tamina şi ultimul cu Ellsworth, care era previzibil, dar care nu trebuia să fie finalul meciului. Ellsworth era acolo pentru bump, în schimb a fost unul dintre cele mai proaste finaluri pe care ni le-a oferit WWE în acest an.

Câştigătoare: Carmella
Rating: **

The Usos (c) vs. The New Day
Smackdown Tag Team Championship 

Noroc cu acest meci, pentru că nu cred că puteam să rezist cu cele două meciuri ale diviziei feminine fără să închid WWE Network.

S-a lucrat extrem de bine în acest meci. Pare că Usos au fost heel toată cariera, atât de naturali sunt în această poziţie. A semănat cu unul dintre meciurile pe care New Day obişnuiau să le facă, în care îşi izolează adversarul într-un colţ. Clasic tag team match, doar că aici The Usos au arătat mai multă agresivitate şi dorinţă de a câştiga meciul.

În schimb, New Day au arătat că sunt adversari credibili, poate primii pentru The Usos, fapt ce a determinat şi finalul. Mi-a mai plăcut că nu a intervenit foarte mult Xavier Woods în meci. Pentru ce au vrut să ne ofere şi ce ne-au oferit, eu zic că le-a ieşit foarte bine.

Câştigători: The New Day via count out
Rating: ***1/2

Naomi (c) vs. Lana 
Smackdown Women’s Championship 

Al doilea experiment. Nereuşit.

Oricât de bine arată Lana în acel ring gear, tot a fost o experienţă oribilă să o văd în ring. Este foarte green, de la cum vorbeşte în ring la cum se mişcă, cum vinde sau execută manevrele. De mult timp nu am mai văzut pe cineva atât de nepregătit în main roster, ea este încă la nivelul live event-urilor din NXT. Iar faptul că a dominat-o pe Naomi, care practic doar prin apariţia lui Carmella a câştigat meciul, este strigător la cer. Cred că dacă în locul lui Lana era Eva Marie, era plină arena de huiduieli şi de chant-uri “You can’t wrestle”.

Lana trebuia păstrată ca manager pentru Rusev. Chiar am vrut să găsesc şi părţi bune ale acestui meci, dar în afară că Naomi a reţinut, nu găsesc.

Câştigătoare: Naomi
Rating: ½*

Jinder Mahal (c) vs. Randy Orton
WWE Championship 

O versiune îmbunătăţită a meciului de la Backlash.

După ce am văzut aici, am ajuns la concluzia că celor din WWE chiar le pasă de Jinder Mahal şi sunt foarte atenţi cum îl expun, lăsând la o parte faptul că a făcut tranziţia de la jobber la main eventer într-o săptămână. Din nou, am avut parte de un limb work, mai bun decât cel de la Backlash, şi acesta este modul de a îi masca carenţel din ring ale lui Mahal.

A fost ok interacţiunea cu tatăl lui Orton, care a dus din nou la distrugerea fraţilor Singh. Totuşi, meciul putea să fie şi mai bun dacă avea un final diferit. WWE în continuare nu ştie cum să construiască un heel campion, practic şansa lui Mahal pentru titlu, titlul, dar şi acest rematch cu Orton au fost câştigate de Singh Brothers.

Câştigător: Jinder Mahal
Rating: ***1/4

Breezango vs. The Ascension

Chiar şi după ce am văzut segmentul “Fashion Vice”, speram ca “atacatorii” să fie American Alpha. Chiar şi după ce s-a terminat meciul, speram să apară American Alpha, altfel nu îmi dau seama de ce nu le-au dat măcar 60 de secunde cu un microfon în mână.

Meci folosit pe post de piss break. Dar se pune că Breezango au câştigat un feud?

Câştigători: Breezango
Rating: *

Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. Kevin Owens vs. AJ Styles vs. Baron Corbin vs. Shinsuke Nakamura
Money in the Bank Ladder Match

Meciul care a salvat show-ul. După începutul puţin stângaci şi reacţia cam slabă a publicului după ce Nakamura a fost atacat de Corbin, chiar mă temeam să nu fie şi acest meci o nereuşită.

Din fericire, a oferit cam tot ce trebuia să ofere un meci Money in the Bank (şi ce nu a oferit cel al diviziei feminine). Alianţe temporare, cum a fost cea dintre Ziggler şi Corbin, mini-feud-uri, iar aici au fost câteva, dar şi anunţarea unor potenţiale meciuri, cum a fost acea secvenţă între AJ Styles şi Nakamura. Spot-urile mari mi s-au părut puţin mai slabe decât în anii precedenţi, dar presupun că de vină este şi scara care nu a vrut să se rupă nici după a doua încercare.

Intrarea lui Nakamura în meci a fost perfectă, pregătind publicul pentru final. A avut sens atacul asupra lui, pentru că la Smackdown el a luat servieta, astfel apărea ca cel mai periculos om din meci. Totodată, şi finalul mi s-a părut perfect scris, făcut special pentru ca heat-ul primit de Corbin să fie mai mare.

Nimeni din acest meci, în afară de Sami Zayn (şi de câştigător, bineînţeles), nu avea nevoie de servietă, deci sunt ok cu alegerea lui Corbin. Este un push reuşit, fără să fie grăbit.

Câştigător: Baron Corbin
Rating: ****1/4

Money in the Bank era privit în fiecare an ca unul dintre cele mai bune PPV-uri WWE. Din păcate, ediţia din 2017 a dezamăgit crunt. Cu două experimente eşuate şi cu doar două meciuri, în afară de main event, care ar merita să fie văzute.

Rezultate & rating-uri: 

The Hype Bros def. The Colons – **1/4
Carmella won Women’s Money in the Bank – **
The New Day def. The Usos – ***1/2
Naomi def. Lana – ½*
Jinder Mahal def. Randy Orton – ***1/4
Breezango def. The Ascension – *
Baron Corbin won Money in the Bank – ****1/4

Mike & Maria Kanellis au debutat la Money in the Bank

De mult timp există zvonuri referitoare la venirea în companie a lui Mike Bennett, împreună cu soţia sa, Maria Kanellis. Ultimul zvon de acest gen indica o apariţie la Smackdown-ul de după Money in the Bank. 

Totuşi, WWE-ul nu a mai aşteptat până marţi seară, astfel că cei doi au debutat ca un cuplu, în WWE, chiar la Money in the Bank. Aparent, este încercat un gimmick similar cu cel pe care l-au avut în TNA.

Rezultate Money in the Bank 2017

Kickoff Match
The Hype Bros vs. The Colons
Câştigători: The Hype Bros

Smackdown Women’s Championship
Naomi (c) vs. Lana
Câştigătoare: Naomi

Women’s Money in the Bank Ladder Match
Tamina vs. Natalya vs. Charlotte Flair vs. Carmella vs. Becky Lynch
Câştigătoare: Carmella

Smackdown Tag Team Championship
The Usos (c) vs. The New Day
Câştigători: The New Day (via Count Out)

Breezango vs. The Ascension
Câştigători: Breezango

Money in the Bank Ladder Match
Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. Kevin Owens vs. AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin
Câştigător: Baron Corbin

WWE Championship
Jinder Mahal (c) vs. Randy Orton
Câştigător: Jinder Mahal

Fost membru al echipei creative despre precedentii castigatori MITB

Kevin Eck, un fost membru al echipei creative WWE, ai scris un articol despre precedenţii câştigători ai meciului Money in the Bank pentru Sporting News. Întreg articolul poate fi citit aici. 

Despre victoria lui Daniel Bryan: “A fost o surpriză, pentru că până atunci nu mai primise un push atât de important. De fapt, nici după ce a câştigat servieta nu a primit. Am fost informat de unul dintre colegi că Vince McMahon se întreabă dacă a fost decizia corectă. Nu ştiam dacă Bryan va câştiga titlul mondial, dar ştiam că îl va ajuta dacă va avea o poveste. Astfel, am avut ideea de a îl pune într-un cuplu alături de un alt underdog, AJ Lee. Head writer-ului i-a plăcut ideea şi am început să scriem segmente pentru ei. Deşi AJ Lee a fost încântată de idee, Bryan nu a privit-o foarte bine, pentru că ultima oară când a fost implicat într-un storyline romantic, cu Gail Kim şi gemenele Bella, a avut mai mult de suferit.”

Despre victoria lui Dolph Ziggler: “Când Ziggler a câştigat servieta nu exista niciun plan despre când va câştiga titlul mondial. Chiar dacă Ziggler primea o reacţie foarte bună din partea fanilor, McMahon era un mare critic al instinctelor sale în ring şi a promo-urilor lui. Nici Triple H nu era cel mai mare fan al lui Ziggler, era de părere că nu respectă direcţia în care trebuie să meargă şi este prea obsedat de a fi următorul Shawn Michaels. Totuşi, Ziggler avea un fan important: Pat Patterson, care avea un cuvânt de spus în discuţiile cu McMahon. Chiar şi înainte ca Ziggler să câştige servieta, Patterson constant îi spunea lui McMahon să îi ofere un push. Patterson i-a cerut lui McMahon ca Ziggler să facă cash in-ul la Wrestlemania, dar ideea nu a fost acceptată. Totuşi, Vince a început şedinţa pentru RAW-ul de a doua zi, anunţând că Ziggler va face cash in-ul şi va câştiga titlul mondial. ”

Eck a mai menţionat că McMahon a fost de părere că Sandow nu a fost alegerea potrivită, de aceea nu a câştigat titlul.

Posibile reveniri la Smackdown-ul de saptamana viitoare

Aşa cum aţi putut citi pe site, Rusev a fost declarat apt din punct de vedere medical să revină în ring. Conform PWInsider, bulgarul ar urma să revină chiar la Smackdown-ul de săptămâna viitoare.

Aceeaşi sursă menţionează că tot în cadrul show-ului respectiv ar urma să debuteze în WWE Mike Bennett alături de Maria Kanellis, în cazul ei fiind vorba de o revenire. Ea a fost în companie din 2004 până în 2010, după care a apărut în Ring of Honor şi TNA.

Primele nume dezvăluite pentru Mae Young Classic

WWE a dezvăluit primele nume pentru turneul dedicat diviziei feminine, Mae Young Classic. Astfel, Toni Storm, Lacey Evans, Sarah Logan şi Princesa Sugehit sunt primele patru participante din turneul de 32.

Toni Storm (26) este prima câştigătoare a titlului PROGRESS Women’s şi o figură constantă în cea mai bună federaţie de wrestling feminin, Stardom. Lacey Evans (27) şi Sarah Logan (23) vin din NXT, Sarah fiind cunoscută în federaţiile independente ca Crazy Mary Dobson. Princesa Sugehit (36) este o luchadora, activând din 2005 în CMLL.

Turneul va avea loc pe 13 şi 14 iulie în Full Sail University şi unul dintre comentatori va fi Jim Ross.

STAY CONNECTED

101CititoriConectați-vă
288AbonațiAbonați-vă