WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Rezultate Fast Lane 2018

3

Kickoff Match
Breezango & Tye Dillinger def. Chad Gable, Shelton Benjamin & Mojo Rawley

Shinsuke Nakamura def. Rusev

United States Championship
Randy Orton def. Bobby Roode – TITLE CHANGE

Natalya & Carmella def. Becky Lynch & Naomi

Smackdown Tag Team Championship
No Contest

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair def. Ruby Riott

WWE Championship Six-Pack Challenge
AJ Styles def. John Cena, Baron Corbin, Dolph Ziggler, Sami Zayn, Kevin Owens

Card-ul final pentru Fast Lane 2018

8

WWE Championship Six-Pack Challenge
AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott

United States Championship
Bobby Roode (c) vs. Randy Orton

Smackdown Tag Team Championship
The Usos (c) vs. New Day

Shinsuke Nakamura vs. Rusev

Becky Lynch & Naomi vs. Natalya & Carmella

Brock Lesnar scos din main event-ul de la Wrestlemania?

7

WWE ar putea schimba main event-ul de la Wrestlemania 34 din cauza situaţiei contractuale a lui Brock Lesnar.

Chiar dacă unele persoane din interiorul companiei sunt de părere că Lesnar va semna un nou contract până la Wrestlemania, oficialii WWE vor să micşoreze rolul pe care îl va avea actualul campion WWE Universal din cauza faptului că există o şansă reală ca el să meargă în UFC după ce îşi va încheia contractul.

De asemenea, cei din WWE speră ca din acest motiv fanii prezenţi live să salute eventuala victorie a lui Roman Reigns de la Wrestlemania.

Deşi nu este nimic oficial, meciul dintre Kurt Angle & Ronda Rousey şi Triple H & Stephanie McMahon va fi în main event-ul show-ului.

Planul pentru titlul United States la Wrestlemania

0

În acest sfârşit de săptămână, la Fast Lane, Bobby Roode îşi va apăra titlul United States împotriva lui Randy Orton.

Chiar dacă meciul este 1 vs. 1, în build up-ul pentru PPV a participat şi Jinder Mahal. Fostul campion WWE chiar l-a învins pe Randy Orton la ultimul Smackdown înainte de Fast Lane. Potrivit Wrestling Observer, booking-ul este construit astfel pentru a avea un meci între cei trei pentru titlul United States la Wrestlemania 34.

 

Rolul mai multor wrestleri de top la Wrestlemania

1

Ultimele zvonuri indică faptul că Kevin Owens şi Sami Zayn vor participa în Battle Royal-ul de la Wrestlemania, chiar dacă cei doi participă în principalul storyline din Smackdown de luni buni.

O altă variantă pentru cei doi ar fi un meci între ei şi Shane McMahon cu un partener surpriză.

În schimb, Braun Strowman, Cesaro şi Sheamus s-ar putea să rămână fără meci la cel mai important PPV al anului.

Strowman este ţinut în continuare ca variantă de back-up pentru main event, deşi ar putea fi inclus în meciul pentru titlul Intercontinental. În schimb, este de aşteptat că The Bar să participe într-un angle, nu într-un meci propriu-zis.

WWE a concediat două participante din Mae Young Classic

0

Abbey Laith, cunoscută ca Kimber Lee în circuitul independent, şi Sage Beckett, fosta Rosie Lottalove din TNA, au fost concediat de WWE în această săptămână, conform ProWrestlingSheet.

Ambele au participat în turneul Mae Young Classic, însă după aceea au fost folosite mai mult la live event-urile NXT, decât la NXT TV. Chiar dacă WWE nu a confirmat oficial ştirea, cele două au reacţionat pe reţelele sociale.

 

Bobby Fish a fost operat; Cât va lipsi?

1

Bobby Fish a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi joi, potrivit Wrestling Observer.

Fish, care este în acest moment campion la echipe în NXT alături de Kyle O’Reilly, s-a accidentat la un live event în NXT din weekend şi nu a avut niciun meci la filmările NXT din această săptămână.

Este de aşteptat ca fostul campion din Ring of Honor să lipsească între patru şi şase luni din ring.

În legătură cu meciul pentru titlurile NXT Tag Team de la TakeOver: New Orleans, Adam Cole, care mai are încă un meci în acea seară, ar urma să fie partenerul lui Kyle O’Reilly.

SPOILER Un nou titlu introdus în NXT

6

La filmările NXT din această săptămână, William Regal a anunţat introducerea unui nou titlu în NXT – North American Championship.

Titlul va fi pus în joc la NXT TakeOver: New Orleans, în weekend-ul Wrestlemania, într-un ladder match din care vor face parte EC3, Ricochet, The Velveteen Dream, Lars Sullivan, Adam Cole şi Killian Dain.

WWE introduce noi titluri după Wrestlemania 34

2

Aparent WWE va introduce titluri noi după Wrestlemania 34, potrivit PWInsider.

Este vorba despre titluri la echipe pentru divizia cruiserweight. Conform mai multor surse, centurile fizice pentru 205 Live au fost deja făcute, urmând ca WWE să le introducă după cel mai important PPV al anului, însă o dată exactă nu este cunoscută.

205 Live va avea un rol important la Wrestlemania, pentru că atunci va avea loc finala turneului care va desemna un nou campion, după ce Enzo Amore a fost dat afară.

Alberto Del Rio revine în WWE?

Alberto El Patron a fost recent la sediul WWE pentru a filma pentru un material viitor pentru Rey Mysterio.

Conform PWInsider, mexicanul a avut o întâlnire cu Vince McMahon şi au discutat despre o posibilă revenire. Chiar dacă reputaţia lui Alberto nu este una dintre cele mai bune, McMahon a fost întotdeauna un mare fan al lui. Contractul lui Alberto cu Impact Wrestling expiră luna viitoare, iar WWE speră să îl aducă înapoi.

El Patron este în main event-ul următorului PPV Impact, Redemption, unde va avea meci cu Austin Aries pentru titlul mondial Impact. Show-ul va fi pe 22 aprilie.

Ronda Rousey va avea meci la Wrestlemania 34

2

În cadrul opener-ului RAW-ului din această săptămână, a fost confirmat oficial meciul în care va apărea Ronda Rousey la Wrestlemania 34.

Kurt Angle a anunţat că va face echipă cu fosta campioană din UFC împotriva lui Triple H şi Stephanie McMahon. Segmentul s-a încheiat cu un Angle Lock pe Hunter, iar cu Rousey executând un Samoan Drop pe Stephanie McMahon.

Detalii pentru Money in the Bank şi NXT TakeOver: Chicago II

0

Allstate Arena din Chicago, locul unde va avea loc anul acesta PPV-ul Money in the Bank, a anunţat că în 2018 vor fi două meciuri ladder, unul pentru divizia masculină şi unul pentru cea feminină, ambele având wrestleri atât din RAW, cât şi din Smackdown.

De asemenea, Triple H a anunţat că NXT-ul se întoarce cu un eveniment special TakeOver în Chicago, cu o zi înainte de Money in the Bank, pe 16 iunie.

Hillbilly Jim va fi introdus în WWE Hall of Fame

0

WWE a anunţat astăzi că următorul nume introdus în Hall of Fame în cadrul galei din acest an va fi Hillbilly Jim, care îi urmează pe Goldberg, The Dudley Boyz, Jeff Jarrett, Ivory şi Jarrius “JJ” Robertson (Warrior Award).

Fostul wrestler în vârstă de 65 de ani a fost activ în WWF în anii 1980, însă în afară de participarea în primul meci Royal Rumble, în 1988, nu a avut nicio altă realizare importantă.

Rey Mysterio s-a accidentat la un show independent

Rey Mysterio a suferit o accidentare la braţul stâng în cadrul unui show independent la care a participat vineri.

Chiar dacă wrestlerii de obicei lucrează cu o astfel de accidentare, Mysterio va face mai multe investigaţii pentru a vedea exact despre ce este vorba. Înainte de show el trebuia să se întâlnească cu Triple H pentru a pune la punct un contract cu WWE, însă aceasta s-a amânat din cauza vizitei lui Hunter în Arabia Saudită.

Rey Mysterio este programat să aibă un meci cu Jushin Thunder Liger la show-ul NJPW Strong Style Evolved de pe 25 martie.