WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

VIDEO: Review John Cena vs. AJ Styles – SummerSlam 2016

Observ, cu întârziere, că WWE a postat pe canalul lor de YouTube meciul dintre John Cena şi AJ Styles de la SummerSlam-ul de anul trecut, aşa că am decis să îl revăd, poate că a doua vizionare îmi va schimba părerea.

Este un dream match, este înfruntarea dintre cel mai popular wrestler din WWE şi cel mai popular wrestler din afara WWE-ului, iar aici mă refer la faptul că AJ Styles şi-a construit reputaţia în afara companiei lui Vince McMahon.

AJ intră în meci arogant, cu ideea că este deja cel mai bun wrestler din lume, chiar şi fără să îl înfrunte pe John Cena, care este promovat ca fiind numărul 1 în WWE în ultimii 10-15 ani. Atenţie la storytelling, pentru că atunci când Cena îi spune lui AJ „Let’s get serious” sau ceva asemănător, practic îi transmite că trebuie să demonstreze în faţa lui că este wrestler-ul superior. Şi practic asta face AJ. Este tipicul booking „care pe care” al WWE-ului, specific în special lui „Big Match” John. Aici contextul le acordă circumstanţe atenuante, pentru că tot meciul a fost promovat exact ca cel mai mare wrestler din WWE şi cel mai mare wrestler din afara WWE-ului, deci a avut puţină logică să se treacă la big moves. Totuşi, s-a întâmplat cam repede, după aproximativ 7 minute, dar, din nou, ăsta e booking-ul WWE pentru astfel de meciuri. Ca poveste, Styles a început ca un băiat arogant şi a terminat ca un om demn de respectul lui Cena.

Începând cu părţile negative despre Cena, a încasat un Suplex pe apron, comentatorii s-au străduit din răsputeri să pună over manevra, dar Cena a stat întins pe canvas puţin, fără să ducă o mână la spate, nu s-a văzut nicio grimasă, nimic. A mai fost un moment când probabil ai uitat scenariul, iar Lariat-ul executat de AJ a arătat cam aiurea, ceea ce este ironic pentru că Cena a demonstrat încă o dată cât îi place să fie în control şi să dea indicaţii pe toată durata meciului. Trebuie să recunosc, spre final Cena a început să aibă o prestaţie destul de bună, mi-a plăcut în special selling-ul la Enzuigiri-ul lui Styles, când pur şi simplu a părut că e ko, dar şi reacţia pe care a avut-o la kickout-ul pe care l-a făcut AJ din Avalanche AA. Despre prestaţia lui AJ Styles nu sunt multe de spus, a fost fenomenal, a fost fără cusur aici. Chiar dacă a început mai greu în feud-ul cu Jericho, de la meciurile cu Roman Reigns a avut un parcurs incredibil şi să nu uităm şi meciul cu Shinsuke Nakamura, pe care l-a avut la începutul anului, în NJPW.

Un moment amuzant a fost când AJ a executat Ushigoroshi-ul, iar JBL s-a grăbit să spună că vrea să îl bată pe Cena cu propriul lui finisher, în tot acest timp Mauro Ranallo explicând cum a împrumutat AJ manevra de la Hirooki Goto, din Japonia.

Îmi menţin rating-ul pe care l-am dat atunci, adică ****1/4. A fost departe de a fi un meci pur de wrestling, departe de a fi un clasic în opinia mea, deşi mulţi îl consideră unul. Am apreciat secvenţa de final şi sunt de părere că dacă reduceau toată treaba cu big move, kickout, big move, reverse, kickout la vreo 5 minute, meciul ar fi ieşit mult mai bun. Acum va trebui să revăd şi meciul de la Royal Rumble, pentru că este o părere generală că acela a fost mai bun.

Vince McMahon furios după botch-ul din Nakamura vs. Cena

Aparent Vince McMahon a fost extrem de furios după ce John Cena a aterizat pe gât în urma unui Exploder Suplex încasat de la Shinsuke Nakamura, în meciul de la Smackdown-ul de săptămâna trecută, conform Sports Illustrated.

Aceeaşi sursă menţionează că McMahon nu a fost neapărat furios pe Nakamura, ci a fost mai mult o reacţie la ideea că John Cena, pe care în continuare îl consideră numărul 1 în companie, s-ar putea accidenta. Totuşi, dacă Nakamura va mai fi implicat într-un incident de un nivel asemănător, este posibil ca “boss-ul” din WWE să îşi schimbe opinia despre japonez. După meci, s-a putut observa când Nakamura i-a cerut scuze lui Cena, iar răspunsul acestuia a fost simplu: “Don’t be sorry”.

Totuşi, vina nu îi aparţine lui Nakamura, ci lui Cena, care este posibil să fi încurcat manevrele. În mecanica de executare a Suplex-ului, cel care îl încasează are mai mult de muncă, pentru că el trebuie să împingă în picioare astfel încât, în acest caz, să facă un front bump la aterizare.

Detalii pentru următorul Superstar Shakeup

Potrivit PWInsider, există discuţii în interiorul companiei pentru organizarea unui nou Superstar Shakeup în luna septembrie.

O nouă manevră de acest gen ar ajuta rating-urile, pentru că în acelaşi timp va începe şi noul sezon din NFL, iar meciurile de fotbal american afectează de fiecare dată show-urile WWE.

Ideea este să fie organizate două Superstar Shakeup-uri mai mici pe an decât organizarea unui Draft.

Ronda Rousey începe antrenamentele pentru debutul în WWE

Ronda Rousey va începe antrenamentele pentru pregătirea debutului în WWE, potrivit Fightful.com.

Rousey ar urma să fie pregătită în California de Brian Kendrick, cel care a mai lucrat în trecut şi cu Eva Marie. Momentan fosta campioană din UFC a învăţat doar bump-urile basic din pro wrestling.

Ea are mai multe prietene implicate în wrestling, printre care Marina Shafir, care este soţia lui Roderick Strong, Jessamyn Duke, care şi a început de curând să se pregătească pentru debutul în pro wrestling şi Shayna Baszler, care este deja o figură cunoscută în wrestling-ul feminin şi participă în Mae Young Classic. De asemenea, este o mare fană a wrestling-ului. Participă destul de des la show-urile PWG, în plus şi-a ales nickname-ul “Rowdy” datorită lui Roddy Piper.

Cele patru au fost implicate într-un angle în cadrul Mae Young Classic, care ar urma să ducă la un feud între The Four Horsewomen din MMA şi The Four Horsewomen din WWE, adică Becky Lynch, Bayley, Charlotte şi Sasha Banks. Eventual s-ar ajunge şi la meciul de debut al lui Ronda Rousey.

Scott Dawson s-a accidentat, probabil va avea nevoie de operaţie

WWE a anunţat că Scott Dawson a suferit o ruptură a unui tendon din biceps şi cel mai probabil va avea nevoie de operaţie.

Accidentarea s-a produs în cadrul unui live event WWE din Canada. În cazul în care Dawson va fi operat, va avea nevoie de patru până la şase luni pentru o recuperare completă. În orice caz, meciul dintre The Revival şi Hardy Boyz, plănuit pentru SummerSlam, nu va mai avea loc.

The Revival nu au parte de un început foarte bun în main roster, după ce Dash Wilder a suferit o fractură de mandibulă imediat după debut.

Bayley nu va fi prezentă în ring la SummerSlam

La RAW-ul de săptămâna trecută, Bayley s-a accidentat la umăr în timpul meciului cu Nia Jax.

La acel moment nu se ştia cât de gravă este accidentarea, dar acum WWE confirmă că Bayley a suferit o fractură de umăr şi nu va putea fi prezentă în ring la SummerSlam, fiind programată să aibă un meci cu Alexa Bliss pentru titlul diviziei feminine din RAW.

Persoana care o va înfrunta pe Alexa Bliss la SummerSlam va fi determinată la RAW-ul de săptămâna viitoare.

Pagina noastră de Facebook a revenit. Vă mulţumim pentru răbdare. 

Eva Marie a plecat din WWE

Eva Marie şi WWE au ajuns astăzi la o înţelegere pentru desfacerea contractului cele numite “Ms. All Red Everything”.

Ea a semnat în WWE cu 2013 şi a fost o figură importantă din reality show-ul Total Divas. Pe 18 august 2016 ea a fost suspendată pentru 30 de zile, însă nu mai apărut deloc la WWE TV nici după ce suspendarea a expirat.

HoHo Lun a fost dat afară din WWE

HoHo Lun, fostul participant din Cruiserweight Classic, a fost pus pe liber de WWE, conform WrestlingInc.com.

În turneul Cruiserweight Classic, HoHo Lun a pierdut în prima rundă, împotriva lui Ariya Daivari. De atunci el a lucrat atât la show-urile televizate NXT, cât şi la live event-urile brand-ului. Ultima lui apariţie a fost la episodul de pe 28 iunie, când a pierdut cu The Velveteen Dream. În vârstă de 30 de ani, HoHo este un pioner al wrestling-ului în Honk Kong.

WWE nu a confirmat până în acest moment plecarea lui. Conform unor zvonuri apărute recent, compania doreşte să reducă costurile pentru a mări profitul în următoarele şase luni.

Detalii pentru ultimele reveniri din Smackdown

Ultima revenire a lui Chris Jericho în WWE, săptămâna trecută la Smackdown, a fost doar pentru a îl face pe AJ Styles campion United States fără să facă pin-ul pe Kevin Owens, potrivit Wrestling Observer. Jericho îşi va lansa o nouă carte, “No Is A Four Letter Word”, şi va pleca într-un turneu de promovare.

Aparent şi apariţia lui The Great Khali a fost doar una de o seară. După Battleground profilul lui a fost adăugat la roster-ul Smackdown pe WWE.com, însă de atunci a fost scos şi adăugat din nou la categoria “Alumni”. Khali nu a apărut nici săptămâna trecută, nici săptămâna aceasta la Smackdown.

Finalul de la Cena vs. Nakamura a fost schimbat

Finalul meciului din main event-ul de la Smackdown, dintre John Cena şi Shinsuke Nakamura, a fost schimbat, susţine Wrestling Observer.

Planul iniţial pentru final era ca Baron Corbin să intervină şi să încerce să îl atace pe Nakamura, dar de fapt Cena să fie victimă, astfel Nakamura ar fi câştigat meciul, iar John Cena vs. Baron Corbin s-ar fi conturat pentru SummerSlam.

Când rezultatele de la Smackdown au fost postate pe WWE.com, în descrierea meciului au inclus faptul că Baron Corbin a intervenit în meci, ceea ce nu s-a întâmplat. Apariţia lui Corbin a avut loc abia după ce show-ul s-a încheiat şi a făcut parte din 205 Live. Segmentul s-a încheiat cu Cena trecându-l pe Corbin prin masa comentatorilor.

Io Shirai a revenit în Stardom; Nu mai semnează cu WWE

Io Shirai a revenit în Stardom la show-ul de pe 30 iulie şi, conform Wrestling Observer, nu va mai semna cu WWE.

Io Shirai şi-a luat rămas bun de la Stardom, după ce în iunie a pierdut titlul World of Stardom împotriva lui Mayu Iwatani. După aceea a luat o pauză din cauza unei accidentări la gât, urmând să vină în Statele Unite, pentru a semna cu WWE.

Chiar dacă şi-a revenit complet după accidentare şi a trecut controlul medical, WWE a decis să îşi retragă oferta, datorită politicii de a nu semna wrestleri cu comoţii şi accidentări la gât la activ.

Review NXT 2.8 – Aleister Black vs. Kyle O’Reilly

Johnny Gargano vs. Raul Mendoza 

NXT-ul din această săptămână începe cu Johnny Wrestling, care intră pe vechiul theme song şi tron #DIY, dar primeşte imediat o nouă melodie de intrare. Raul Mendoza este unul dintre participanţii în Cruiserweight Classic şi a fost competitiv aici, astfel că Gargano a ieşit bine după această victorie. Meciul a fost alert, s-a observat background-ul din Lucha Libre al lui Mendoza, per total un opener decent.

Câştigător: Johnny Gargano 

– Promo time pentru Asuka, în care spune că a bătut-o deja o dată pe Ember Moon şi o va face şi la TakeOver: Brooklyn. Ember Moon apare şi spune că este pregătită pentru Asuka. După un handshake fals, rezultă un mic brawl din care iese câştigătoare Moon, reuşind să îşi execute finisher-ul pe Asuka.

– A urmat un interviu cu Bobby Roode, care promite că săptămâna viitoare va sta faţă în faţă, în ring, cu adversarul său de la TakeOver: Brooklyn, Drew McIntyre. Roderick Strong vrea să îl atace pe Roode, dar este oprit. Strong e nemulţumit de faptul că Roode i-a jignit din nou familia, dar William Regal spune că nu are ce să facă, pentru că meciul de la TakeOver este deja oficial.

– The Street Profits, echipa formată din Angelo Dawkins şi Montez Ford, va debuta săptămâna viitoare.

Sonya Deville vs. Jenna Van Bemel 

Van Bemel zici că face cosplay pentru Charlotte, lucru sesizat şi de public. Deville câştigă în două minute, dar nu m-a impresionat cu nimic. Nu sunt sigur că un gimmick de MMA fighter este cea mai bună soluţie.

Câştigătoare: Sonya Deville

– Itami este intervietat în legătură cu meciul pe care l-a avut cu Kassius Ohno săptămâna trecută. Japonezul este nemulţumit de faptul că nimeni nu îi acordă respect şi se duce în ring, unde ar fi trebuit să înceapă un nou meci, dar pe Itami nu îl interesează. Cel care vine spre ring este Aleister Black, care îl trimite la podea pe Itami cu Black Mass, după ce acesta anterior încercase un sneak attack.

Aleister Black vs. Kyle O’Reilly

Adversarul lui Black pentru main event-ul acestui episod de NXT este Kyle O’Reilly, care iniţial nu primeşte o reacţie atât de mare pe cât m-aş fi aşteptat, dar pe parcursul meciului fanii l-au susţinut mai mult pe el. De notat că atât Bobby Fish, cât şi O’Reilly, care formează reDRagon, au debutat în NXT împotriva lui Black.

În mare parte, meciul s-a rezumat la grappling şi striking. Am văzut un O’Reilly foarte bun aici, care i-a pus mari probleme lui Black. Având în vedere că lui Black i s-a creat un streak de victorii, iar meciul a fost foarte competitiv, înfrângerea nu îl pune într-o lumină proastă pe O’Reilly. Sunt curios dacă vor face ceva cu reDRagon sau el şi cu Fish vor merge separat. Cât despre Black, mai mult ca sigur la TakeOver: Brooklyn va avea un meci împotriva lui Hideo Itami.

Câştigător: Aleister Black

Un episod destul de bun în NXT, cu cel mai bun meci pe care l-au oferit anul acesta, iar aici mă refer la main event-ul dintre Black şi O’Reilly. Este destul de greu să vorbesc despre NXT în fiecare săptămână, pentru că de multe ori nici eu nu apuc să îl văd şi când o fac este joia, zi în care aveam în plan continuarea #ThrowbackThursday, dar sper să acopăr restul drumului până la Takeover-ul din Brooklyn.

Bayley a suferit o accidentare la umăr

WWE a anunţat pe site-ul oficial că Bayley a suferit o accidentare la umăr în meciul pe care l-a avut la RAW cu Nia Jax. Momentan nu se ştie cât de serioasă este accidentarea sau dacă meciul ei cu Alexa Bliss de la SummerSlam este în pericol.

Nu există detalii dacă accidentarea este un work sau este ceva real, dar mai mulţi wrestleri din WWE şi-au arătat compasiunea pentru Bayley pe reţelele sociale.

Mai jos puteţi vedea presupusul moment al accidentării lui Bayley:

Paul Heyman îl vrea pe Samoa Joe campion la SummerSlam

Revenirea lui Brock Lesnar în UFC este iminentă, chiar dacă acesta mai are contract cu WWE până în 2018, informează Justin Barasso de la Sports Illustrated.

Potrivit tot lui Barasso, în spatele uşilor închise, Paul Heyman îl susţine pe Samoa Joe pentru a câştiga titlul WWE Universal la SummerSlam. În cazul în care Lesnar pierde titlul, ar avea destul timp pentru pregătirea revenirii în UFC.

Conform articolului de pe SI.com, Brock Lesnar va urma să aibă o luptă cu Jon Jones în UFC, dar totodată va apărea şi la Royal Rumble şi Wrestlemania. În continuare există semne de întrebare legate de suspendarea lui Brock Lesnar şi dacă acesta a reintrat în baza de date USADA. Totuşi, Lesnar încă este confirmat pentru No Mercy, care va avea loc pe 24 septembrie.