February 27, 2017

WWE

WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

PlayaReview- RAW 20 Ianuarie 2017. What a BIG SHOW!

The time Kevin Owens got his balls back

Analiza: What an amazing promo from Kevin Owens! Stiu ca este greu de crezut dupa ultimele luni in care nu a fost chiar cel mai excelent worker, insa aseara la RAW, KO ne-a aratat in sfarsit de ce este considerat unul dintre cei mai buni talkeri ai actualei ere a wrestlingului, oferindu-ne un promo absolut demential aici, dupa ce saptamana trecuta si-a tradat cel mai bun prieten, pe Chris Jericho.

Mi-a placut foarte mult ca am vazut revenirea lui Owens din perioada NXT si din feud-ul cu John Cena aici, care nu are chef de glume si este “down to business”, inca din momentul in care paseste pe rampa. Pe scurt, in sfarsit acesta are parte de booking-ul unui campion mondial credibil. Also, mi-a placut foarte mult modul in care a reusit sa construiasca meciul sau cu Goldberg de la Fastlane cu un singur promo, facandu-ma sa fiu mult mai interesat de acest bout acum, decat eram inainte sa ma uit la RAW. He was simply amazing here.

The Rock l-a sunat pe CM Punk după RAW; Reacţia lui Punk

După ce transmisia RAW-ului din această săptămână s-a încheiat, The Rock şi-a făcut apariţia în Staples Center din Los Angeles pentru a promova “Fighting with my family”, care va fi produs de The Rock şi va avea ca subiect viaţa lui Paige.

În timpul promo-ului ţinut de Rock, publicul a început să scandeze “CM Punk”. Reacţia lui The Rock a fost să îl sune cu adevărat pe Punk. Când acesta nu a răspuns, Rock i-a lăsat un mesaj vocal în căsuţa poştală.

Mai târziu, Punk a mulţumit publicului din Staples Center şi a spus că nu a putut să răspundă la telefon pentru că a ieşit să îşi plimbe câinele, fiind ziua acestuia.

Diamond Dallas Page va intra în WWE Hall of Fame

WWE a anunţat luni că Diamond Dallas Page va fi introdus în Hall of Fame în cadrul galei din acest an. Înaintea lui DDP au mai fost confirmaţi oficial Kurt Angle, The Rock ‘n’ Roll Express şi Teddy Long.

Dallas Page a debutat în ringul de wrestling la o vârstă destul de înaintată, 33 de ani, şi este cunoscut cel mai mult pentru perioada petrecută în WCW, unde a câştigat numeroase titluri, printre care şi cel mondial de trei ori, fiind al patrulea campion Triple Crown din istoria federaţiei. În scurta perioadă petrecută în WWE a câştigat titlul European şi pe cel tag team, alături de Chris Kanyon.

După ce şi-a încheiat cariera de wrestler, el a dezvoltat un program de yoga numit DDP Yoga, prin care a ajutat mulţi oameni să piardă în greutate şi să îşi îmbunătăţească sănătate. Prin intermediul DDP Yoga a mai ajutat şi alţi wrestleri, practic fiind cel care i-a salvat viaţa lui Jake “The Snake” Roberts.

Review NXT 15.2 – Moustache Mountain

Authors of Pain vs. random dudes
Un squash rapid pentru noii campioni tag team din NXT. Nimic mai mult de spus. Aşteptă să văd cu cine vor lucra în continuare pentru TakeOver-ul din Orlando, dacă vor fi Gargano şi Ciampa sau The Revival.

Câştigători: Authors of Pain

 

 

 

 

 

 

Peyton Royce & Billie Kay vs. Liv Morgan & Ember Moon
Încă un meci destul de scurt, probabil vor lăsa mai mult timp pentru meciul din main event. Nu prea am putut vedea nimic de la niciuna dintre participante. Peyton Royce şi Billie Kay sunt entertaining şi în jurul lor se pot construi alte storyline-uri în divizia feminină, dar nu înţeleg de ce o irosesc pe Ember Moon.

Câştigătoare: Peyton Royce & Billie Kay

– Scurt interviu cu Roderick Strong şi No Way Jose la Performance Center despre meciul de săptămâna trecută cu Sanity.

Promo time pentru #DIY, care îi pun over pe Authors of Pain, dar totodată spun că sunt pregătiţi pentru rematch. Apar Authors of Pain, alături de Ellering, care le transmite că în două săptămâni îşi vor primi rematch-ul. #DIY sunt atacaţi pe la spate de The Revival şi pleacă din ring până să vină Authors of Pain. Deci probabil nu vom vedea #DIY vs. AoP în Orlando.

– Material video pentru revenirea lui Kassius Ohno.

– William Regal anunţă că săptămâna viitoare va fi un Triple Threat între Peyton Royce, Liv Morgan şi Ember Moon, iar câştigătoarea va primi un title shot peste două săptămâni.

Trent Seven (c) vs. Tyler Bate – WWE UK Championship 
Este a doua prezenţă a lui Tyler Bate în NXT, după ce prima dată l-a avut adversar pe Oney Lorcan. Meciul începe ca un comedy act, dar lucrurile devin serioase imediat şi Seven este de vreo două, trei ori aproape de a câştiga titlul. Tyler încasează Seven Stars Lariat-ul, dar nu este de ajuns pentru a fi numărat până la trei. Urmează un Exploder Suplex de pe turnbuckle, iar Tyler obţine victoria cu un Tyler Driver ’97.

Un meci bun pentru un show săptămânal, ambii wrestleri şi-au arătat arsenalul ofensiv. M-a deranjat puţin că Seven şi-a folosit finisher-ul cam rapid, eu aş fi construit prima oară spot-ul de pe turnbuckle.

Câştigător: Tyler Bate

#ThrowbackThursday – Review NXT TakeOver

Adam Rose vs. Camacho

Aparent exista un feud între ei şi acesta a fost marele meci care l-a încheiat. Adam Rose era over, dar nu îmi vine să cred cum nu şi-a dat seama nimeni încă de atunci că gimmick-ul nu are nicio şansă.

Meciul respectă o formulă clasică, dacă aş putea spune, Camacho domină mare parte din el, iar Rose îşi revine la final. A fost ciudat să îl văd pe Braun Strowman ca rosebud, printre alţii.

Câştigător: Adam Rose
Rating: *1/4

PlayaReview- WWE Elimination Chamber 2017. Night of the Buzzers!

Pre-Show: Mojo Rawley defeated Curt Hawkins

Analiza: Oricat de mult imi place sa laud SmackDown-ul, din nefericire undercard-ul lor nu este cu mult mai bun ca cel al RAW-ului, dovada fiind exact acest bout. Meciul mi-a amintit foarte mult de bout-urile random din anii 94-95 a WWE-ului, cand caractere extrem de ciudate se intalneau in ring, Hawkins in aceasta Duminica amintindu-mi foarte mult de un X-Pac de pe la inceputul carierei, varianta putin mai proasta.

Mojo a fost mai decent aici decat deobicei, in ideea in care a reusit sa fie chiar destul de privit in ring. Poate ca ar fi fost ajutat daca s-ar fi aflat in ring cu altcineva decat cu Curt Hawkins, despre care nu stiu de unde a pornit ideea ca ar fi un wrestler ok.

Rating: **

Adversarul lui Bray Wyatt pentru Wrestlemania va fi aflat săptămâna viitoare

În cadrul main event-ului Smackdown-ului din această săptămână, Bray Wyatt şi-a apărat cu succes titlul câştigat la Elimination Chamber, împotriva lui John Cena şi AJ Styles. După meci, Randy Orton a dezvăluit că refuză meciul cu Bray Wyatt de la Wrestlemania.

Astfel, Daniel Bryan a anunţat la Talking Smack că săptămâna viitoare va avea loc un Battle Royal pentru a determina adversarul lui Bray Wyatt pentru titlul WWE la Wrestlemania 33.

De asemenea, tot la Smackdown-ul de săptămâna viitoare, Natalya şi Nikki Bella vor avea un meci Falls Count Anywhere. 

Rosa Mendes şi-a anunţat retragerea din wrestling

Rosa Mendes a anunţat, printr-un post pe Instagram, că a decis să se retragă din WWE. Mendes a fost în WWE în ultimii 10 ani şi nu a mai apărut de când a anunţat că este însărcinată. Ea a născut pe 13 februarie 2016.

Ultima oară când a luptat a fost în aprilie 2015. De asemenea, a făcut parte din cast-ul pentru Total Divas.

Today is Jordan’s first birthday and it’s also the day that I am announcing my retirement from the WWE.  As I write these words I have tears in my eyes because of the love I have for my WWE family, and especially for the WWE universe. For the last 10 years, WWE was my life, my world and my family. I was Rosa Mendes. Now I am Milena Roucka, Jordan’s mother, a soon to be wife and a hard working entrepreneur.  For years I have been fortunate to put smiles on people’s faces worldwide, performed for hundreds of thousands of fans and lived off of the adrenaline from the WWE audience. Today, I have this beautiful baby girl, @realjordanschubenski, who looks at me with so much love, the purest of love. There’s nothing in this world I wouldn’t do for her. I’m with the man of my dreams, who supports me and loves me unconditionally, @bobbyschubenski, and  I’m running a successful business, @totallyfitmama with my best friend, @fitmamacourt.  I once dreamed of becoming a WWE Champion. Now my dream is to be the best mother I can be, to make the man I love happy and proud, and to really change people’s lives with @totallyfitmama.  I have finally found happiness but it took years and many tears to find the life I have now.  It took courage and strength to make the positive changes that I have made to get to where I am.  I know in my heart that everyone can find happiness the way I did.  I finally took care of myself which gave me the strength to take care of the people I love the most.  @bobbyschubenski you are my love, my inspiration. Thank you for giving me the strength to be the best woman I can be.  @chantic, thank you for always being there for me. You’re more than just my sister, you’re my other half. Mom and Tata, thank you for listening and giving me the best advice. You were always there 24/7 and I thank you for supporting me throughout my career in the WWE, and not telling me to quit when I was hurt or down. Terri and Bob, thank you for being the best future in-laws a woman could ever have.  You have treated me like a daughter from day one and I love you both so much. @renapaulos, we are soul sisters for life➡️ continue to next post

A photo posted by Rosa Mendes (@wwerosamendes) on

Teddy Long va fi introdus în WWE Hall of Fame

Potrivit Fox Sports, Teddy Long va fi introdus în WWE Hall of Fame în acest an. Fostul manager, arbitru şi manager general din ECW şi Smackdown este al treilea nume anunţat oficial pentru gala Hall of Fame din acest an, după Kurt Angle şi Rock ‘n’ Roll Express.

Teddy Long a început ca arbitru în WWE, în anul 1998, iar ultima poziţie pe care a avut-o, înainte să fie concediat în 2014, a fost cea de GM Smackdown.

Rezultate WWE Elimination Chamber 2017

Kickoff Match
Mojo Rawley def. Curt Hawkins

Becky Lynch def. Mickie James

Handicap Match
Apollo Crews & Kalisto def. Dolph Ziggler

Tag Team Turmoil for Smackdown Tag Team Championship
American Alpha def. The Ascension

Nikki Bella vs. Natalya – Double Count Out

Randy Orton def. Luke Harper

Smackdown Women’s Championship
Naomi def. Alexa Bliss – TITLE CHANGE

Elimination Chamber for WWE Championship 
Bray Wyatt def. John Cena, AJ Styles, The Miz, Dean Ambrose, Baron Corbin – TITLE CHANGE

Update pentru statusul lui Erick Rowan

Erick Rowan, care s-a accidentat anul trecut, a început antrenamentele la WWE Performance Center pentru a pregăti o eventuală revenire în ring.

Rowan s-a accidentat în cadrul unui live event WWE în luna octombrie, iar pronosticul iniţial a fost că va sta în afara ringului aproximativ patru luni, ceea ce înseamnă că ar putea să revină în orice moment de acum.

Odată cu face turn-ul lui Luke Harper şi cu un eventual feud între Randy Orton şi Bray Wyatt, Rowan ar putea să i se alăture, din nou, lui Bray în Wyatt Family.

Chavo Guerrero Sr. a decedat

Chavo Guerrero Sr., fratele lui Eddie Guerrero şi tatăl lui Chavo Jr., a decedat astăzi, potrivit fiului său. Guerrero avea 68 de ani şi a fost diagnosticat cu cancer la ficat la începutul lui ianuarie. De asemenea, Chris Jericho a confirmat decesul printr-un mesaj postat pe reţelele sociale.

Chavo Classic şi-a început cariera de wrestler în 1970, luptând atât în Statele Unite, cât şi în Mexic. Pentru publicul WWE s-a făcut cunoscut în 2004, an în care a câştigat şi titlul Cruiserweight. Chavo Guerrero Sr. a apărut pentru ultima dată într-un ring de wrestling în cadrul show-ului AJPW New Explosion din luna decembrie.

Vince McMahon a recunoscut ca a exagerat in legatura cu Wrestlemania 32

In timpul ultimului conferrence call a WWE-ului, Vince McMahon a recunoscut in fata investitorilor companiei faptul ca acesta a exagerat in privinta numarului de spectatori de la Wrestlemania 32. Acesta, dupa luni intregi in care fanii au discutat despre acest lucru, a declarat ca nu toti fanii prezenti in arena aveau bilete platite, asa cum WWE-ul sustinea anul trecut.

WWE-ul a mai facut acest lucru si in trecut, Dave Meltzer raportand de mai multe ori ca si numarul de spectatori de la Wrestlemania 3, a fost exagerat cu aproximativ 15-20.000 de oameni. In acest sens, Vince a spus ca numarul pe care The Rock l-a anuntat in segmentul sau anul trecut in stadionul AT&T, ii includea si pe acei fani pe care WWE-ul i-a lasat sa intre fara un bilet platit, doar pentru a umple arena, declarand ca doar in jur de 97.000 spectatori intr-adevar platisera pentru a intra in arena.

In ciuda faptului ca si aceasta cifra l-ar fi ajutat pe Vince sa doboare recordul anuntat in 1987, acesta aparent a tinut neaparat sa treaca de borna 100.000 la Wrestlemania 32 si a facut tot ce i-a stat in putina pentru acest lucru.

Noutati despre revenirea lui Hulk Hogan in WWE

Recent, PWInsider a raportat faptul ca Dave Meltzer este convins ca Hulk Hogan va fi adus inapoi pentru o aparitie la Wrestlemania 33. De asemenea, intr-un episod recent al Bring it to the Table, organizat de Peter Roseberg, cu invitat special JBL, cel din urma a declarat urmatoarele lucruri cand a fost intrebat despre revenirea lui Hogan:

“Ce s-a intamplat pe aceea caseta, evident ca a fost oribil pentru el. Cred asta cu tarie. Nu stiu daca aceea este opinia sa personala, sau a spus-o din greseala, insa ideea e ca a fost pedepsit, chiar a fost pedepsit drastic de WWE.

Este clar ca Hogan va fi “bantuit” pentru aceea caseta pentru restul vietii sale si cred ca a suferit indeajuns de mult. Pentru mine este o legenda a industriei si mi-ar placea sa il vad inapoi. Cred ca va reveni mai devreme sau mai tarziu in WWE”, a spus JBL.

Trebuie mentionat faptul ca show-ul in care JBL a declarat cele de mai sus a fost distribuit pe WWE Network, tocmai de aceea nu consideram ca acesta ar fi vorbit intr-un asemenea fel despre Hogan, daca nu exista dorinta de a-l aduce pe acesta inapoi.

STAY CONNECTED

100CititoriConectați-vă
282AbonațiAbonați-vă