WWE

Acasă WWE
Sectiune dedicata WWE-ului cu cele mai noi stiri, zvonuri si rezultate.

Rezultate & review NXT UK TakeOver: Blackpool. Are you watching, Vince McMahon?

TakeOver-ul din Blackpool a fost un show ciudat. În primul rând, nu a avut feeling-ul unui TakeOver, unui show important şi nu sunt sigur dacă WWE vrea să rămână la nivelul ăsta de producţie pentru UK sau au făcut asta în Blackpool doar pentru că aici a fost încoronat primul campion WWE UK.

Moustache Mountain vs. James Drake & Zack Gibson
NXT UK Tag Team Championship

Fain tributul celor din Moustache Mountain, dar din păcate meciul a dezamăgit, atât booking-ul, cât şi ce au făcut unii dintre participanţi. Mai exact, Tyler Bate m-a dezamăgit, mi s-a părut cea mai slabă performanţă pe care am văzut-o de la el. Având în vedere modul în care a început meciul, credeam că se va merge pe o poveste în care James Drake va fi cel mai lipsit de experienţă wrestler din meci şi asta va duce undeva, cel puţin aşa mi-am dat seama din gesturile pe care le făcea în ring, doar că totul s-a transformat într-un shit show, mai mult sau mai puţin. Au intenţionat să înceapă show-ul cu un meci care să aprindă publicul, dar au încercat prea multe şi le-au ieşit prea puţine, în special lui Bate, sper că a avut o zi mai proastă. Plus că e o blasfemie să faci kickout din Burning Hammer.

Câştigători: James Drake & Zack Gibson
Rating: ***1/4

Jordan Devlin vs. Finn Balor

Mi-a plăcut storyline-ul dintre Devlin şi Travis Banks, dar eu nu aş fi lăsat ca apariţia lui Balor să fie o surpriză. Tocmai ca să se uite şi mai mulţi oameni la show, aş fi anunţat că Banks nu este apt să lupte şi Balor îi va lua locul înainte să înceapă, aşa a părut puţin stupid tot momentul.

Meciul a fost unul okay, bun. A fost plăcut să îl vezi pe Balor şi s-a mers pe storyline-ul de teacher vs. student, iar Devlin nu a arătat deloc rău aici.

Câştigător: Finn Balor
Rating: ***1/2

Eddie Dennis vs. Dave Mastiff
No DQ 

Pe Eddie Dennis nu am putut să îl iau niciodată în serios, poate şi din cauza ring gear-ului. Ca heel mi se pare şi mai exagerat, uneori chiar funny, deşi nu intenţionează asta.

Meciul a fost slab, publicul din UK a văzut meciuri No DQ mult mai extreme. Mă aşteptam, nu, îmi doream ca la un moment dat să apară Jimmy Havoc şi să îi distrugă pe amândoi. Să îi capseze în frunte sau ceva de genul ăsta, dar probabil ăsta e motivul pentru care Havoc nu va fi semnat.

Câştigător: Dave Mastiff
Rating: **1/2

Toni Storm vs. Rhea Ripley
NXT UK Women’s Championship 

În timp ce vedeam materialul video dinaintea meciului îmi doream să fi văzut prima lor înfruntare pentru titlu, dar la final nu am mai fost aşa de sigur.

Meciul în sine nu a fost rău, dar parcă le-a lăsat prea mult mână liberă când a venit vorba de spot-uri, s-a văzut lipsa de experienţă după modul în care au fost construite unele şi nici nu mi-a plăcut că s-a făcut kick out din finisher-ul lui Toni. Oricum, Rhea are 22 de ani, Toni 23, au tot viitorul în faţă şi deja arată multe lucruri pozitive. Mă bucur că a câştigat Toni.

Câştigătoare: Toni Storm
Rating: ***1/4

Joe Coffey vs. Pete Dunne
WWE United Kingdom Championship 

Nu înţeleg de ce nu l-au lăsat şi pe Dunne să vină cu restul din British Strong Style, dar nu a fost un detaliu atât de important.

Prima parte a meciului a fost destul de plictisitoare dacă nu îţi păsa de personaje. Eu nu l-am văzut pe Coffey ca un adversar legitim pentru Dunne şi de aceea începutul de meci l-am uitat repede. Însă fiind un meci destul de lung, cu cât s-a dus mai mult din timp, cu atât a crescut şi calitatea. Ce trebuie punctat e modul în care au spus povestea, treptat am început să îl iau în serios pe Coffey, dar asta şi datorită selling-ului lui Dunne.

Totuşi cred că au comis-o de două ori, în momentele în care au căzut în afara ringului, nu sunt sigur, dar aşa mi-a lăsat impresia. De altfel, secvenţa de final era mult mai tare dacă lui Coffey îi ieşea Bitter End-ul din prima.

Dacă îl făceau de vreo 20 de minute putea să iasă ceva mult mai tare, Dunne a arătat că e genul de wrestler care poate spune o povestea chiar şi într-un timp destul de limitat.

Câştigător: Pete Dunne
Rating: ****

Ce s-a întâmplat după a fost EPIC. Unul dintre cele mai tari debuturi pe care le-am văzut, WALTER a arătat ca un superstar, ajutat fiind şi de theme song, şi a zdrobit toate legitimitatea pe care şi-a creat-o Joe Coffey. Pur şi simplu epic debutul, i-am dat replay de mai multe ori. Abia aştept meciul dintre ei doi.

Detalii despre contractele WWE refuzate de Young Bucks

Nu este o nouătate că Young Bucks sunt pe radarul WWE. Chiar mai mult decât atât, Triple H ar fi vorbit un total de 12 ore cu ei pentru a îi convinge să vină în WWE, potrivit lui Dave Meltzer.

Negocierea a fost purtată pentru a îi aduce în companie nu doar pe Young Bucks, ci şi pe Cody Rhodes şi Hangman Page, oameni de bază în noua promoţia All Elite Wrestling.

Contractul primit de Young Bucks era unul asemănător cu cel pe care îl are AJ Styles în teremeni financiari, iar show-ul lor de pe YouTube, Being the Elite, urma să se mute pe WWE Network. Contractul era unul pe trei ani, dar cei doi puteau să renunţe în maximum şase luni dacă nu erau mulţumiţi de planul creativ.

Oficialii WWE ar fi vrut ca echipa să debuteze la Royal Rumble şi să fie implicaţi într-un storyline important pentru Wrestlemania 35.

Cât despre Hangman Page, acesta ar fi urmat să ajungă în NXT şi să devină unul dintre cele mai importante nume din brand-ul galben-negru, dar contractul era asemănător cu al unui wrestler din main roster.

Debutul lui Lars Sullivan în main roster a fost amânat. Meciul cu John Cena la Wrestlemania în pericol

4

Lars Sullivan trebuia să îşi facă debutul în main roster în această săptămână, dar evident nu s-a mai întâmplat. Astfel, meciul cu John Cena, pe care oficialii WWE aparent îl plănuiseră pentru Wrestlemania 35, este în pericol.

Sullivan trebuia să debuteze la RAW, potrivit lui Dave Meltzer, dar fostul wrestler din NXT ori nu a ajuns la arena unde avea loc show-ul ori a ajuns şi imediat a plecat. Informaţiile indică faptul că Sullivan ar fi avut un atac de panică.

În urma acestui episod, oficialii companiei ar fi discutat cu el, iar debutul trebuia să aibă loc ziua următoare, la SmackDown. Însă Sullivan, din nou, nu s-a prezentat şi ar fi zburat acasă, în Colorado.

Mai multe informaţii în acest moment nu există şi rămâne de văzut cum va trata WWE momentul. Feud-ul dintre Cena şi Sullivan ar fi urmat să înceapă la Royal Rumble.

Card-ul final pentru NXT UK TakeOver: Blackpool

1

WWE United Kingdom Championship
Pete Dunne (c) vs. Joe Coffey

NXT UK Women’s Championship
Rhea Ripley (c) vs. Toni Storm

NXT UK Tag Team Championship
Moustache Mountain (Tyler Bate & Trent Seven) vs. Grizzled Young Veterans (James Drake & Zack Gibson)

No DQ Match
Eddie Dennis vs. Dave Mastiff

Travis Banks vs. Jordan Devlin

Ronda Rousey îşi va apăra titlul la Royal Rumble; Card-ul updatat

1

În cadrul RAW-ului din această săptămână, Sasha Banks a câştigat un meci cu Nia Jax şi astfel va primi o şansă la titlul diviziei feminine din RAW, deţinut de Ronda Rousey, la Royal Rumble.

Card-ul updatat pentru Royal Rumble: 

*WWE Universal Championship: Brock Lesnar (c) vs. Braun Strowman
*WWE Championship: Daniel Bryan (c) vs. AJ Styles
*RAW Women’s Championship: Ronda Rousey (c) vs. Sasha Banks
*SmackDown Women’s Championship: Carmella/Charlotte/Becky vs. Asuka (c)
*Cruiserweight Championship: Buddy Murphy (c) vs. Kalisto vs. Akira Tozawa vs. TBD
*Women’s Royal Rumble
*Men’s Royal Rumble

EC3 şi Lacey Evans au debutat în main roster, la Main Event

1

EC3 şi Lacey Evans, două dintre superstarurile din NXT a căror promovare în main roster a fost anunţată, şi-au făcut debutul la Main Event.

Lacey Evans a pierdut un meci cu Natalya, în timp ce EC3 l-a învins pe Curt Hawkins. Trebuie notat faptul că WWE nu a publicat pe site-ul oficial sau pe reţelele de socializare o ştire referitoare la debutul celor doi, astfel că este, mai mult sau mai puţin, unul neoficial.

Doi wrestleri din NJPW, doriţi de WWE, au semnat prelungirea

Doi wrestleri din roster-ul New Japan Pro Wrestling au semnat prelungirea contractelor pe o durată de mai mulţi ani.

Primul dintre ei este Juice Robinson, despre care Dave Meltzer a spus că a semnat un contract pe o durată de trei ani. Actualul campion IWGP United States a fost dorit în trecut de WWE, chiar dacă Juice a plecat chiar din WWE, dar nu au existat discuţii între cele două părţi. Aceeaşi sursă menţionează că şi All Elite Wrestling ar fi fost interesaţi de Juice.

Al doilea este Rocky Romero, care a anunţat pe contul său de Twitter prelungirea contractului. Romero, care nu mai este o figură proeminentă în divizia junior heavyweight, fiind acum mai mult manager pentru Roppongi 3K, a fost dorit în trecut de WWE pentru a fi antrenor în NXT.

Detalii despre relaţia dintre NJPW şi All Elite Wrestling

Modul în care au ieşit din scenă cei din The Elite la cel mai mare show NJPW, Wrestle Kingdom 13, a dat de înţeles ce relaţie există între cele două companii. Până şi fostul campion mondial din companie, Kenny Omega, nu a avut parte de un send off special.

Dave Meltzer susţine că relaţia dintre Ring of Honor şi New Japan va continua, însă în acest moment nu este planificată vreo colaborare cu All Elite. Dave Scherer, de la PWInsider, confirmă spusele lui Meltzer, dar adaugă că pe viitor este posibil un parteneriat.

Mai mulţi wrestleri şi-au anunţat participarea în Royal Rumble. Cine este favorit?

0

În timpul weekend-ului care a trecut, mai mulţi wrestleri şi-au anunţat participarea în Royal Rumble în cadrul live event-urilor WWE. Mai exact, Finn Balor, Seth Rollins, Dean Ambrose, Jeff Hardy, Bobby Lashley, Samoa Joe şi Dean Ambrose.

De asemenea, potrivit site-ului oddschecker.com, Rollins, Balor şi McIntyre sunt favoriţi în acest moment să câştige meciul Royal Rumble.

Kenny Omega pleacă din NJPW. AEW şi WWE – posibilele destinaţii

TOKYO, JAPAN - AUGUST 12: Kenny Omega stands on the ring prior to the 6-man tag match during the New Japan Pro-Wrestling G1 Climax 28 at Nippon Budokan on August 12, 2018 in Tokyo, Japan. (Photo by New Japan Pro-Wrestling/Getty Images)

Kenny Omega a anunţat că va pleca din New Japan Pro Wrestling, într-un interviu acordat pentru Tokyo Sports.

În main event-ul de la Wrestle Kingdom 13, Omega a pierdut titlul IWGP Heavyweight în urma unui meci cu Hiroshi Tanahashi, iar aceasta pare să fie ultima sa apariţie în NJPW.

Kenny nu a apărut la New Year Dash, show-ul de după Wrestle Kingdom unde încep noile storyline-uri, la fel ca şi alţi colegi din Elite, precum Cody Rhodes, The Young Bucks şi Hangman Page, care se vor duce în noua promoţie All Elite Wrestling.

Contractul lui Omega cu NJPW expiră la finalul acestei luni, iar acelaşi articol menţionează că el se va duce ori în AEW, ori în WWE.

Detalii despre titlurile tag team din divizia feminină. Care era planul iniţial

0

User-ul de pe Twitter BeltFanDan, un expert în centurile din wrestling şi care a mai lucrat în trecut cu WWE, a venit cu detalii despre titlurile la echipe pe care compania condusă de Vince McMahon vrea să le introducă în divizia feminină.

Potrivit acestuia, primul set de centuri a fost trimis către WWE în vară, dar oficialilor nu le-a plăcut produsul final, dar au fost nemulţumiţi şi de faptul că vestea a ajuns pe internet.

Planul iniţial era ca feud-ul dintre Sasha Banks şi Bayley să ducă spre introducerea titlurilor la SummerSlam, data a fost schimbată cu show-ul Evolution, dar în cele din urmă s-a renunţat şi la această idee.

Un set nou de centuri a fost trimis către WWE, dar nu există informaţii despre momentul în care vor fi introduse, deşi Vince McMahon chiar a anunţat la RAW că divizia feminină va avea centuri la echipe în 2019. Este de aşteptat ca Sasha Banks şi Bayley să fie în continuare implicate.

Hulk Hogan revine în WWE

0

WWE a anunţat oficial că Hulk Hogan revine în WWE, la RAW-ul de săptămâna viitoare, pentru a celebra viaţa şi cariera lui “Mean” Gene Okerlund, decedat în urmă cu doar câteva zile.

Aceasta este prima apariţie a lui Hogan în WWE după cea de la Crown Jewel şi totodată prima pe teritoriu american după scandalul în care a fost implicat şi care a făcut WWE-ul practic să îl şteargă din istorie pe Hulk Hogan.

A murit “Mean” Gene Okerlund

0

Anul 2019 începe trist în lumea wrestlingului. WWE a anunţat decesul lui “Mean” Gene Okerlund la vârsta de 76 de ani.

Okerlund a devenit celebru în WWF, aşa cum se numea compania în acea perioadă, acolo unde a fost announcer, dar şi reporter în backstage, fiind celebre interviurile sale cu nume ca Hulk Hogan, “Macho Man” Randy Savage sau The Ultimate Warrior.

În 1993 a plecat în WCW şi a revenit în WWE odată ce Vince McMahon a cumpărat compania de la Ted Turner, însă din acel moment nu a mai fost o prezenţă permanentă în cadrul show-urilor WWE.

Colosseum Talkshow – #20 WrestleLegion Awards 2018

0

Am ajuns și la finalul anului 2018. Un an reușit pentru echipa WrestleLegion, plin de surprize și plin de sprijin din partea voastră.

Nu puteam să închidem anul fără să prezentăm laureații anului 2018. Cei mai buni wrestleri, cel mai bune momente, cele mai strălucite prestații, toate alese de voi prin vot.

Nu în ultimul rănd, le mulțumim celor ce ne urmăresc episod de episod și care ne transmit părerilor lor fie ele pro sau contra, pentru noi contează.

Acestea fiind spuse, echipa WrestleLegion vă urează La Mulți Ani, să ne auzim cu bine în anul ce urmează.