DISTRIBUIȚI

După ce a apărut în meciul Royal Rumble de la începutul acestui an, Rey Mysterio va apărea şi în Arabia Saudită la show-ul Greatest Royal Rumble, confirmă PWInsider.

Totuşi, în acest moment doar apariţia lui la evenimentul care va fi transmis pe WWE Network este bătută în cuie. Negocierile cu privire la o revenire definitivă a lui Rey în companie încă se poartă, iar neînţelegerile se rezumă la programul pe care îl va avea fostul campion mondial. Mysterio, din cauza trecutului plin de accidentări şi a vârstei, vrea să lucreze part-time, în timp ce WWE îl vrea full-time.

Rey Mysterio trebuia să lucreze un meci cu Jushin “Thunder” Liger la evenimentul NJPW Strong Style Evolved, dar o accidentare l-a împiedicat să facă acest lucru. La acel show le-a promis fanilor că va reveni şi va luptă în ringul New Japan.

 • Underrated Neville

  Nu inteleg de ce pun atata presiune sa ii angajeze full time pe wrestlerii mai old cand pot semna f bine cu cei din indyz.

  • Kevin Thorn

   Eu nu u00eenu021beleg de ce mai angajeazu0103 wrestleri, Raw u0219i SD deja sunt suparapopulate, au ajuns meciurile 1vs 1 raritu0103u021bi + destui wrestleri buni trau0219i pe linie moarta.

   • HGC

    Ca asa vrea VKM.

   • AJ Styles (David Silva)

    Trebuie wrestleri cu renume sa ii puna over pe cei noi.

 • J.H 13

  Ar fi mers inca un brand gen ECW ca deja sunt prea mulu021bi