DISTRIBUIȚI

Matt Hardy a anunţat oficial plecarea lui şi a lui Jeff din Impact Wrestling, după ce ieri v-am anunţat că cei doi sunt foarte aproape de o despărţire.

Conform ProWrestlingSheet.com, motivul pentru care cele două părţi nu s-au înţeles pentru o nouă înţelegere este controlul creativ pe care l-au cerut fraţii Hardy şi care le-a fost refuzat de actuala conducere a TNA Wrestling.

Matt Hardy a revenit în TNA în 2014, după ce a petrecut mai mult timp în federaţiile independente şi Ring of Honor, şi a câştigat de două ori titlul mondial şi de două ori pe cel la echipe, alături de Jeff. Cel mai probabil la filmările Impact din această săptămână, cei doi vor fi scoşi de pe TV.

Plecarea a fost confirmată şi de Jeff Jarrett, care a revenit în TNA.

Nu există informaţii precise despre o eventuală revenire în WWE. The Hardys vor avea un meci important cu Young Bucks la show-ul ROH Supercard of Honor, care va avea loc pe 1 aprilie.

 • Mihai Bănică

  Wooonderfuuulllll yeeessss !! ❤

 • Gaby Geo

  Sincer, am o banuiala ca daca ii vor aduce in WWE nu o sa stie cum se foloseasca de ei. Pe Drew, daca il vor lua, macar nu au cum sa-i dea un booking mai prost decat a avut pana sa plece…

  • Daca ar fi amandoi in Smackdown ar sti Triple H ce sa faca cu ei. ;)

   • Gaby Geo

    Daca isi baga Vince nasul, sa vezi ce feud de cateva luni de zile o sa iasa intre ei si The Shining Stars :))

 • The Man That Gravity Forgot

  Too overrated.

 • Indiferent de ce se spune ca vor fi folositi prost, ma indoiesc. Au imbatranit? Da. Nu au fost niciodata / nu sunt cei buni workeri? Corect. Dar in momentul de fata ei sunt $$, simplu. E cel mai banal si in acelasi timp pertinent lucru’ pe care il pot afirma, lucru ce demonstreaza ca nu vor avea soarta Dudleyz.