DISTRIBUIȚI

Ronda Rousey va începe antrenamentele pentru pregătirea debutului în WWE, potrivit Fightful.com.

Rousey ar urma să fie pregătită în California de Brian Kendrick, cel care a mai lucrat în trecut şi cu Eva Marie. Momentan fosta campioană din UFC a învăţat doar bump-urile basic din pro wrestling.

Ea are mai multe prietene implicate în wrestling, printre care Marina Shafir, care este soţia lui Roderick Strong, Jessamyn Duke, care şi a început de curând să se pregătească pentru debutul în pro wrestling şi Shayna Baszler, care este deja o figură cunoscută în wrestling-ul feminin şi participă în Mae Young Classic. De asemenea, este o mare fană a wrestling-ului. Participă destul de des la show-urile PWG, în plus şi-a ales nickname-ul “Rowdy” datorită lui Roddy Piper.

Cele patru au fost implicate într-un angle în cadrul Mae Young Classic, care ar urma să ducă la un feud între The Four Horsewomen din MMA şi The Four Horsewomen din WWE, adică Becky Lynch, Bayley, Charlotte şi Sasha Banks. Eventual s-ar ajunge şi la meciul de debut al lui Ronda Rousey.

 • Kang-Dae (The Legit BOSS)

  Clar are potential foarte mare.Cred ca in cateva luni e gata sa debuteze iar un feud cu Sasha sau Charlotte de ex nu ar putea fi rau deloc.

  • HGC

   Are multe de invatat.
   Chiar daca stie ea wrestling ii trebuie un gimmick bun sa prinda la fani.

   • Perla Neagra

    Daca te arunci de o suta de ori peste cap nu esti wreslter, esti acrobat, este o parte a wrestlingului , o pare importanta din wrestling dar nu totul, cm nici sa vorbesti bine la microfon, sau sa arati bine nu este tot in wrestling.

    In cazul ei singurul lucru care o poate salva este carisma , cei din UFC nu se pot adapta usor , nu pot face trecerea dintr-o data cum nici CM nu a putut sa o faca bine trecerea de la wrestling la sport real.