DISTRIBUIȚI

Smackdown Tag Team Championship
New Day def. Cesaro & Sheamus

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair def. Becky Lynch by DQ

Bobby Lashley & John Cena def. Kevin Owens & Elias

The IIconics def. Asuka & Naomi

No Countout, No DQ Match for WWE Championship
AJ Styles def. Samoa Joe

The Bella Twins & Ronda Rousey def. The Riott Squad

WWE Cruiserweight Championship
Buddy Murphy def. Cedric Alexander – TITLE CHANGE

The Shield def. Braun Strowman, Dolph Ziggler & Drew McIntyre

#1 Contender Match for WWE Championship
Daniel Bryan def. The Miz

Triple H w/ Shawn Michaels def. The Undertaker w/ Kane

 • St3fAn

  Tot respectul pentru Aj ca si wrestler,dar m a plictisit rau de tot perioada asta in care e campion…parca nu se mai termina.

  • J.H 13

   Aia am spus si eu ii trebuie un Heel Turn

  • AJ Styles (David Silva)

   IT WILL NEVER END.

 • Radu Goleanu-Iacob

  suuuuper boring, in afara de meciu shield-ului care a avut ceva intensitate, a fost mega plictisitor, evident nici o surpriza.

 • Escanor

  In momentul de fata, habar n-am ce au degand sa faca cu Ember Moon, Asuka, Finn Balor, Joe, Shinsuke Nakamura si lista continua..Daca stiau ca au degand sa puna titlul atat de devreme pe Ronda de ce naiba or mai audso in main roster pe Ember Moon… O gramada de wrestleri in momentul de fata stau in loc din cauza lui Vince..Parca vad ca Ember va ajunge ca Bayley..

  • Costi

   Mai bine l-ar trimite pe Finn la SmackDown, intr-un feud cu AJ unde i-ar mai putea adauga si pe Gallows si Anderson.

 • Alexwrestlingfan

  Waw ce hate pe aj alo oricum ajunge titlu la miz s-au bryan ca doar nu a semnat pentru nimic are in contract wwe chapion si cu cine vrea sa lucreze ex almas,joe,aj,nakamura deasta sunt si multi heel in smackdown sa aibe cu cine lucra.

 • Spoff

  Au inceput “fanii” sa il atace pe AJ :))))).nBucurati-va de reign-ul asta, o sa duceti dorul mai tarziu. In loc sa va bucurati de meciuri si feud-uri, voi acum il atacati pe AJ ca retine titlul foarte mult timp.

  • J.H 13

   Nu e atac spun doar ca trebuie sa vina cu ceva nou, gen cum a facut cm punk heel turn, nu aveai cum sa te plictisesti de el, lumea probabil ca u0219i mine e dezamu0103gita ca nu a luat Joe centura!

  • Underrated Neville

   Le e dor de Mahal.

  • St3fAn

   AJ nu mi se pare genul de wrestler care sa duca un feud singur, nu mi se pare bun la microfon.Ca si wrestling, nimic de discutat, aici e nr1…doar ca ma plictiseu0219te u00eengrozitor caracterul su0103u…o altu0103 problemu0103 este cu0103 si a apu0103rut titlul de vreo 4 5 ori cu Nakamura si de 2 3 cu Joe, ceea ce din nou este foarte plictisitor.

 • Kevin Thorn

  Buddy Murphy va Cedric Alexander singurul meci la care nu am dat skip, amu00e2ndoi sunt cu cel puu021bin o clasa fau021ba de mulu021bi wrestleri din main.nThe Shield va Drew, Ziggler & Braun, au scos un meci fain, haos total.nUltimul meci a fost o mizerie lungita demnu0103 de Botchamania, oamenii aia nu au fost in stare sa u00eeu0219i planifice meciul, mai mult au vorbit in meci ( planificandusi urmu0103toarele u201c manevreu201d) decu00e2t au luptat.nNu u0219tiu care a fost motivul meciului scurt dintre Miz u0219i Daniel Bryan, dar sper ca nu a fost doar ptr a crea mai mult timp ptr mizeria din final.