DISTRIBUIȚI

TG Bogdan def. Super Shinobi

Badea Gheorghe def. Strigoiul via DQ

“Super” Mario Mihai def. Maşinăria Albă

Student vs. Teacher Match
Tom Fulton def. Kid România

Următorul show RWA, One Shot at Glory, va avea loc pe 6 mai şi va include prezenţa lui Glen Dunbar.

 • Sother

  Parerea mea este ca ar trebui sa se bazeze mai putin pe gimmickuri si storyline-uri pentru ca adaptate la Romania sunt destul de cringy…Domnul Zoltan :)) Ar trebui sa faca chestii putin mai realiste pentru ca astea suna mai mult a comedie..

  Eu trebuia sa merg la Cluj, dar cei cu care trebuia sa merg nu au mai venit si chestii…totusi la Cluj au adus nume chiar importante si raportul calitate-pret a fost unul excelent. Totusi daca ar vrea sa scoata ceva ar trebui sa faca un parteneriat si sa se sustina finaciar unii pe altii pentru a creste impreuna, inloc sa faca o competitie deasta stupida care duce la stagnare…adica mi s-a parut destul de aiurea sa revi dupa 3 ani si din orice zi din an sa pui show-ul fix cand l-au programat RPW…a fost ceva de genul “ia ba, fanii vin la mine”…ceea ce mi se pare ca nu poate duce la o evolutie..

  • Dan D.

   Domnul Zoltan a fost cea mai bună parte a show-ului, de ce vorbeşti în necunoştinţă de cauză?
   A fost o coincidenţă că au fost în aceeaşi zi. Nu e atât de uşor să programezi un show, nu poţi să baţi din palme şi să schimbi data.

   • A fost ok Domnul Zoltan si chiar un show bun ca am fost intre fani acolo.
    Si main eventul a fost bun.

   • Sother

    Inteleg ce vor sa promoveze si apreciez ca avem 2 showuri de wrestling in Romania, nu ma refeream ca nu sunt buni, doar ca in Romania sunt cam cringy storyline-urile astea, par cam fortate..

    Chestia cu programatul nu avea cum sa fie o coincidenta pentru ca la RPW a fost anuntat showul prima data si imediat dupa si ei..nu a mai avut loc un show din 2014, in 3 ani, puteau sa il faca in 2015, puteau in 2016, puteau in iarna asta, puteau cu 1 saptamana dupa asta, sau cu 1 saptamana inainte, puteau sa il faca in vara….hai sa fim seriosi, exact aceeasi zi si aceeasi ora….a fost ca sa sparga concurenta ceea ce a fost urat pentru ca cine a fost din bucuresti sau din apropiere si ar fi vrut sa vina a fost ceva gen “a da, super, chiar s-au chinuit sa aduca nume importante din Europa, merita sa vin” si dupa ce au anuntat RWA erau ceva gen “a da, fac si ei, e mai aproape, e si mai comod, o sa merg aici”…au impartit fanii in doua jumatati…

    • Dan D.

     Dude, ţi-am zis că vorbeşti în necunoştinţă de cauză. Ar trebui să îi asculţi sfatul lui The Rock ;)

  • Ai fost acolo intre fanii?Eu eram intre aia care au adus bere al 3 lea rand de la perete.=]]

   • Dan D.

    Tu erai tipul din spatele meu care a menţionat de câteva ori Wrestlebook? :))

  • Dan D.

   Fiecare are viziuni diferite despre wrestling şi despre ceea ce vor să ofere. Tom Fulton vrea să promoveze wrestleri români, în timp ce în RPW sunt aduşi wrestleri de pe întreg continentul.

 • Am si eu o mica intrebare, din curiozitate, a fost cumva transmis si pe PRO TV? Nu de alta, dar vad ca au acest anunt pe banner.