DISTRIBUIȚI

Kickoff Match
Bobby Roode & Chad Gable def. Rezar & Scott Dawson

United States Championship (Kickoff)
Shinsuke Nakamura def. Rusev – TITLE CHANGE

WWE Cruiserweight Championship (Kickoff)
Buddy Murphy def. Hideo Itami, Akira Tozawa, Kalisto

SmackDown Women’s Championship
Asuka def. Becky Lynch

SmackDown Tag Team Championship
The Miz & Shane McMahon def. The Bar – TITLE CHANGE

RAW Women’s Championship
Ronda Rousey def. Sasha Banks

Women’s Royal Rumble
Becky Lynch

WWE Championship
Daniel Bryan def. AJ Styles

WWE Universal Championship
Brock Lesnar def. Finn Balor

Men’s Royal Rumble
Seth Rollins

 • Alexwrestlingfan

  waw ce boring decizi proaste bechy tap out nia in the mans rumble wtf funny dar stupid in draci in rest tot showl fara viata pe scurt royal rumble de anul trecut a fost mai bun asta iti da dureri de bocking

 • Daniel Popa

  Sunt fericit pentru cu0103 Seth Rollins se va lupta pentru o centuru0103 mondialu0103 dupu0103 ceva timp, dar nu u00eenu021beleg de ce Nia Jax l-a atacat pe R-Truth.

  • Kevin Thorn

   u00cei plu0103cea de el u0219i nu u0219tia cum sa ii zicu0103.

 • Escanor

  Am prevazut castigatorii acum o luna. Macar Woman’s RR o fost mai bun si o avut mai multe surprize. La barbati inafara de Aleister Black nu prea am fost uimit. Am impresia ca Gargano va esua rau de tot in Main Roster si asta nu din vina lui. Meciul pentru centura wwe o fost bun iar cel pentru centura universala ai de viata mea…Cineva sa ia centura de pe Lesnar..oricine.. omul ii booring rau. Din secunda in care Balor a intrat fara gimmickul de “demon” am stiut ca nu castiga. Frumos RKO pe Nia aici n-am ce zice. Se pare ca Orton crede cu adevarat in gender equality.

  • Kevin Thorn

   O va pierde in fata lui Rollins la WM.nNu u00eel vu0103d prea curu00e2nd pe Gargano in main u0219i nici nu u00eemi doresc.

 • Bogdan

  Nu inteleg la ce s-au gandit cand Nia Jax l-a eliminat pe Mustafa Ali. As fi inteles daca era Hawkins, sau No Way Jose. Mustafa Ali i-a eliminat pe Nakamura (castigatorul de anul trecut) si Samoa Joe, iar in urma cu o luna a facut pin asupra lui Daniel Bryan.nAu stricat tot push-ul lui Ali cu decizia asta.

 • Vanilla Ice

  Cel mai bun Royal Rumble din istorie ! :DnDin 2010 de cand a castigat Edge nu a mai fost vreun castigator bun de Royal Rumble…nDe abia astept sa ii vad pe Rollins si pe Becky campioni la Wrestlemania 35. :)nTotusi,cea mai frumoasa parte din acest PPV a fost atunci cand Lesnar l-a facut pe Balor sa cedeze, si apoi cand l-a umilit si l-a distrus dupa meci. :)nThank you Vince ! Thank you Lesnar !

  • Underrated Neville

   Sper cu0103 te referi doar la rezultate.nSmr eu0219ti hater pe balor dar degeaba

   • Vanilla Ice

    Nu ma refeream doar la rezultate. Mie mi-au placut mult toate rezultatele de la acest PPV dar in acelasi timp mi-au placut mult si meciurile. De exemplu pentru mine meciul serii a fost RR-ul feminin. Acest meci a fost executat perfect.nAmbele meciuri Royal Rumble mi s-au parut super bune,si chiar nu inteleg de ce unii zic ca au fost slabe….

  • Kevin Thorn

   Adicu0103 cum ,Batista nu e bun?:d

   • Sother

    Nu :)

   • Vanilla Ice

    :))