DISTRIBUIȚI

Tye Dillinger vs. Aiden English
Kickoff Match

Echipa creativă din Smackdown şi-a adus aminte că mai există Tye Dillinger şi Aiden English şi i-au pus, din nou, în kickoff. Probabil au şi uitat că a mai fost meciul ăsta la (random B PPV).

Probabil nici atunci nu a fost interesant, sunt obişnuit cu astfel de meciuri în pre-show. Aiden English mi s-a părut worker-ul superior aici. Sunt curios cât va mai dura hype-ul din jurul lui Dillinger, la cum îl folosesc nu cred ca va mai fi mult.

Câştigător: Aiden English 
Rating: **

The Usos (c) vs. The New Day
Smackdown Tag Team Championship 

Xavier Woods nu este cel mai bun wrestler de pe planetă, dar îşi are rolul în micuţa divizie la echipe din WWE şi faptul că este folosit tot mai des ne arată cine este cel mai slab worker din New Day. Şi nu e Big E.

Acţiunea din ring a fost tipică unui meci la echipe din WWE în anul 2017, nu a fost nimic care să te dea pe spate, dar ceea ce a făcut meciul bun a fost emoţia creată de câteva nearfall-uri bune şi implicarea publicului, dar cel mai important chimia dintre cele două echipe. Punctul în minus pe care îl acord este rezultatul. Sunt de părere că Usos trebuie să iasă câştigători din acest feud, în plus, New Day nu cred că mai poate oferi ceva din poziţia de campioni.

Rezultat: The New Day
Rating: ***3/4

Shinsuke Nakamura vs. Baron Corbin

Pentru Corbin a început booking-ul tipic câştigătorului Money in the Bank. Ultimul program de genul pe care mi-l aduc aminte este cel cu Seth Rollins, care a produs câteva meciuri destul de bune, dar atunci parcă a fost implicată şi servieta.

Acest meci a fost lipsit de emoţie, niciunul dintre participanţi nu s-a implicat foarte mult, Corbin încă nu poate ajunge la potenţialul uriaş de heat pe care îl poate primi şi nu ştiu dacă a fost alegerea bună pentru Money in the Bank, are deja 32 de ani, a stat mult în NXT şi are doar vreo 2 meciuri bune în întreaga lui carieră. Nakamura nici pe pilot automat nu e, e chiar dezamăgitor ce se întâmplă, păcat este că cei care l-au văzut pentru prima dată în WWE chiar vor crede că este un wrestler mediocru cu un gimmick ciudat. I miss the old Swagsuke.

Câştigător: Shinsuke Nakamura via DQ
Rating: **1/2

Tamina vs. Natalya vs. Charlotte Flair vs. Lana vs. Becky Lynch
#1 Contender Match for Smackdown Women’s Championship

Probabil cineva din măreaţa echipă creativă are o obsesie cu meciurile Fatal 5-Way sau poate chiar Vince, pentru că am avut câteva şi la 205 Live, deşi mă îndoiesc că Vince ştie de existenţa 205 Live.

Ca fiecare meci de acest gen are şi puncte slabe şi puncte forte, dar mai multe slabe. În primul rând durata, dacă e scurt îşi cam pierde esenţa. Aici au fost şi câteva secvenţe bune, în special cea de final, păcat de acel finisher oribil. Înţeleg că nu au vrut ca Charlotte să piardă prin submission, dar spre exemplu putea să împrumute manevra de final a lui Cesaro.

Natalya va fi în meciul de la SummerSlam pentru că, probabil, Carmella va face cash in, acesta fiind şi motivul pentru care nu a apărut la PPV-ul propriu-zis.

Later edit: Lana e groaznică în ring, nu-mi pasă că arată bine, poate să stea să îşi facă selfie-uri pe Instagram şi Snapchat în loc să fie în ring.

Câştigătoare: Natalya
Rating: **1/4

AJ Styles (c) vs. Kevin Owens
United States Championship 

Ştii că este un show prost atunci când nici măcar AJ Styles nu te mai salvează. După meciul bun de la (random B PPV) credeam că următorul va fi ceva care ar putea fi un MOTYC pentru WWE, dar în schimb am primit un meci pe care îl putem vedea oricând la Smackdown. Owens trebuie să renunţe la folosirea headlock-ului, am impresia că îl ţine mai multe minute şi am ajuns să dau skip la acele moment, atunci când nu mă uit live.

Spre final începuse să îşi revină, crescuse şi intensitatea, dar ref bump-ul a stricat tot ce se construise. Pur şi simplu nu a avut sens şi nu i-a ajutat pe niciunul dintre wrestleri. Un meci de aproape 20 de minute care parcă a fost scris de trei persoane cu trei idei total diferite.

Câştigător: Kevin Owens
Rating: **3/4

John Cena vs. Rusev
Flag Match

Intrăm în meci ştiind că Cena va câştiga. Un Flag Match nu a avut niciodată potenţialul să fie un meci bun, cu atât mai mult în anul 2017. Cui îi pasă cine îşi duce steagul în vârful rampei. Un meci de fotbal internaţional produce mult mai multă emoţie decât un astfel de gimmick match.

Uneori a fost atât de prost încât mi s-a părut amuzant cum se bat pe două steaguri. Rusev şi Cena au scos meciuri decente în trecut, poate şi acesta avea potenţialul să fie ceva okay, deşi exagerez, dar ar fi trebuit să dureze maxim 12 minute, nu 21!

Au existat câteva momente în care WWE-ul a lăsat impresia că Rusev ar putea câştigat, dar cine mai pică în plasă. Să zicem că secvenţa de final a “salvat” meciul. Rusev iese prost din meci, nici pe Cena nu îl ajută cu ceva. Why WWE?

Câştigător. JohnCenaLOL
Rating: * (pentru final)

Sami Zayn vs. Mike Kanellis

Mi-aş dori să nu fie adevărat, dar cred că motivul pentru care Mike Bennett a fost adus în companie a fost doar pentru a o avea pe Maria înapoi.

Nu am înţeles motivul idiot pentru care a avut loc acest meci, dar cel puţin Sami Zayn l-a câştigat, surprinzător, probabil le va pierde pe următoarele de la (random B PPV). Mike Bennett este degeaba în WWE, există deja în roster-ul Smackdown un wrestler care este cel puţin la acelaşi nivel cu el, iar în plus este şi over, Tye Dillinger fiind cel despre care vorbesc.

Probabil că îl vor ţine pe TV până când îşi vor da seama cum să o bage pe Maria în divizia feminină.

Câştigător: Sami Zayn
Rating: **1/4

Jinder Mahal (c) vs. Randy Orton
Punjabi Prison Match for WWE Championship

Ţineţi minte când am spus că acest Punjabi Prison match poate fi cel mai bun de până acum? Cât de departe am putut să fiu de adevăr.

În primul rând, am avut parte de acelaşi booking ca la celelalte două meciuri dintre Mahal şi Orton. Iar dacă atunci pot să spun că a fost cât de cât de înţeles intervenţia fraţilor Singh. Apropo, cred că lui Vince îi place să vadă cum sunt cei doi atacaţi de Orton, mă aştept la un meci handicap la Smackdown.

Sunt o mulţime de motive pentru care acest meci este oribil şi aş putea spune de cât de sloppy sunt Orton şi Mahal în ring sau de faptul că emoţia a lipsit cu desăvârşire sau că meciul a durat aproape jumătate de oră sau de overbooking sau că Orton are un tatuaj cel puţin dubios pe piept, dar acest meci a însemnat revenirea lui The Great Khali în WWE, iar show-ul s-a terminat cu el având ridicând titlul WWE. Atât.

Randy Orton are cele mai proaste meciuri în 2017 şi până şi eu m-am săturat de Mahal campion, partea proastă este că opţiunea pentru SummerSlam va fi John Cena.

Câştigător: Jinder Mahal
Rating: DUD

RAW a produs câteva PPV-uri slabe de când a avut loc draft-ul, dar niciunul nu poate detrona Battleground. A fost sub orice critică, totul, absolut, totul (mai puţin meciul tag team) a fost dezastros. Battleground este reprezentarea cea mai bună a ceea ce înseamnă WWE în momentul actual – un circ. Din păcate astăzi este pauză în G1 Climax, dar este luni, aşadar NJPW va pune pe YouTube un nou meci complet. Este liber la înjurături la adresa “chinejilor” în comentarii, nu voi şterge nimic, eu tot timpul am încercat să promovez pe site pro wrestling-ul adevărat. Fiecare înţelege ce vrea sau cât îl duce mintea. Mă felicit măcar că am ales să mă uit la Game of Thrones înainte.

Rezultate & ratinguri:
Aiden English def. Tye Dillinger – **
The New Day def. The Usos – ***3/4 – TITLE CHANGE
Shinsuke Nakamura def. Baron Corbin via DQ – **1/2
Natalya def. Tamina, Becky Lynch, Lana & Charlotte Flair – **1/4
Kevin Owens def. AJ Styles – **3/4 – TITLE CHANGE
John Cena def. Rusev – *
Sami Zayn def. Mike Kanellis – **1/4
Jinder Mahal def. Randy Orton – DUD

 • RKO

  Sunt fan WWE inca de mic, insa am inceput sa dau skip, pana la secrventele de final ale unui meci..E incredibil in ce hal au putut sa aduca WWW-ul..Execrabil PPV.

  • HGC

   Asta se intampla cand te multumesti cu putin.
   Bagate pe indy si te vei simti mult mai bine cu wrestling de calitate.
   Daca vrei sa vorbim mai mult imi poti da facebookul tau. :)

 • The Man That Gravity Forgot

  Ce return vrem:
  John Morrison
  RvD
  Rey Mysterio
  Ce primim:
  The Great Khali

  • Savage

   De ce ai vrea sa se intoarca RvD ? Si omul ala are o varsta crezi ca ar mai lupta ca in 2002-2003 ? Rey ar reveni si l-ar pune la cruiserweight .Morrison daca ar reveni ar fii un hype de 1-2 saptamani si dupa ar ajunge un jobber.Iar Khali a revenit pentru ca nu erau deajuns the Singh Brothers

   • The Man That Gravity Forgot

    Si cu un picior rupt RvD ar lupta si ar fi mai valoros ca The Great Khali sau Mahal….:|

    • Savage

     Hai sa nu exageram.Si rvd nu are 2,16 metri normal ca se misca mai agil

   • Andrei Andy

    Nici Rey nu mai e tanar acum imi pare rau de kalisto avea potential mult mai mare ca Rey dar am uitat ca Vince e patron

  • XO

   Din lista aia cel mai mai bine ii sa revina doar John Morrison.

  • HGC

   Punjabi Playboy. :))

 • Kang-Dae (The Legit BOSS)

  Nu stiu ce sa mai zic.Datorita WWE-ului am inceput sa iubesc wreslingul de mic dar cum parca este din ce in ce mai slab.Totusi nu pot sa fac ca prieteni mei.Sa-mi bag p*la si sa nu mai ma uit.Pentru ca wreslingul este o parte din viata mea si nu-l pot lasa.Cum naiba au ajuns wrestleri extraordinari ca Styles,Nakamura sa scoata astfel de meciuri care sa te faca sa-ti piara interesul dupa primele minute.Mi-e dor de acel Nakamura din NXT.Chiar nu inteleg ce se intampla.Este ca si cum aceste lucruri sunt intentionate si ca cel putin inainte ei si le imagineaza ca ceva tare.Cea ce ma face sa mai ma uit la WWE sunt unele superstaruri pe care le simpatizez.Surprinzator la acest PPV a fost reîntoarcerea lui Khali care nu e un lucru rau.Rau nu e nici ca WWE-ul intra tare pe piata din India.Asta ar fi cea mai mica problema.Punjabi Prison nu a fost un meci usor cum nu a fost niciodata dar asta nu inseamna ca este si bun.Meciul pentru titlul U.S a fost un meci bun si ar fi fost potrivit pentru main eventul unui Smackdown.Sami este unul din preferati mei si spun ca merita mult mai mult.Flag Mach-ul a fost plictisitor dar macar a avut un rezultat neasteptat.Nici divizia feminina care personal ma intereseaza foarte mult nu exceleaza.Defapt e departe de asta.Finalul meciului pentru1 contender a fost bun asta datorita faptului ca Charlotte este un wrestler incredibil.Natalya daca ma intebi pe mine nici macar nu are ce cauta in WWE sau cel putin in ring.Iar Lana cred ca e bagata in meciuri pentru a avea la ce te uita deoarece mare parte din meci nu pierzi nimic daca nu esti atent.Parca si publicul isi pierduse entuziasmul si emotiile ce trebuiau traite la acest show.Singurul moment când arena a rasunat a fost când s-a intors Khali.

  • Albrex Nigata

   Nakamura a avut un debut fara impact in Main Roster.Tin minte ca a debutat dupa un segment tinut de Miz . Meciul pentru titlul US nu a fost deloc bun , cand ai oameni in meci ca Styles si KO te astepti la ceva bun , nu la ce ne-a fost oferit.Flag Match-ul , din contra ..a avut rezultatul asteptat :)) cine credea ca Rusev va primi victoria ? Sincer , majoritatea wrestlerilor care vin din NXT nu aduc acel hype care ar trebui sa fie . Owens , Balor si Shield pot spune ca au intrat in forta in main roster . SD-ul cu Mahal campion , fara Ambrose , Wyatt si The Miz , a scazut considerabil . Venirile lui Owens , Zayn , Rusev ..nu au adus nimic . Zayn e tot la fel de prost folosit .

  • HGC

   Exista si alte companii de wrestling nu numai WWE.

 • The Man That Gravity Forgot

  Nu va mai agitati atat…nu va inteleg de ce cand ziceti wrestling va referiti neaparat la WWE cand exista atatea promotii si alternative foarte ok.
  NJPW
  ROH
  NxT(mai slabut dar tot e vizionabil)
  LU

  • Perla Neagra

   wrestlingul inseamna wwe de asta , datorita wwe-ului wrestlingul ste asa de cunoscut, ca sunt multi talentati in alte circuite , asta este adevarat

   • The Man That Gravity Forgot

    :/
    Tu esti tipul de om care ar trebui sa taci si sa inghiti:))

   • HGC

    Wrestlingul nu inseamna WWE sincer.
    Acum World Wrestling Entertaiment este doar un serial de drama in care copii se sperie cand vad sange sau o lovitura de pumn(data pe langa).

 • gabi

  De la acel Superstar Shakeup din aprilie, Smack-ul a luat-o rau de tot la vale. PPV-urile sunt din ce in ce mai proaste, meciurile la fel, storyline-urile lasa de dorit, iar superstarurile sunt doar o umbra a ceea ce erau odata. Colac peste pupaza, mai trebuie sa-l suportam si pe Khali de acum incolo.

  • HGC

   “Superstar” sincer m-am cam saturat de acest cuvant.
   Wrestler trebuie sa se spuna.
   Wrestlingul nu este Hollywood. :))

 • Andrei Andy

  Ba ma intreb cand isi vor da seama cei din wwe ca NJPW e mult peste ei adica Kenny Omega si Kazuchika Okada sunt cei mai buni wrestleri in momentul actual

  • The Man That Gravity Forgot

   Pnm ei ii au pe Styles Balor Neville si nu prea stiu cum sa ii foloseasca.
   NU duc lipsa de talent cei din WWE,doar de o echipa creativa care sa gandeasca putin.

   • HGC

    Echipa creativa(Kevin Dunn,Vince & Steph). :))

   • Perla Neagra

    Ca si talent , valoare in ring, si carisma, NJPW sunt peste wwe cu mult , dar nu va fi o alternativa reala niciodata , ori te uiti la wrestling la wwe , ori nu te mai uiti deloc.

    Problema este ca NJPW au wreslteri peste nivelul companiei, iar wwe au wrestleri mult sub nivelul companiei

 • Sother

  dezamagitor..daca nu la summerslam nu o sa scoata un ppv de calitate, cred ca o las mai moale cu wwe-ul..nu spun ca nu ma mai uit deloc, dar la 2-3 meciuri care ma intereseaza de pe cardul unui ppv si cam atat.

  • HGC

   La Summerslam ma voi uita doar la fatal 4 way. :)

 • LMFAO

  De o buna perioada de timp, ma uit doar la MMA/Box. La WWE ma uit doar la rezultate si EXTREM DE RAR si la meciuri. Am intrat sa vad azi rezultatele si nu imi mai vine sa mai fac nici asta. A fost O MIZERIE de PPV. Nu e o opinie, e ceva factual. Mai continui pana la Summerslam, daca nu isi revin, adios. Si da “nu-i pasa nimanui ca nu te mai uiti, du-te dracu”, dar spun asta ca sa realizeze si altii situatia curenta a WWE-ului.

  • Mihai CM

   Îmi pare bine că tot mai mulți au gândirea asta. N-ai idee cât.
   Prefer să fiu schingiuit decât să mă mai întorc. Ce-i drept, am păstrat NXT-ul.

   • Perla Neagra

    Mihai decat nu te mai uiti tu la wrestling , wwe arata din ce in ce mai bine , nu ma asteptam sa isi revina .
    Nu mai e wwe din 2012 -2014 cand spargeam monitorul cand il vedeam pe cena batand pe toata lumea.
    Wwe se transorma usor , usor , devine o noua era , divizia feminina arata minunat , cel putin exista fata de acum multi ani, avem wrestlerite acum nu doar dive.
    Roman reings care mi-a displacut enorm pentru felul cum era bagat pe gat , acum wwe au facut ce trebuie cu el , plus ca mi-am dat seama ca tipul este peste Cena in ring si la majoritatea cpitolelor , mai putin la microfon .
    Wwe acum se ocupa de produs , nu exceleaza dar este ceva nou.
    Tu nu te mai regaseai cu produsul , ai trait in alte perioada, ai crescut cu alte perioade, lumea s-a schimbat , atunci cand urmareai wrestlingul , abia gaseai meciurile televizate , era o alta atmosfera, imaginatia ta evolua odata cu varsta si cu wrestlerul.
    EFECTIV ACUM TRAIESTI INTR-O LUME IN CARE NU TE MAI POTI ADAPTA,.
    WWE S-A ADAPTAT , noi fanii nu ne-am mai adaptat , fiindca am fost dependenti de un produs si acum ne da cu totul altceva sub aceeasi denumire.
    Ca si cand toata viata pe timpul comunismului stateai la laptarie sa cumperi niste lapte.
    Altfel traiai acel memoment, , altefl consumai laptele.
    Acum mergi la raion si cumperi tot .
    La fel si cu wwe, internetul l-a schimbat in majoritatea, wwe a evoluat cu timpul , nu e de acuzat.

    Wwe a crescut generatii de fani ca mine si ca tine cu o era de wrestling , generatia noastra a trecut urmeaza alte generatii cu alte trairi , asta este viata.
    Daca wwe pastra reteta anilor 2000 cand ma uitam si eu ca un drogat de nu dormeam noptiile ca sa vad spectacol ei bine wwe astazi devenea o nisa , televiziunile nu le mai oferau atatia bani si publicitate si ar fi ajuns ca independentele, unde wrestlingul are o veche traditie dar nu au nici o sansa.

    • LMFAO

     Ce nu intelegi tu este urmatorul lucru: Exista evolutie si involutie. WWE este in involutie, ca storyline-uri, ca perceptii, ca multe. Divizia feminina arata minunat? Cu tot respectul, unde pu*a mea? Anul trecut am avut “cartoful fierbinte” intre Banks si Flair. Spune-mi ca sunt de moda veche, dar hei, meciurile dintre Melinna/Maryse si Michelle McCool sau Mickie James ma tineau captivat. Roman inca este un experiment esuat. Talent exista O TONA, dar sunt decizii idioate. Daca ei iau decizii proaste, poate ar trebui sa incepem noi sa luam decizii bune si sa renuntam.

    • HGC

     WWE din 2009 nu a mai evoluat deloc.
     Ce generatie frate ca WWE a cumparat multi wrestleri din NJPW,TNA,ROH & CZW tot ce este mai bun si degeaba ca nu stie sa ii foloseasca.
     Degeaba World Wrestling Entertaiment este bogat daca nu stie sa faca un amarat de storyline.
     Sincer si eu am crescut cu WWE,dar acum chiar nu mai suport produsul care mi se ofera.
     Unii de aici am evoluat si vrem wrestling chiar daca unele companii au banii putini ne ofera wrestling foarte bun,iar altii de aici ca tine nu vor sa evolueze si se multumesc cu putin.
     Fiecare cu ce ii place pana la urma si nimeni nu ne poate forta sa evoluam.

    • Mihai CM

     Eu la wrestling n-am renunțat. Nici nu m-am gândit vreo secundă să renunț. Dar am investit mai mult(timp) ca înainte în independente(de care nu m-am apucat ca alternativă pentru WWE, m-am apucat din dorința de a urmări wrestling).
     Cum spune și domnul, WWE era în regres când m-am lăsat. Dar ce regres. Și e și acum, de altfel. Cu roster-ul actual, produsul trebuia să fie sclipitor. Din ce înțeleg, nu e. Iar eu nu accept asta. Nimeni n-ar trebui să accepte.
     Eu îți apreciez intenția și efortul de a scrie, dar când o entitate(care se presupune că e cea mai mare/cea mai importantă) vine cu nume ca Great Balls of Fire, se bazează pe un part-timer pe care nu-l interesează industria(Brock Lesnar), pun campion un hodorog obosit(Goldberg) pentru că nu mai sunt în stare să creeze staruri și practic interzic termenul de “pro-wrestling” în favoarea “sports entertainment” nu mai e nimic de spus. Sunt acțiuni care vorbesc de la sine. Ignoranța nu cunoaște margini când vine vorba de WWE. E inadmisibil să existe diferența asta între RAW/SmackDown și developmental(NXT).

     • HGC

      Corect Mihai,bine spus.
      Bine ca mi-am dat seama la timp ca nu trebuie sa mai urmaresc WWE,deoarece ajunsesem sa inebunesc la ce wrestling putin primeam,eu fiind obijnuit din attitude era cu mult wrestling,nu reclame sau segmente de rahat.
      Sincer la NXT nu mai ma uit asa des,doar la meciurile care sunt interesante ca gen Bobby Roode vs Roderick Strong.
      In rest urmaresc des NJPW si cateva meciuri care mi se par in regula din ROH,L.U,UK sau Impact.
      Daca multi ar da importanta la indy nu ar mai fi lipsa de wrestling din viata lor. :)

     • Mihai CM

      În momentul de față, GFW Impact pare o alternativă mai ok ca WWE.

     • HGC

      Ca booking. :)

     • Perla Neagra

      Dai prea mult vina pe wwe ,Mihai stiu ca esti dezamagit si eu sunt dezamagit , toti care am prins vremurile cele mai bune ale wrestlingului suntem dezamagiti fiindca am trait in intr-o alta perioada cand primeam un produs si acum ni se ofera altul.

      Hadeti sa o luam logic si treptat ca sa intelegem ce se intampla aici.

      In primul rand wrestlingul ca definitie este simularea unui sport real in care imaginatia nu are limite .
      Dar daca aprofundam mai mult o sa vedem ca wrestlingul inseamna emotie .
      wrestlingul a devenit fenomen cand a creat emotie si nu a mai fost vazut ca un circ sau un film .
      Wrestlingul este un cel mai complex fenomen fiindca lucreaza cu toate varstele in mod diferit .
      Mai intai te indragosesti cand esti copil de un wrestler de personajul lui, de muzica lui , de carisma lui, apoi suferi si traiesti cu el aceea emotie provocata.
      Partea interesata este ca altii nu traiesc ca tine, poate pentru altii alt wrestler ii provoaca ce simti tu.
      Apoi cand devii fan destept si realizezi ca e fals deja esti prea implicat si intelegi prea bine fenomenul ca sa il mai parasesti si descoperi alte motive sa ramai si vezi restlingul din toate ungiurile nu doar dintr-un punct.

      Majoritatea stiati asta, dar nu stiu cat mai luati in calcul ideea de baza a wrestlingului.

      Daca te uiti la acest fenomen si el nu reuseste sa iti mai creeze emotie inseamna inseamna ca intre tine si acest fenomen s-a rupt ceva .
      WWe a fost mereu in scimbare , toti tajniti dupa aceea era despre care se spune ca a fost cea mai buna.
      Trebuie sa intelegeti ca voi apartineti de aceea si sa apreciati faptul ca wwe v-a facut sa va indragostiti de wrestling prin produsul care l-a oferit generatiei voastre.

      Daca ai crescut in modul acela in era aceea cu singuranta nu te vei adapta si erei de acum , poti doar sa o accepti.

      Va amintiti cum era pe vremea lui Hogan? asa din ce vedeti din casete, daca ar fi acum aceea perioada a-ti muri de ras sau de plictiseala sa vedeti niste supei eroi cu super puteri sau niste batranei burtossi care isi dau pumni in ring .

      Atunci WWE urmarea ceva , in perioada voastra altceva si acum urmareste altceva.

      Daca we nu se schimba si ramanea in anii 98 tot cu stiul din anii 80 -90 ei bine murea, daca in 2007 ramanea tot cu ideea din anii 98 ei bine wwe murea si stiti cu totii de ce.

      Acum cresc alte generatii de fani intr-o alta epoca plina de informatii , plina de internet, nu le mi poti da ce ne dadeau cei din wwe nou in anii lui stone cold steave austin , acum televizunea te penalizeaza , daca wwe refuza si nu se aapta la ce cere PG-ul , devenea o nisa , nici un copil nu ar fi urmarit asa ceva fiindca nu le-ar fi fost accesibil , tacaso trebuia sa se chinue sa vada un meci de wrestling, crezi ca un copil care are alte spectacole la ore specifice varstei lor mai stateau sa investeaca in wrestling? Eu zic ca nu .
      WWE inseamna wrestling si Wresltingul iseamna wwe .

      Dupa cum vedeti wrestlingul moare , nu mai e indeajuns sa faci meciuri bune si sa fii un super atlet , ca altfel indyz era camipoana mondiala la fani.

      WWE a inteles ca wrestlingul trebuie sa se schimbe era momentul schimbarii , iar wwe ofera aceea schimbare care tine wrestlingul in viata si se existende peste tot si nu devine o nisa.

      La inceput imi placea wrestlingul pentru meciurile TLC , imi placeau la nebunie, acum as vrea sa le vad in wwe din nou dar nu se mai poate, dar nici nu aleg sa ma uit la independente unde poate poti sa il treci de 10 ori printr-o masa findca nu ma mai atrage asta , nu ma mai intereseaza doar sa rupi o masa sau o scara , sunt multi alti factori.

      wwe este un serial care nu se mai termina, unde sau schimbat multe personaje si mullti regizori chiar si multi spectactori au disparut odata cu personajele de wrestling cu care au mbatranit , e normal sa nu te maui regasesti , asta arata ca si eu am imbatranit , ca toti am imbatranit si ca ne e dor de vremurile acelea, traim din amintiri si ne legam de ele de aceea nu ne putem bucura de ce ne ofera wwe acum.
      nici fanii de pe vremea lui hogan nu cred ca ar aprecia ce vede acum , cum nici cei de acum nu ar aprecia ce era pe vremuri.

     • Mihai CM

      O să-ți răspund scurt. De ce în NXT se poate și în main roster nu? De ce de 3 ani(să nu zic din 2012) eclipsează tot ce se întâmplă în RAW/SmackDown? Că tot aceeași categorie de public au ca target.

  • XO

   Eu dau skip la toate meciurile inafara de meciurile lui Balor(chiar vreau sa vad ce vor face cu el)Iar la Smackdown nu ma uit deloc. Pierd timpul si decat sa-i vad cum isi bat joc de Styles si Nakamura mai bine zic pas.In schimb la fel. Urmaresc doar MMA si NJPW cand am timp.

 • Not a wwe fan

  Hai sa aducem toata India ca sa poata Mahal sa castige un meci si sa-si pastreze titlul..da-o dreq de treaba..am ajuns sa dau skip si la highlights

  • HGC

   =))))))
   Sincer uitate la un meci de la G1 Climax si vei incepe sa iti placa mult indy si vei uita de WWE. :)

 • Mihai CM

  Nu ai înțeles ce am vrut să spun. Nu înțeleg nici eu ce vrei tu să arăți, dar nu-mi mai pierd timp din viață discutând despre circari. Să nu-mi mai dai reply.