DISTRIBUIȚI


Elias vs. Apollo Crews

Kickoff Match

Până să văd ştirea care a anunţat meciului, uitasem că Apollo Crews este în RAW… sau în WWE.

Adevărul despre Elias este că se află în main roster de câteva luni bune şi nu a făcut nimic memorabil şi în aceeaşi măsură nu i s-a dat să facă nimic memorabil. Credeam că va fi introdus la un moment în peisajul titlului Intercontinental, dar nu s-a concretizat.

Meciul l-am uitat la 5 minute după ce s-a terminat. Au încercat ei să facă ceva, apreciez efortul, dar a fost degeaba. Elias are parte de o reacţie, ar trebui să facă ceva cu ăsta.

Câştigător: Elias
Rating: *3/4


Jason Jordan vs. The Miz

Intercontinental Championship

A fost ciudat să văd pop-ul primit de Miz, sincer chiar merită aprecierea fanilor după title reign-ul pe care l-a avut în Smackdown. Scoate promo-uri bune, iar în ring, chiar dacă e mediocru, a ajuns să fie un veteran şi nu pot spune că se face de râs.

Meciul a fost lucrat destul de bine, în mod clar Jason Jordan a fost cel care a strălucit, însă tot ceea ce s-a întâmplat în ring a fost în umbra unui storyline extrem de prost scris. Jason Jordan poate să scoată meciuri şi mai bune ca acesta, dar fanii îl vor huidui în continuare. Trebuie făcut heel turn-ul şi terminat storyline-ul ăsta cu copilul lui Angle.

Câştigător: The Miz
Rating: ***


Bray Wyatt vs. Finn Balor

La fel ca meciul anterior, a fost lucrat destul de bine, chiar sunt de părere că au o chimie bună Balor şi Wyatt, dar din nou, nu au reuşit să mă facă să îmi pese de vreunul dintre ei.

Consider că este o prostie toată această diferenţă între Balor şi The Demon, au dus-o prea departe, ar fi trebuit să lase totul să meargă de la sine şi să explice altfel apariţia „demonului”.

Meciul putea să iasă şi mai bine dacă Wyatt chiar lucra zona accidentată a lui Balor, anume coastele. El a vândut tot meciul, dar degeaba dacă Bray nu a atacat zona respectivă.

Câştigător: Finn Balor
Rating: ***1/4

Seth Rollins & Dean Ambrose vs. Cesaro & Sheamus
RAW Tag Team Championship

Prima oară nu am privit cu ochi buni aducerea lui Rollins şi Ambrose în divizia la echipe, însă după acest meci mi-am schimbat părerea.

A fost peste meciul de la SummerSlam în opinia mea. Accidentarea lui Cesaro a adăugat un alt strat meciului şi poate şi din această cauză a ieşit meciul atât de bun, pentru că oricum agresivitatea era acolo. Totuşi principalul motiv este acela că toţi cei patru şi nişte workeri foarte buni, iar după acest feud ar putea beneficia toţi.

Ambrose şi Rollins s-au plafonat de la un timp, Sheamus în sfârşit a reuşit să arate de ce este în stare, iar Cesaro ar putea fi următorul main eventer al companiei, dar acest lucru nu cred că se va întâmpla.

Storyline-ul e acolo, Cesaro şi Sheamus se despart pe cale amiabilă, iar Cesaro trece prin tot roster-ul până să ajungă la Brock Lesnar, la Wrestlemania, iar aici pot include şi un meci cu Sheamus la Royal Rumble unde să se omoare unul pe altul cum au făcut Hideo Itami şi Oney Lorcan în NXT.

Un singur lucru nu mi-a plăcut – finalul. După spot-ul cu Cesaro şi Sheamus a scăzut nivelul, acolo cred că ar fi trebuit să se termine meciul.

Câştigători: Seth Rollins & Dean Ambrose
Rating: ****


Bayley vs. Emma vs. Nia Jax vs. Sasha Banks vs. Alexa Bliss

RAW Women’s Championship

Nu mă aşteptam să iasă atât de bine, probabil în Smackdown ar fi eşuat şi am avut destul exemple de meciuri cu mai multe femei în Smackdown care au fost slabe.

Aici RAW-ul chiar a arătat că are calitate în divizia feminină şi parcă Nia Jax nu a fost expusă atât de mult încât să se vadă că este un worker slab.

Acum este şi irelevant dacă schimbau campioana sau nu, oricum Asuka va lua titlul. Asuka trebuie să ia titlul.

Câştigătoare: Alexa Bliss
Rating: ***1/4


Roman Reigns vs. John Cena

Fucking boring.

A avut cam aceeaşi structură ca meciul lui Cena cu AJ de la Summerslam-ul de anul trecut, dar diferenţa este că Reigns nu este AJ Styles.

Reigns ar fi trebuit să arate agresivitate, să arate că este adevărat ce a spus despre Cena, dar a reuşit doar să fie plictisitor. Iar apoi au urmat manevrele lui Cena. Era clar cum va câştigat Reigns, am mai văzut asta.

Finalul l-am anticipat încă de la primul promo dintre cei doi, când nici măcar nu era anunţat meciul. Cena îşi va lua o pauză să filmeze un film de rahat, poate când revine se rade în cap ca să nu i se mai vadă chelia.

Câştigător: Roman Reigns
Rating: **1/2

 


Neville vs. Enzo Amore

WWE Cruiserweight Championship

Am înţeles booking-ul acestui meci, dar a fost mult prea lung şi în consecinţă plictisitor.

Parcă am văzut un meci cu Toru Yano în G1 Climax.

Enzo nu mai e atât de over, dar poate că tot este o idee bună să fie el campion. Totuşi sper să nu fie foarte mult, poate Neville câştigă titlul chiar săptămâna asta.

E bine oricum că a fost campion Tozawa, ar fi fost umilitor ca Enzo Amore, cel mai slab worker din WWE, să îi termine reign-ul acela lui Neville.

Câştigător: Enzo Amore
Rating: DUD


Braun Strowman vs. Brock Lesnar

WWE Universal Championship

E comparabil cu meciul pe care l-a avut Lesnar cu Samoa Joe.

A început promiţător, a continuat prost cu o Kimura aplicată destul de mult, în MMA Lesnar i-ar fi rupt mâna adversarului după trei secunde. În plus, s-a văzut că Strowman mai are mult de învăţat în ring, nu a ştiut cum să se poziţioneze, a atin corzile de mai multe ori, momente în care arbitrul ar fi trebuit să întrerupă manevra. A fost oribil de văzut.

Finalul a fost de căcat, la fel ca în meciul cu Joe.

Câştigător: Brock Lesnar
Rating: **

No Mercy a început extraordinar pentru un PPV WWE, cu un booking decent, dar ultimele trei meciuri nici măcar nu merită văzute.

Totuşi sunt multe lucruri bune dacă tragem linia. Au fost puţine meciuri şi au avut timp destul pentru fiecare, mi-ar plăcea să facă asta şi în viitor, mai ales că au PPV-uri din două în două săptămâni.

 • The Man That Gravity Forgot

  Off topic:
  Segmentul cruiserweights de la Raw-Priceless.

  • Talpa “Headlock” Iute

   Chit ca e praf in ring, Enzo a avut si are charisma necesara incat sa atraga atentia asupra diviziei, cum a spus si el, pentru prima data de cand a aparut , divizia cw a fost in segmentul din main event iar meciul de la no mercy nu a fost in preshow

   • The Man That Gravity Forgot

    Intr-adevar dar ne uitam la wrestling nu la un talk show.

    • Talpa “Headlock” Iute

     Da ,dar pentru a iesi in evidenta , un superstar din 205 live are nevoie mai intai ca lumea sa se uite la show,

     • The Man That Gravity Forgot

      Partea cu pre-show iti dai seama ca nu o fost tocmai real.
      Iti dai seama ca nu ar fi pus meciul lui Crews in main show si pe ei in pre show.

     • Talpa “Headlock” Iute

      Da, dar voiam sa zic ca in 90 la suta din cazuri , meciul pt cw a fost in preshow

 • SinnerTwin15

  Nice pe mine sincer nu m-a deranjat asa rau ca Enzo a luat titlu, da e un wrestler slab dar pt mine e entertaining in felul lui prostesc, Cena si Reigns a dezamagit, ma asteptam la mai mult