DISTRIBUIȚI

Andre The Giant Memorial Battle Royal

A fost haos şi nu unul bun. Pur şi simplu mare parte din meci nu a putut fi înţeleasă, dat fiindul faptul că erau foarte mulţi oameni în ring. Mi-a plăcut povestea lui Ziggler de aici, sper să se ducă către un feud în Smackdown sau măcar să facă ceva interesant cu el. Finalul a fost… interesant. La fel, trebuie să vedem unde se va duce.

Câştigător: Matt Hardy
Rating: *1/4

WWE Cruiserweight Championship
Cedric Alexander vs. Mustafa Ali

Sincer, credeam că vor pune titlul pe Mustafa Ali, dat fiind timpul pe care l-a primit să îşi construiască personajul. În fine, decizia a fost cea bună.

Meciul în schimb a fost destul de plictisitor, mă aşteptam la ceva la flashy, să fie un showcase al ambilor wrestleri. Poate că asta s-a vrut, dar nu a ieşit aşa. În plus, şi publicul a fost mort.

Meciul a ieşit decent, dar nu au ştiut cum să construiască un face vs. face cum trebuie, nu m-a prins toată treaba cu heart & soul.

Câştigător: Cedric Alexander
Rating: **3/4

Wrestlemania Women’s Battle Royal

A fost peste cel de la băieţi datorită faptului că nu a fost atât de aglomerat ringul. Două lucruri sunt de remarcat aici, secvenţa cu fetele din NXT, care mi s-a părut de bun augur. A fost un gest frumos să le bage în meci şi să le dea un moment, dar nu am înţeles de ce Kairi Sane a fost eliminată aşa de repede; Şi al doilea moment, cel care a dat startul, sper, la feud-ul dintre Sasha Banks şi Bayley. În schimb, victoria lui Naomi nu are niciun sens, eliminarea lui Carmella atât de repede nici atât, dacă nu a făcut cash in-ul.

Câştigătoare: Naomi
Rating: **

WWE Intercontinental Championship
Seth Rollins vs. The Miz (c) vs. Finn Balor

E foarte tare intrarea lui Rollins cu pyro, dar nu pot să ignor cât de copiat a fost întregul look după Game of Thrones. Când am văzut că Balor intra ultimul, m-am aşteptat să îl văd pe Demon King, dar cum este Wrestlemania, WWE a ales să facă ceva pe placul sponsorilor. Nu pot să spun că a fost rău, de fapt a fost un gest bine venit.

A fost opener-ul perfect pentru Wrestlemania. The Miz s-a ţinut bine în ring cu doi wrestleri clar superiori lui. A fost construit bine, cu Miz care i-a lucrat piciorul favoritului publicului, ceea ce în teorie trebuia să îi aducă şi mai mult heat. Finalul a fost previzibil cu Rollins câştigând într-un mod similar ca cel de la Wrestlemania 31, devenind astfel Grand Slam Champion.

Câştigător: Seth Rollins
Rating: ***3/4

Smackdown Women’s Championship
Charlotte Flair (c) vs. Asuka

Mie mi s-a părut că au luat booking-ul de la Ember Moon vs. Shayna Baszler din Philly şi l-au îmbunătăţit. E acel gen de meci în care challenger-ul face tot ce poate, dar tot nu câştigă şi astfel nu iese rău din meci.

În ciuda faptului că meciul a fost bun, atât tehnic cât şi din punct de vedere al storyline-ului, cu încă 2-3 minute în plus putea să fie cel mai bun meci de pe card. Era suficientele minutele în plus pentru a adăuga şi mai multă emoţie prin câteva near fall-uri, ca apoi Charlotte să obţină victoria.

Predicţia mea înainte de show a fost Charlotte şi nu mă surprinde că au ales-o pe ea să îi întrerupă streak-ul lui Asuka. Nici nu cred că Asuka a decăzut în ochii lui VKM, pur şi simplu era prea mult de aşteptat până la anul ca acesta să fie distrus.

Câştigătoare: Charlotte Flair
Rating: ***3/4

United States Championship
Randy Orton (c) vs. Bobby Roode vs. Jinder Mahal vs. Rusev

Sunt mai multe probleme cu acest meci. În primul rând a avut calitatea unui meci de weekly show, poate nici atât.

În al doilea rând arată fixaţia lui VKM cu privire la câştigători. Evident planul a fost tot timpul ca Mahal să câştige, dar trebuia să profite de faptul că l-a băgat pe Rusev în meci, că a fost cel mai over de aici şi să îi dea victoria. Apoi o victorie a lui Mahal la Smackdown ar fi adus şi mai mult heat şi ar fi pornit un feud… interesant.

Câştigător: Jinder Mahal
Rating: **1/4

Kurt Angle & Ronda Rousey vs. Triple H & Stephanie McMahon

Cel mai bun meci al serii fără doar şi poate. Evident nu a fost perfect, au existat câteva probleme, cum ar fi selling-ul şi poziţionarea lui Ronda, dar astea le va învăţa cu timpul, dar şi faptul că Angle a fost cel mai slab om din meci, din păcate.

Nu ştiu care a fost surpriza mai mare – Ronda sau Stephanie. În orice caz, ambele au arătat foarte bine. A fost performanţa carierei pentru Stephanie şi sunt surprins că pe ea s-a făcut submission-ul. Mă aşteptam ca Ronda să îi rupă braţul lui Triple H.

Meciul a avut un booking perfect şi a fost peste aşteptări. Ronda a arătat ca un star aici şi şi-au şters toate păcatele după apariţia ei de la Royal Rumble.

Câştigători: Kurt Angle & Ronda Rousey
Rating: ****

Smackdown Tag Team Championship
The Usos (c) vs. New Day vs. The Bludgeon Brothers

Intrarea celor de la New Day mi s-a părut funny, dar nu a avut nicio treabă cu meciul sau cu orice altceva. The Usos au fost criminali, dar din păcate rezultatul era decis de mult timp şi aici.

Puteau să aleagă alt booking unde Bludgeon Brothers tot urma să iasă dominanţi, dar probabil şi din cauza timpului au ales asta, ceea ce a fost ok. Sunt surprins că VKM este în spatele lui Rowan şi Harper.

Câştigători: The Bludgeon Brothers
Rating: **1/2

John Cena vs. The Undertaker

Nu mi s-a părut funny segmentul cu Elias. IMO Elias a arătat ca un star. Decât să îl pună aici, mai bine îl puneau partenerul lui Braun.

Intrarea lui Undertaker a durat mai mult decât meciul în sine. Eu sper să nu fie aşa, dar mi-a lăsat senzaţia că a fost făcut pentru a începe build up-ul pentru un meci Career vs. Career la Wrestlemania 35. Bleah.

În fine, de fiecare dată e tare când Cena e într-un squash, iar reacţiile lui de aici au fost geniale.

Câştigător: The Undertaker
Rating: NR (Squash)

Shane McMahon & Daniel Bryan vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Aici a fost momentul lui Bryan, nici nu am ştiut cum să reacţionez în momentul intrării, dar când toată arena a început să îi strige numele mi s-a ridicat tot părul de pe mine.

Mi-a plăcut meciul şi booking-ul, totul a fost făcut pentru Bryan, iar asta a însemnat că a trebuit să privim câteva minute cu Shane McMahon în ring, care, după seara asta, cred că e probabil cel mai slab McMahon în ring şi asta pentru că nu am mai văzut-o pe Linda de mult timp.

Bryan a încasat câteva bump-uri şi şi-a executat o parte din cele mai cunoscute manevre. Presupun că o va lua step by step, sunt curios de testările făcute după meci. KO şi Zayn se vor duce în RAW. Sunt curios ce au pregătit pentru Bryan.

Câştigători: Shane McMahon & Daniel Bryan
Rating: ***1/4

RAW Women’s Championship
Alexa Bliss (c) vs. Nia Jax

Mickie James a fost implicată în toare storyline-urile de body shaming din WWE?

Era foarte previzibil rezultatul. Dacă nu câştiga Nia arătau toţi ca nişte porci pentru cum au făcut-o, în schimb a ieşit un moment bun pentru ea. Din păcate, nu are ce căuta într-un ring de wrestling. Mi se pare la fel de slabă ca în NXT. Aici doar Alexa Bliss a existat, care ştie cum să manevreze un persoanj heel.

Câştigătoare: Nia Jax
Rating: **

WWE Championship
AJ Styles (c) vs. Shinsuke Nakamura

Intrarea lui Nakamura era mult mai tare cu tipul de culoare decât cu rockeriţa asta blondă. AJ Styles a fost prezentat pe grafică ca fiind campionul Universal LOL.

Din momentul în care Corey Graves a zis că meciul va fi un clasic am ştiut că va fi un fail şi în mare măsură asta a fost. Au luat fix acelaşi booking de la Charlotte cu Asuka. Din punct de vedere tehnic meciul a fost bun, dar publicul era deja obosit şi nivelul de intensitate scăzut nu i-a trezit deloc. Doar finalul mi s-a părut abrupt, dar din nou, lazy booking.

Au avut 20 de minute, trebuia să fie un meci de back and fourth, în schimb Nakamura a fost în ofensivă mai tot timpul, iar majoritatea manevrelor lui AJ au fost defensive, pentru a opri atacurile lui Shinsuke.

Heel turn-ul de după meci îmi dă speranţe că Nakamura va scăpa de gimmick-ul de căcat pe care i l-a dat VKM în main roster şi va fi un heel agresiv cu dorinţa de a îl decapita pe AJ. Dacă vreţi să vedeţi cum trebuia să arate meciul, click aici. 

Câştigător: AJ Styles
Rating: ***1/4

RAW Tag Team Championship
The Bar (c) vs. Braun Strowman & Nicholas aka random kid

Au distrus tot ce au construit cu Sheamus şi Cesaro de când i-au pus împreună, deci ultimii doi ani cred, chit că a fost vorba de Braun Strowman. A fost o mizerie fără sens.

Aparent puştiul e copilul unui arbitru din WWE. Tot nu am înţeles de ce au făcut mizeria asta, putea să îl aducă pe Joe, pe Elias, până şi pe Big Cass.

Câştigători: Braun Strowman & copilul
Rating: DUD

WWE Universal Championship
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns

Meciul acesta nu poate fi luat în serios. A fost o jignire la adresa tuturor. Prost să fie ăla care se mai uită la produsul oferit de ei după ce şi-au bătut joc în asemenea hal de un main event.

Sper totuşi că Lesnar nu a semnat prelungirea şi vine în UFC să fie distrus de Stipe sau DC. Senilul ori e troll ori a luat-o de tot razna. Spitalul de nebuni, un azil ceva, bagă-l Hunter cât mai repede.

Am dat o stea pentru toate bump-urile încasate de Reigns. Îmi pare rău pentru el, şi-a pus corpul la bătaie, dar deja a primit label-ul de Vince guy şi nu va fi niciodată plăcut de fani.

Per total a fost unul dintre cele mai slabe main event-uri din istoria Mania, publicul a scandat “This is awful”, “Bring back Nicholas”, “CM Punk”, s-au jucat cu vreo patru mingii de plajă, nu a fost nimeni atent la meci.

Câştigător: Brock Lesnar
Rating: *

 • Andy77RO

  Cine plm crezi ca era mai fericit daca castiga Roman macar sa zic ca Brock a avut o cariera decenta in wrestling pana sa ia centura de la Cena.Uitati ca Brock mai demult era un atlet foarte bun.Sa revenim nu ma intelegeti gresiti meciul a fost slab dar decat Roman Brock mai bine pierde cu Joe cu Bray sau cu Finn cu un om bun din companie

  • HGC

   Spiridusul Balor.nEu nu inteleg ce vedeti voi la el,eu nu vad nimic.Daca nu face heel turn va uita lumea de el in 2-3 ani.

 • Sorin Sorin

  Sincer sunt fan de mult al acestui site u0219i cu00e2nd zic de mult vreau sa zici de la Wrestlemania 29 am urmu0103rit absolut toate review-urile voastre (cel puu021bin am incercat) poate cu0103 nu a fost genial dar a fost decent de 3-2 stele mie mi se pare cu0103 oameni uita cu0103 acum ceva timp (mu0103 refer recent acum 5 luni) spuneau cu0103 WWE este prea PG u0219i vor su00e2nge cu00e2nd au parte de su00e2nge se simt ofensau021bi,pai asta u00eenseamnu0103 daca Undertaker vs Mankind avea loc u00een 2018 era tratat ca o mi mizerie doar pentru cu0103 mulu021bi s-au simu021bit ofensau021bi.In concluzie nu mai cereu021bi WWE sa schimbe(nu mu0103 refer neapu0103rat la voi bu0103ieu021bi) pentru cu0103 oamenii se schimba si cei de acum nu mai sunt pregu0103tiu021bi pentru un Attitude era iar WWE u0219ti asta,lumea s-a schimbat mult in decursul acestor ani au devenit mai sensibili:))))

 • alexwrestlingfan

  De la meciul cu asuka vs charlotte care a fost destul de bun eu nu inteleg lumea unii spun ca a fost bine altii ca vai doamne charlotte are deja cariera eu spun ca finalul acum ori niciodata streakul devenea boring asa te ai ales cu final bun din perspectiva celor doua.Intrebarea mea este uare sasha si bayley se duc la smackdown in locul lui naomi si carmella deoarece nu a facut cash in in rest after this match wrestlemania a devenit boring si plictisitor.Trei meciuri au fost decente intercontinental title,smackdown womens championship and mixed tag team match

 • Holly

  Si-au batut joc de ambele meciuri la echipe…n #RondaF*ckingRousey <333

  • Vanilla Ice

   Ai dreptate,insa partea buna este ca macar au pus titlurile pe Harper si Rowen.nRonda Rousey <3

 • Spoff

  Wrestlemania a fost foarte bun anul asta. Si da, nu sunt ironic deloc, chiar a fost foarte bun. Cine se gandea ca o sa castige Roliins titlul? Cine se gandea ca Reigns o sa piarda? Cine se gandea ca Asuka o sa piarda? Cine se gandea ca Braun o sa aleaga un copil din arena? Apropo de asta, va rog, numai faceti pe interesantii ca “vai doamne, si-au batut joc de meci”, nu si-au batut joc de nimic, ne-a fost oferit un moment Wrestlemania memorabil si noi ne batem madularul de el.nLegat de Cena si Taker, sunt putin sceptic, tot acest build-up din partea lui Cena pentru 2 minute…hmm…discutabil, poate e mai bine asa. Din ce am inteles, Cena a venit cu ideea de a pierde in 2 minute pentru a pune over suprematia lui Taker. Insa, cel mai amuzant moment care m-a facut sa rad copios a fost Elias facand probabil cel mai mare troll din istoria Wrestlemania.

  • Sorin Sorin

   Exact

  • Sorin Sorin

   Adicu0103 poate nu a fost cel mai calitativ dar a fost entertainment(deci pe scurt WWE cred cu0103 u00eei intereseazu0103 mai mult su0103 fac un show entertainment decu00e2t un show plin de meciuri bune dar in rest nimic fara momente wow s-au chesti de genul) bu0103nuiesc cu0103 u0219i-au atins scopul u0219i chiar m-am distrat destul de mult la acest Wrestlemania

  • Luca

   Ai mare dreptate!

  • Vanilla Ice

   Exact aceeasi parere ca tine o am si eu. Au oferit niste momente interesante la acest Wrestlemania si lumea tot nu e multumita….nLe-a iesit un show chiar foarte bun,insa multi acuma sunt neumultumiti pe motive ca nu au vazut meciuri de 5 stele sau ca Boring Lames nu a castigat titlul. :))))nDin pacate lumea nu a inteles inca ca WWE-ul nu ofera meciuri calitative de wrestling ci ofera doar storyline-uri bunicele si entertainment.

 • Joseph Stalin

  Eu zic sa nu mai faci deloc editorialul daca vei transpune atitudinea asta. n”Prost sa fie ala care se mai uita la produsul lor”, dar tot tu o sa scrii un review pentru urmatorul PPV ;)

  • Dan

   Eu zic su0103 citeu015fti tot u015fi apoi su0103 u00eeu0163i dai cu pu0103rerea. u015ei pou0163i au015ftepta liniu015ftit urmu0103torul PPV :)nVoi urmu0103ri doar meciurile lui Bryan. Pe WB dacu0103 nu vine o altu0103 persoanu0103, cred cu0103 nici rezultatele PPV-urilor nu vor mai fi.

   • Joseph Stalin

    Organizati un concurs, poate un utilizator vrea sa posteze pe site ul asta. E singurul de wrestling activ din romania, ar fi pacat de el, dupa atatia ani.

    • Dan

     Am pus mai de mult un anunu0163 pentru cine este interesat su0103 trimitu0103 exemple de u015ftiri u015fi articole pe pagina de Facebook. Mai mult eu nu pot face, nu eu deu0163in site-ul u015fi m-am su0103turat su0103 scriu de un produs de care nu sunt atras.

     • Underrated Neville

      As dori eu sa scriu da mi fb tau.

     • Dan

      Facebook-ul Wrestlebook.

    • HGC

     Salut Stalin.Pana la urma de 2 ani de zile numai Dan posteaza aici si da are dreptate ca eu in locul lui nu as face pentru WWE,deoarece produsul oferit nu mai este ce a fost acum multi ani,sunt si alte compani de urmarit.WWE poate sa fie cea mai populara companie,dar nu stie sa faca un booking corect la toate meciurile sau sa contruiasca un wrestler.nSincer sunt fan WWE de mult,mult timp,dar mi s-a cam luat de produs.

 • Primul PPV WWE la care m-am uitat cap-coadu0103 dupu0103 aproape un an u0219i jumu0103tate. Wrestlemania slab dpdv al wrestlingului, dar foarte entertaining. nNu-mi pasu0103 ce zic majoritatea, mu0103 bucur cu0103 Lesnar a cu00e2u0219tigat xD. nApropo, VanillaIce dacu0103 mai eu0219ti pe aici pe site, sunt sigur cu0103 u0219i tu te bucuri u00een momentul u0103sta. #FanLesnar4Life nA da… Cena vs Taker chiar a dezamu0103git total.

  • Ionut NiCa

   Si eu la fel, skip doar la pre-show . Fericit am fost si ei cu decizia cu Lesnar ,mai bn preda titlul sau il pierde in fata unui demon Balor , Seth Rollins, Samoa J sau Brawn S. Pacat de Elias si de The Bar, care probabil sunt in top 5 echipe din istorie WWE

   • Trebuia su0103 piardu0103 de mult titlul u00een fau021ba lui Joe. Acum am vu0103zut pe site-uri americane cu0103 ar putea veni Lashley u00een WWE. Prefer ca Lesnar su0103 plece u00een UFC. Acolo e locul lui, nu u00een WWE.

    • J.H 13

     Eu cred ca o sa fie un Lashley vs Lesnar

  • Ionut Ionut

   Taker VS Cena nu a fost dezamagitor a fost ce trebuia si a vandut faptul ca Cena s-a concentrat mai mult pe al provoca pe Taker, si pe al face sa accepte provocarea, dar nu s-a gandit ce v-a face daca Taker chiar vine.nPlus ca fost mai mult un segment decat meci pentru anul viitor.

  • Vanilla Ice

   A fost un Wrestlemania perfect pentru mine. :D Totusi orgasmul maxim nu l-am avut cand Lesnar l-a batut pe Reigns,ci atunci cand Charlotte i-a incheiat streak-ul netalentatei aleia de 2 lei,numita Asuka. :))nIn concluzie am de zis doar atat: Thank you Lesnar ! Thank you so much Charlotte! Fuck you Reigns ! Fuck you Asuka !

 • Ionut NiCa

  Un WM foarte bun pentru anul 2018. Momente funny si entertaining si ceva wrestling de calitate in cateva meciuri.Cum a precizat cineva si mai jos numai suntem in anii 2000-2009 ,nu este WWF, ECW ,este WWE modern pentru cerintele publicului actual ce aduce cu adevarat bani celor din WWE. Decizii bune luate cu privire la majoritatea castigatorilor meciurilor. Cel mai bun Mania in ultimii 3 ani cu o arena superba ,grafica si efecte wow pot spune .Bravo pt decizia cu Lesnar. Mai bn preda titlul decat sa il ia un tip ca Reigns.

  • Sorin Sorin

   u00centr-un final cineva care mi-a apreciat ideea:)))

  • Vanilla Ice

   Exact la fel zic si eu. Acest Wrestlemania a fost perfect ca si booking. Meciuri de wrestling calitative nu au fost,insa deciziile luate au fost perfecte. Pentru mine este cel mai bun Wrestlemania din istorie,vorbind doar din perspectiva booking-ului.

 • AJ Styles (Irigatorul)

  A fost un week-end perfect.

  • Vanilla Ice

   Si pentru mine a fost la fel. :)nNXT Takeover New Orleans a livrat meciuri de calitate. iar Wrestlemania 34 a livrat booking perfect si entertainment de calitate.

 • Luca

  Se numeste World Wrestling Entertainment.The last word says it all. Wrestlemania 34 a facut ce trebuia, a fost entertaining

  • Vanilla Ice

   E atat de simplu,insa din pacate unii nu inteleg asta….

 • Vanilla Ice

  Cel mai bun Wrestlemania din istorie ! :DnO dementa totala a fost acest Wrestlemania de la un capat la altul. :)) A fost exact ceea ce trebuia,adica enterteinment si decizii alese perfect.nMa bucur din tot sufletul ca streak-ul netalentatei aleia de 2 lei a fost incheiat de catre Charlotte,si mai ales ma bucur ca nulitatea de wrestler numita Roman Reigns nu a castigat titlul.nUnii sunt dezamagiti de Taker vs Cena,insa stati calmi ca acest a fost doar un setup pt meciul de la anul dintre cei doi. La WM 35 main eventul va fi Taker vs Cena ( career vs career match)nNota mea pentru acest Wrestlemania: 9/10nMVP-ul show-ului: Ronda Rousey / Charlotte <3nOhh…era aproape sa uit ceva… Fuck you Balor !!! Thank you so much Rollins ! :))))

 • Vanilla Ice

  Fun fact:nCand Braun s-a dus in public sa isi caute un partener,la un moment dat se poate observa intr-o parte No Way Jose. Credeam ca el urma sa fie partenerul lui Braun. Ar fi fost geniala o echipa intre Braun Strowman si No Way Jose…

 • Stefan Ionut-Alin

  Si.. . Din cate se pare.. Brock a semnat contractul de prelungire…

 • Pyromaniac

  Brock ain’t going nowhere guys

 • J.H 13

  Lashley is back<3

  • Savage

   Sper sa il puna in preajma centurii Universal sau macar a centurii IC.

 • SinnerTwin15

  Nu credeam ca o sa ajung sa-mi para rau ca Reigns a pierdut un meci

 • Costi

  RAW: Orton, Jinder, The Usos, BeckynSDL: Seth, Miz, The Club, SashanKevin Owens si Sami Zayn raman in SDL

 • Raul

  WrestleMania 34 a fost groaznic. Cred ca e evident pentru toti ca VKM trebuie sa se retraga

 • SELYTSJA

  Cedric Alexander vs. Mustafa Ali a fost primul si singurul meci care a meritat sa-l vezi pana la capat. 205 Live action > Wrestlemania 34