DISTRIBUIȚI

WWE a publicat primele patru episoade din Mae Young Classic într-un stil care aduce mai mult cu Netflix decât cu WWE Network.

Jim Ross şi Lita sunt la masa comentatorilor, stage-ul arată diferit faţă de cel pe care l-am avut la Cruiserweight Classic, chiar dacă are loc tot în Full Sail University.

Aşa cum ne puteam aştepta, meciurile din prima rundă au o calitate înaltă, în primul rând din cauza timpului foarte limitat pe care îl primesc, dar şi din cauza fetelor mai neexperimentate, care în mod normal dispar după prima rundă.

Kay Lee Ray vs. Princesa Sugehit

Kay Lee Ray este cunoscută atât în circuitul independent din Marea Britanie, dar şi în cel din Statele Unite, în timp ce Princesa Sugehit este o legendă a Lucha Libre. Este un opener cu o structură deja clasică, pe care o vedem tot timpul la NXT TakeOver. Puţină acţiune back and forth, după care câteva near fall-uri şi finalul care, de obicei, vine în urma unei secvenţe construite destul de bine. Aici nu a fost chiar un nivel foarte ridicat şi cam asta va fi problema, cel puţin în prima rundă, pentru că meciurile vor fi foarte scurte.

Princesa Sugehit avansează, deşi preferam să o văd pe britanică mai departe.

Câştigătoare: Princesa Sugehit
Rating: **1/2

Serena Deeb vs. Vanessa Borne

După modul în care a fost prezentată Vanessa Borne, pare că sunt planuri serioase pentru ea. Serena Deeb este cunoscută, în mare proporţie, datorită timpului petrecut în Straight Edge Society, iar în acest mod WWE a fost obligat să arate imagini cu Punk.

La un moment dat am avut senzaţia că o vor folosi pe Serena pe post de carne de tun, dar până la urmă nu a fost aşa. A fost un meci destul de simplu, probabil ca să mai mascheze din lipsa de experienţă a lui Borne, dar chiar şi aşa s-a văzut că este green. Totuşi are un personaj promiţător, iar dacă rămâne în Performance Center, se poate îmbunătăţi şi în ring.

Câştigătoare: Serena Deeb
Rating: **1/4

Shayna Baszler vs. Zeda

Comentatorii au promovat-o pe Shayna ca una dintre favoritele turneului, deci este de aşteptat să ajungă cel puţin până în semifinale datorită şi storyline-ului cu The Four Horsewomen.

Zeda are background în MMA şi putea să iasă un meci bun dacă primeau timp. Prin modul în care s-a terminat meciul, au ales să o pună over as fuck pe Shayna, ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

Câştigătoare: Shayna Baszler
Rating: *1/2

Abbey Laith vs. Jazzy Gabert

Mi-a plăcut foarte mult cum a fost construit meciul, Jazzy Gabert demonstrând de ce i se spune Alpha Female. Abbey Laith, mai cunoscută cu numele Kimber Lee, a avut un arsenal tipic de un wrestler underdog şi chiar mi-a amintit de Daniel Bryan.

Datorită finalului niciuna nu a pierdut cu adevărat, în plus a fost şi poetic pentru că s-a terminat meciul cu o manevră de a lui Mae Young.

Câştigătoare: Abbey Laith
Rating: ***

 • HaşGeCe(HGC).

  Au fost meciuri frumoase pentru runda 1,iar acest review a iesit foarte bine.
  Tine-o tot asa Dan. :)

  • Cristi Momir

   Dap. :) Cine crezi că va câștiga acest turneu?

   • HaşGeCe(HGC).

    Serena Deeb. :)

 • SinnerTwin15

  Dane tu esti singurul care mai postezi ceva pe site?

  • Dan

   Aparent.

   • SinnerTwin15

    Eu unu apreciez munca pe care o depui sa tii siteu in viata