DISTRIBUIȚI

Johnny & Candice Wrestling

NXT-ul din această săptămână este deschis de un segment cu Johnny Gargano şi Candice LeRae în care este celebrat succesul de la NXT TakeOver: New Orleans, dar şi anunţat pentru main event meciul dintre Candice şi Zelina Vega.

Pe cât de bun este Gargano în ring, pe atât de mult m-a deranjat speech-ul lui din opener. Nu ştiu dacă a fost făcut intenţionat atât de deranjant sau chiar a ieşit “natural”, dar nu a fost livrat ca un discurs de babyface.

Ricochet vs. Fabian Aichner

Este debutul lui Ricochet în Full Sail, asta după ce a debutat în ring în New Orleans.

Consider că Aichner a fost alegere bună pentru a îi adversar, fiind un wrestler mai masiv, care a primit şi puţin heat din partea fanilor, dar care practică un stil de luptă asemănător cu al lui Ricochet. Iniţial mă temeam că va fi un squash al fostului campion Junior Heavyweight din NJPW, dar s-a dovedit a fi un meci competitiv, iar Aichner a arătat că merită să primească mai mult timp la NXT TV.

Câştigător: Ricochet

Imediat după meci a fost un promo destul de lame al lui Ricochet. Nu înţeleg de ce au început să le ia interviuri imediat după meci în detrimentul celor înregistrate în backstage.

War Raiders (Hanson & Rowe) vs. jobbers

Încă un debut în acest show, de data aceasta este primul meci într-un ring WWE/NXT al foştilor campioni la echipe din ROH şi NJPW. WWE a renunţat la prenumele lui Rowe, dar cea mai evidentă schimbare este trecerea de la War Machine la War Raiders, care nu mă deranjează foarte tare, este de înţeles de ce au făcut-o.

Nu a fost nimic mai mult decât un squash în care Rowe şi Hanson au avut ocazia să îşi arate puţin abilităţile. Probabil va urma un scurt program cu Heavy Machinery, după care vor fi băgaţi la titlurile tag team.

Câştigători: War Raiders

A urmat un segment în backstage cu Shayna Baszler în care s-a continuat dezvoltarea gimmick-ului ei şi de asemenea a storyline-ului cu Dakota Kai.

Un teaase pentru Kona Reeves, care a primit un gimmick nou sau pentru prima dată un gimmick cu adevărat. Va redebuta peste două săptămâni.

Un scurt moment cu Pete Dunne, care a spus că se va întoarce în câteva săptămâni. Şi vrea să îi rupă capul lui Roderick Strong.

Lars Sullivan vs. Killian Dain
No DQ Match

Ceea ce a urmat a fost meciul serii şi totodată send off-ul pentru Killian Dain, despre care deja ştim că va face parte din roster-ul Smackdown, alături de Eric Young şi Alexander Wolfe.

A fost un meci destul de bun pentru un weekly show, cu ceva lovituri stiff şi o serie de spot-uri neaşteptate, cel puţin Diving Headbutt-ul lui Sullivan, mai exact al doilea, unde sunt convins că a dat cu capul de scaun. Evident scopul meciului a fost de a îl pune over pe Sullivan şi, surprinzător, el mi s-a părut că a pus osul mai mult aici. Dain a părut mai relaxat şi a făcut ceea ce face de obicei, însă Sullivan chiar a muncit din greu.

Câştigător: Lars Sullivan

Am văzut photoshooting-ul Undisputed Era, care încă se laudă cu cele întâmplate la TakeOver: New Orleans. Săptămâna viitoare vor avea un segment în care Roddy va da explicaţii.

Candice LeRae vs. Zelina Vega

Adevăratul main event a fost cel dinainte, dar acesta a fost ultimul mai mult pentru cele întâmplate după ce s-a terminat.

Nu are rost să intru în analiza meciului, pentru că nu a fost nimic deosebit. Candice a câştigat prin Garga-No-Escape, în acelaşi timp în care Johnny Wrestling executa manevra pe Cien Almas, acesta fiind send off-ul lor, pentru că şi cei doi vor fi parte a roster-ului Smackdown.

După meci, Gargano l-a provocat din nou Aleister Black la un meci pentru titlul NXT. Show-ul s-a încheiat cu Black anunţând meciul pentru săptămâna viitoare. Nu va fi singurul meci pentru o centură de săptămâna viitoare, pentru că şi Adam Cole îşi va pune în joc titlul North American împotriva lui Oney Lorcan.

The Legion is coming. 

 • Insidious

  Mi se pare mie sau Kona Reeves va avea un gimmick similar cu cel al lui Velveteen Dream ?

  • Dan

   E mai asemu0103nu0103tor cu THE Brian Kendrick.

  • Kevin Thorn

   Gimmick-ul seamu0103nu0103 puu021bin u0219i cu al lui John Morrison.

   • Wolvie

    asta voiam sa spun si eu, cand am vazut teaser-ul mi-am amintit de JoMO

 • SinnerTwin15

  Eu sunt de parere ca Diving Headbutt-ul ar trebuii interzis, Bryan si Benoit amandoi foloseau manevra si uite ce au patit, Lars a mai dat si cu capu de scaun…

  • Kevin Thorn

   Nu cred ca ar fi corect, e riscul meseriei, ca la fotbal nu pou021bi sa interzici sa faci alunecu0103ri.nPS: u0219i Umaga folosea diving headbutt.