DISTRIBUIȚI

The Authors of Pain vs. Kyle O’Reilly & Bobby Fish
NXT Tag Team Championship

Încă nu înţeleg de ce nu au păstrat numele reDRagon pentru Fish şi O’Reilly, chit că fac parte dintr-un stable.

Un meci construit foarte simplu, dar care a livrat, totuşi până la un anumit punct. Ideea cu limb work-ul a fost perfectă, dat fiind diferenţa de mărime dintre cele două echipe, dar şi background-ul celor doi membri The Undisputed Era.

Ce nu m-a mulţumit pe deplin a fost că nu am ştiut exact care este echipa heel şi care este cea face. Teoretic, KOR şi Fish au fost heel, dar pe parcursul meciului mi s-a părut că au avut loc mici schimbări.

Rezultat: Kyle O’Reilly & Bobby Fish
Rating: ****

War Machine sunt în Philadelphia.

The Velveteen Dream vs. Kassius Ohno

Îmi place că Velveteen vine la fiecare meci important cu un alt ring gear, sper să continue treaba asta. De asemenea, au introdus noi personajele în jurul lui. Tipul e Blaster McMassive din EVOLVE. Probabil va rămâne acolo, dar va apărea şi alături de Velveteen în NXT.

S-a pornit pe ideea că Ohno va fi făcut KO în 30 de secunde, iar publicul a înghiţit toată treaba asta şi au numărat în startul meciului. Este incredibil cât de over a ajuns să fie Velveteen Dream.

Nu sunt un mare fan al modului în care s-a construit meciul, dar per total a fost o performanţă bună a celor doi. Mai mult ca sigur pe Velveteen l-a ajutat prezenţa lui Ohno. Cât despre fostul Chris Hero, dacă într-adevăr vor să mai facă ceva cu el, ar trebui să îl facă heel şi să îşi ia gimmick-ul de bully pe care îl avea în EVOLVE. Altfel poate să îl lase să se întoarcă în indies, e prea devreme să îl pun antrenor la Performance Center.

Rezultat: The Velveteen Dream
Rating: ***1/4

Shayna Baszler vs. Ember Moon
NXT Women’s Championship

Aici a fost ca un preview pentru un viitor meci între cele două, unde probabil Shayna va lua titlul de pe Ember.

Mie mi-a plăcut, Baszler, ajutată şi de selling-ul lui Ember, a arătat ca un pericol real şi o construiesc ca următoarea forţă dominantă după Asuka. Shayna mai are de lucrat la unele detalii în ceea ce priveşte personajul ei pe TV, dar se ocupă de asta Triple H.

Foarte tare finalul şi ce s-a întâmplat după, cum am spus, totul a fost făcut pentru un viitor meci.

Rezultat: Ember Moon
Rating: ***1/4

Ricochet este şi el în public. Din câte se pare nu îi vor păstra numele. Chiar dacă este foarte cunoscut, adevărul este că sună cam lame.

Aleister Black vs. Adam Cole
Extreme Rules Match

Bună ideea de la început cu Black care nu a vrut să folosească niciun fel de armă.

Nu a fost chiar cel mai curat meci, din mai multe puncte de vedere. A înclinat mai mult spre un spot fest, însă s-a potrivit perfect cu stipulaţia meciului şi pe de o parte e bine cât a durat şi cum s-a terminat feud-ul dintre Black şi Cole.

Toate spot-urile au fost demenţiale. Nu m-a deranjat intervenţia lui O’Reilly şi Fish, pentru că a fost un mod excelent de a îi introduce în joc SAnitY. Aşadar Authors of Pain pare că se duc în main roster.

Rezultat: Aleister Black
Rating: ****1/4

EC3 este şi el în public. Este anunţat oficial că a semnat cu NXT. Este deja cel mai tare om din WWE doar pentru simplul fapt că i-au păstrat numele din TNA. Big playa, mi-ar fi plăcut să fie pus direct în main roster.

Andrade „Cien” Almas vs. Johnny Gargano
NXT Championship

Almas îşi face intrarea ca La Sombra, personajul pe care l-a avut în CMLL şi care este un nume mare în Lucha Libre. Pentru Gargano, la marginea ringului se află Candice LeRae, care a semnat de curând cu NXT.

Am urmărit acel gen de meci la finalul căruia rămâi fără cuvinte. A fost extraordinar, aş putea să fac o recenzie separată vorbind doar despre acest meci. A fost complex, cu diferite straturi care s-au legat toate între ele, dar în acelaşi timp la fel de simplu, pentru că a reuşit să smulgă reacţia tuturor fanilor din arenă.

Performanţa lui Gargano cu greu poate fi bătută. Almas chiar dacă nu a câştigat meciul cu McIntyre foarte clean, a arătat aici ca un adevărat campion, în mare parte fiind şi ajutat de Gargano. Mă bucur nespus că şi-a găsit în sfârşit personajul, iar adăugarea lui Zelina Vega a contribuit foarte mult la ascensiunea lui Almas. Au chimie, li se potrivesc şi personajele, iar intervenţia ei din meci chiar a avut sens, pentru că i-a dat şansa lui Candice să apară. De fapt orice s-a întâmplat în meci a avut sens, fapt ce îmi aminteşte de meciurile lui Daniel Bryan din ROH, apropo de faptul că a fost făcută de mai multe ori pe parcursul meciului comparaţia dintre Bryan şi Gargano.

La finalul lui 2017 nu mă aşteptam ca primul meci de 5 stele din lista mea să vină din WWE, nu pentru că nu credeam în stare că Almas şi Gargano pot scoate un asemenea meci, ci pentru că aveam speranţe mai mari în Okada şi Naito.

Era oarecum previzibil ce s-a întâmplat după meci, dar chiar şi aşa a fost perfect. Dacă stau şi mă gândesc este logic ca Gargano să nu câştige titlul până nu îşi termină treaba cu Ciampa.

DIE CIAMPA DIE

Rezultat: Andrade „Cien” Almas
Rating: *****

  • SinnerTwin15

    Cu oameni ca Johnny 205 ar putea ajunge ceva, pacat ca Vince e orb si nu poate sa treaca cu vederea fizicul intr-un wrestler altfel Gargano ar fi material de campion WWE

  • Dan

    Meciul a primit 5 stele de la Meltzer.