DISTRIBUIȚI

Show-ul din această săptămână a fost filmat înainte de NXT TakeOver: Philadelphia, prin urmare a beneficiat de un public mai numeros şi mai gălăgios decât cel din Full Sail.

Nikki Cross vs. Lacey Evans

Nu prea pot spune multe despre meci, a fost scurt. I-au dat victoria lui Nikki Cross, astfel îi permit să îşi menţină o poziţie bună în ierarhia diviziei feminine din NXT.

Rezultat: Nikki Cross
Rating: **

Avem un interviu în backstage cu Shayna Baszler, care susţine că ea a ieşit victorioasă din meciul cu Ember Moon. Campioana a reuşit doar să supravieţuiască.

Alt segment în backstage, de data aceasta cu Undisputed Era, care vor să îşi ia revanşa faţă de SAnitY. Săptămâna viitoare vor avea ocazia.

Un alt scurt interviu, cu Velveteen Dream. Tipul are o interacţiune bună cu oricine.

TM-61 vs. The Ealy Brothers

TM-61 revin după o absenţă de lungă durată, din cauza accidentării lui Shane Thorne. Interesant e că pe tricourile de fotbal australian pe care le poartă au trecut The Mighty Don’t Kneel, numele lor pre-WWE.

A fost o revenire bună, în care foştii campioni din Pro Wrestling NOAH au dominat, aşadar au avut ocazia să readucă publicului aminte de ce manevre sunt în stare să execute. Au arătat bine, au reuşit să câştige chiar dacă adversarii s-au folosit de trucul Bella.

Rezultat: TM-61
Rating: **

A urmat un interviu chiar cu TM-61, care au folosit expresia din care era alcătuit numele lor precedent. Poate va urma o actualizare de nume.

Interviu în backstage cu Andrade Almas şi Zelina Vegas în care vorbesc despre weekend-ul pe care l-a avut Almas, câştigând meciul cu Johnny Gargano şi participând pentru prima dată în meciul Royal Rumble.

Un alt meci anunţat pentru săptămâna viitoare, Adam Cole versus Killian Dain.

Roderick Strong vs. Tyler Bate
WWE United Kingdom Championship #1 Contender’s Match

După ce Johnny Gargano a avut o şansă la titlul UK, iar acum Roderick Strong urmează să primească una, putem spune că titlul diviziei britanice este disponibil pentru oricine. Totuşi sunt curios dacă vor pune un campion din afara Marii Britanii şi cine va fi acela.

Meciul a fost foarte bun, chiar dacă a fost relativ scurt pentru un main event. Au valorificat la maxim timpul, au reuşit să menţină o viteză ridicată şi chiar au spus o poveste, pentru că la final Bate nu a reuşit să îşi execute manevra de final din cauza Backbreak-urilor încasate pe parcursul meciului, bineînţeles, selling-ul a fost on point.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla şi cu Strong, pentru că săptămâna viitoare va avea meci la 205 Live. În ciuda faptului că ar avea şanse mai mari de expunere în divizia cruiserweight, nu aş vrea să îl văd acolo.

Rezultat: Roderick Strong
Rating: ***3/4

  • WICKED (Shock The System)

    Deci Tyler Bate o sa fie in NXT sau 205?

    • Dan

      Momentan nu e u00een niciun brand, pentru cu0103 nu e semnat full-time. Dar din ce am vu0103zut pu00e2nu0103 acum, wrestlerii britanici au primit cel mai des meciuri u00een NXT.