DISTRIBUIȚI

The Street Profits vs. Sean Mercer & Riley Apex 

Nu a mai nimic mai mult decât un simplu squash. După meci au ţinut un promo în care au spus că în 2018 vor să câştige titlurile tag team. Aparent sunt over, dar mi se pare că gimmick-ul lor aduce cu The Usos. Pare bazat pe noua generaţie de mumble rappers, dar fără să vorbească despre droguri şi alte chestii non-pg.

Câştigători: The Street Profits
Rating: NR (Squash) 

Sonya Deville vs. Ember Moon
NXT Women’s Championship

Nu înţeleg de ce au păstrat-o pe Sonya Deville în NXT, din moment ce apare şi la RAW, cel puţin din punct de vedere al kayfabe-ului. Măcar dacă menţionau la RAW meciurile ei din NXT.

Nu prea mi-a plăcut meciul, mi s-a părut că Sonya Deville a fost expusă aici, s-a văzut că mai are mult de lucrat în ring, să sperăm că timpul petrecut în Absolution şi meciurile de la RAW o vor ajuta. Nici nu a avut timp să facă ceva semnificativ în meci, Ember Moon câştigând destul de repede.

Câştigătoare: Ember Moon
Rating: **

După meci apare Kairi Sane, care o anunţă pe Ember Moon că vrea o şansă la titlu, dar imediat este pusă la pământ de Shayna Baszler, care astfel îşi face debutul în NXT, după turneul Mae Young Classic.

Promo time cu Paul Ellering şi Authors of Pain. Ellering lansează un atac asupra campionilor tag team, O’Reilly şi Fish, spunând că NXT-ul este al lor.

Ember Moon este intervievată în backstage. Mesajul pentru Kairi Sane şi Shayna Baszler este că data viitoare le aşteaptă în ring.

Este anunţat că în două săptămâni SAnitY îşi primesc rematch-ul pentru titlurile tag team.

Killian Dain vs. Johnny Gargano vs. Lars Sullivan vs. Aleister Black
Fatal 4-Way #1 Contender Match

Până la urmă cred că a fost o decizie okay să îl pună pe Sullivan în meci, mai poate învăţa câte ceva, iar apoi cu Roderick Strong sigur apăreau persoane care să spună că sunt numai indie darlings.

Mai avem puţin şi intrăm în 2018 iar NXT continuă să ne ofere meciuri incredibile. Mi-a plăcut alăturarea Black/Gargano şi Dain/Sullivan, pentru că mai apoi au dezvoltat-o. Două lucruri trebuie menţionate neapărat despre acest meci, faptul că s-a construit victoria lui Gargano până la cel mai mic detaliu, de la replicile comentatorilor până chiar la reacţiile lui Gargano din timpul meciului. Alt aspect este importanţă creată de spot-urile din afara ringului, s-a pus accentul că este un meci fără descalificări, dar şi că miza este una foarte importantă.

Cred că se putea scoate mai mult din secvenţa cu Dain şi Sullivan în ring, dar cine ştie, poate ne pregătesc un meci 1vs1 şi nu vor să arate foarte multe. În orice caz, Sullivan/Dain vs. Braun Strowman este un dream match pentru 2018.

Nu ştiu cum să simt pin-ul făcut pe Black. Pe de o parte nu aici trebuia să fie primul pin făcut pe el în NXT, pe de altă parte a fost atacat de Undisputed ERA înainte, iar asta, pe lângă că îi conferă un alibi, poate duce la un feud cu Adam Cole sau cu O’Reilly şi Fish dacă într-adevăr vor să îl pună în echipă cu Velveteen Dream.

Victoria lui Gargano este bună din mai multe motive. În primul rând, merita asta, fără doar şi poate, a fost un worker grozav în 2017. În al doilea rând, deja am văzut un meci între el şi Almas, un main event la un TakeOver, pentru titlul, cred că îl va depăşi pe acela, care a fost foarte bun. Iar cireaşa de pe tort este că îl pot aduce înapoi pe Ciampa aşa. Fie că îl costă titlul pe Gargano, fie că îl atacă imediat după ce îl câştigă.

Câştigător: Johnny Gargano
Rating: ***3/4

 • SinnerTwin15

  Pt cineva de aproape 150kg Dain face manevre de cruiserweight, e incredibil omu

 • Omul-Molie

  Ar fii tare sa debuteze Dain in Raw si sa faca echipa cu Strowman sa fie aceea echipa de neoprit si in final vor sa vada care este mai puternic si va incepe un feud intre ei dar nu vad sa se desparta Sanity doar sa revina Sawyer Fulton in locul lui Dain asa Dain ar putea fii dus spre o cariera separata de Sanity.

  • Oancea Catalin

   Daca ar fi Dain si Strowman e prapad !