DISTRIBUIȚI

SAnitY (Eric Young & Killian Dain) vs. Kyle O’Reilly & Bobby Fish
NXT Tag Team Championship 

Încă mă deranjează că nu au adus şi numele reDRagon odată cu O’Reilly şi Fish şi că, probabil, O’Reilly nu va avea şansa să demonstreze ce poate ca wrestler single în WWE. Iar venirea lui s-a întâmplat chiar după ce a fost promovat în divizia heavyweight din NJPW.

Sunt contrariat în ceea ce priveşte acest meci, pentru că în mod normal ar fi trebuit să iasă ceva destul de tare. Nu mă înţelegeţi greşit, a fost okay, mai ales pentru un show săptămânal. Poate intervenţia lui Adam Cole din final e de vină, nu pot să-mi explic. În orice caz, s-au folosit de toţi factorii existenţi – Adam Cole, Nikki Cross, iar The Undisputed Era nu sunt trataţi ca o simplă echipă heel, în ciuda finalului.

Câştigători: The Undisputed ERA
Rating: *** 

Roderick Strong vs. Lars Sullivan

Ultimul meci din mini-turneul care va desemna un adversar pentru Andrade Almas şi al său titlu NXT. Apropo de asta, păcat că nu l-am văzut pe campion la acest show, cred că i se putea face loc, măcar cu un material înregistrat în backstage.

Am anticipat încă de la început booking-ul meciului, cu Strong care o să vândă excelent toate loviturile lui Sullivan şi ne va da senzaţia la un moment dat că poate câştiga meciul. E fabulos cum poate juca atât de bine şi rolul de face, cât şi pe cel de heel. Roddy este într-adevăr underrated şi aş fi preferat să îl văd pe el în meciul de săptămâna viitoare.

Câştigător: Lars Sullivan
Rating: **3/4

Pete Dunne vs. Tyler Bate
WWE United Kingdom Championship 

La o primă vedere meciul e destul de random, pentru că feud-ul dintre ei ar fi trebuit să se încheie, dar aparent cineva din WWE, Hunter sau Regal probabil, a vrut să mai aibă loc încă un meci între ei în 2017. Bună decizie.

Începutul meciului este foarte britanic, e foarte rar să vezi în WWE secvenţe atât de lungi de catch wrestling, iar partea cea mai importantă este că publicul a reacţionat foarte bine. Pete Dunne este un wrestler atât de bun încât un chinlock aplicat de el nu arată deloc plictisitor. În timpul meciului, Nigel McGuinness a spus că Pete Dunne îi aduce aminte de un Daniel Bryan mai tânăr. Fix cu câteva momente în urmă mă gândeam cât de mult seamănă acest meci cu unele meciuri făcut de Bryan Danielson prin Ring of Honor.

Cei doi au o chimie extraordinară, aproape tot ce îşi propun le iese, cum ar fi acel Xploder Suplex de pe a doua coardă a ringului.


Şi când te gândeşti că în total au 44 de ani, adică mai puţin decât un anumit wrestler retras care s-a pus over în main event-ul de la Survivor Series.
Revenind la meci, cred că au prelungit cam mult secvenţa de final şi nu a părut că a venit chiar atât de natural. Dar poate nu ar trebui să mă plâng, am putut vedea un meci de 20+ minute în main event-ul unui show televizat. Absolut extraordinar totul, nu înţeleg de ce nu sunt semnaţi full-time.

A fost probabil un ultim candidat pentru meciul anului. 2017 a fost anul celor mai bune trilogii din istorie – Okada/Omega, Omega/Ishii, Naito/Tanahashi şi acum Bate/Dunne.

Câştigător: Pete Dunne
Rating: ****1/2

NXT-ul a dat numai show-uri foarte bune de la War Games, iar acesta a fost apogeul, cu unul dintre cele mai bune meciuri pe care WWE-ul le-a oferit la un show săptămânal.

Săptămâna viitoare este finala mini-turneului şi vom afla adversarul lui Andrade Almas de la NXT TakeOver: Philadelphia. Totodată, Sonya Deville are o şansă la titlul deţinut de Ember Moon, pentru că motive.

 • SinnerTwin15

  Black sigur o sa castige

  • Kevin Thorn

   Gargano cu00e2u0219tiga, s-au filmat deja meciurile.

   • SinnerTwin15

    Dude, nu aveam nevoie de spoiler…

    • Kevin Thorn

     Sorry:))))