DISTRIBUIȚI

Johnny Gargano vs. Raul Mendoza 

NXT-ul din această săptămână începe cu Johnny Wrestling, care intră pe vechiul theme song şi tron #DIY, dar primeşte imediat o nouă melodie de intrare. Raul Mendoza este unul dintre participanţii în Cruiserweight Classic şi a fost competitiv aici, astfel că Gargano a ieşit bine după această victorie. Meciul a fost alert, s-a observat background-ul din Lucha Libre al lui Mendoza, per total un opener decent.

Câştigător: Johnny Gargano 

– Promo time pentru Asuka, în care spune că a bătut-o deja o dată pe Ember Moon şi o va face şi la TakeOver: Brooklyn. Ember Moon apare şi spune că este pregătită pentru Asuka. După un handshake fals, rezultă un mic brawl din care iese câştigătoare Moon, reuşind să îşi execute finisher-ul pe Asuka.

– A urmat un interviu cu Bobby Roode, care promite că săptămâna viitoare va sta faţă în faţă, în ring, cu adversarul său de la TakeOver: Brooklyn, Drew McIntyre. Roderick Strong vrea să îl atace pe Roode, dar este oprit. Strong e nemulţumit de faptul că Roode i-a jignit din nou familia, dar William Regal spune că nu are ce să facă, pentru că meciul de la TakeOver este deja oficial.

– The Street Profits, echipa formată din Angelo Dawkins şi Montez Ford, va debuta săptămâna viitoare.

Sonya Deville vs. Jenna Van Bemel 

Van Bemel zici că face cosplay pentru Charlotte, lucru sesizat şi de public. Deville câştigă în două minute, dar nu m-a impresionat cu nimic. Nu sunt sigur că un gimmick de MMA fighter este cea mai bună soluţie.

Câştigătoare: Sonya Deville

– Itami este intervietat în legătură cu meciul pe care l-a avut cu Kassius Ohno săptămâna trecută. Japonezul este nemulţumit de faptul că nimeni nu îi acordă respect şi se duce în ring, unde ar fi trebuit să înceapă un nou meci, dar pe Itami nu îl interesează. Cel care vine spre ring este Aleister Black, care îl trimite la podea pe Itami cu Black Mass, după ce acesta anterior încercase un sneak attack.

Aleister Black vs. Kyle O’Reilly

Adversarul lui Black pentru main event-ul acestui episod de NXT este Kyle O’Reilly, care iniţial nu primeşte o reacţie atât de mare pe cât m-aş fi aşteptat, dar pe parcursul meciului fanii l-au susţinut mai mult pe el. De notat că atât Bobby Fish, cât şi O’Reilly, care formează reDRagon, au debutat în NXT împotriva lui Black.

În mare parte, meciul s-a rezumat la grappling şi striking. Am văzut un O’Reilly foarte bun aici, care i-a pus mari probleme lui Black. Având în vedere că lui Black i s-a creat un streak de victorii, iar meciul a fost foarte competitiv, înfrângerea nu îl pune într-o lumină proastă pe O’Reilly. Sunt curios dacă vor face ceva cu reDRagon sau el şi cu Fish vor merge separat. Cât despre Black, mai mult ca sigur la TakeOver: Brooklyn va avea un meci împotriva lui Hideo Itami.

Câştigător: Aleister Black

Un episod destul de bun în NXT, cu cel mai bun meci pe care l-au oferit anul acesta, iar aici mă refer la main event-ul dintre Black şi O’Reilly. Este destul de greu să vorbesc despre NXT în fiecare săptămână, pentru că de multe ori nici eu nu apuc să îl văd şi când o fac este joia, zi în care aveam în plan continuarea #ThrowbackThursday, dar sper să acopăr restul drumului până la Takeover-ul din Brooklyn.

 • Andrei Andy

  In momentul de fata cred ca alister black este cel mai mun wrestler din NXT

 • Cristi Momir

  Eu sper ca Aleister să primească un title shot pentru centură la următorul takeover,după cel din Brooklyn,logic.

  • HGC

   Este prea devreme pentru un push as zice,mai are de “mancat” cateva luni.

 • HGC

  La cate talente are NXT acum ar merge un titlu de mid card.

  • Mihai CM

   “Sincer nu voi mai intra aici o vreme”

   • RB

    :)))))))))))))))

   • The Man That Gravity Forgot

    Profund.