DISTRIBUIȚI

Shayna Baszler vs. Dakota Kai

NXT începe primul show propriu-zis din 2018 cu debutul în ring al lui Shayna Baszler, finalista Mae Young Classic. Adversara ei este Dakota Kai, probabi pentru pregătirea unui eventual feud cu Kairi Sane.

A fost un meci foarte scurt, întrerupt imediat după ce Shayna şi-a executat una dintre manevrele semnătură, practic a călcat pe braţul lui Dakota Kai. Selling-ul ei, alături de comentariul lui Mauro Ranallo, chiar au pus-o over pentru mine.

După meci a pus-o într-un Kirifuda Clutch pe Dakota, dar a intervenit Ember Moon. Deci până la urmă va începe un program cu ea… cum rămâne cu Kairi?

Câştigătoare: Shayna Baszler
Rating: NR

În backstage, Authors of Pain înjură în albaneză. La final Ellering spune că nu le pasă cine sunt campionii după show-ul ăsta, ERA sau SAnitY, îşi vor titlurile înapoi.

Tot în backstage Wiliam Regal o avertizează pe Shayna că nu aşa va câştiga o şansă la titlul Women’s. She doesn’t give fuck.

Kassius Ohno vs. Raul Mendoza

Înainte de meci părea că Mendoza este heel-ul, după ce i-a cam întrerupt intrarea lui Ohno, dar odată cu începerea meciului lucrurile au stat diferit.

Din punctul meu de vedere Mendoza a făcut meciul, ce-i drept a fost lăsat să arate şi mai mult. Nu spun că Ohno nu a pus osul, dar poare oarecum plictisit. Observ că a lucrat mai heelish, dacă nu au în plan o tranziţie spre heel cu el, mi-ar fi plăcut ca aici să arate că ştie şi lucha libre.

Câştigător: Kassius Ohno
Rating: **

Un scurt interviu în backstage cu Zelina Vega, care îl pune over pe Andrade Almas. Urmează Johnny Gargano, care este întrerupt rapid de Velveteen Dream. Dream îi spune lui Gargano că a fost norocos că a primit title shot-ul, dar nu îl va învinge pe Almas. Dream emană carismă!

Street Profits se plimbă prin backstage şi decid că au nevoie de mai mult aur, aşa că Regal le dă şansa să câştige un title shot. Săptmâna viitoare vom avea Street Profits versus The Authors of Pain, câştigătorii urmând să primească şansa la titlurile tag team.

Lio Rush vs. Lars Sullivan

Am avut impresia că vor să facă un meci cât de cât competitiv, dar până la urmă a fost un squash pentru Sullivan.

După meci a anunţat că îl vrea pe Killian Dain, apoi l-a atacat din nou pe Lio Rush.

Câştigător: Lars Sullivan
Rating: NR (squash)

Din nou în backstage, acolo unde The Undisputed ERA îi atacă pe SAnitY. Ajunşi în ring, glumesc puţin despre adversarii lor din seara aceasta, până când apare Nikki Cross, care vrea să îl atace din nou pe Adam Cole. Apare şi Regal, care spune că va exista un meci pentru titlurile tag team. Roderick Strong este primul care apare, fiind urmat de Aleister Black, care primeşte pop-ul serii. Un detaliu care mi-a plăcut este expresia facială a lui Adam Cole în momentul în care Black a apărut, din acel moment totul a devenit serios pentru el.

Roderick Strong & Aleister Black vs. Kyle O’Reilly & Bobby Fish (c)
NXT Tag Team Championship 

I like my unexpected tag teams like I like my coffee, Strong and Black. Mi-a plăcut cum a fost lucrat meciul, până la urmă este vorba despre patru wrestleri care stăpânesc foarte bine arta selling-ului.

Punctul mai important a fost storytelling-ul. Black le-a stricat debutul lui O’Reilly şi Fish, în timp ce acum are o rivalitate cu Adam Cole, în timp ce Roddy are şi el o rivalitate cu tot grupul The Undisputed ERA. În plus există şi conexiunile din afara WWE-ului, în special cea dintre Strong şi O’Reilly.

Mi-a plăcut cum au lucrat KOR şi Fish ca heel, au o dinamică bună, bineînţeles, chimia e acolo. Sunt surprins să văd că Strong este over ca face, nu de alta, dar în indies & ROH a prins la public atunci când a fost personajul negativ. În fine, sunt multe ramificaţii în meciul ăsta şi o pot lua în mai multe direcţii interesante. Primul pas este că meciul dintre Black şi Cole de la următorul TakeOver va fi Extreme Rules.

Câştigători: Kyle O’Reilly & Bobby Fish
Rating: ***1/4

  • Adrian Solomon

    Asa ii trebe lui Lio Rush daca a venit, for lack of a better word, u201ein the big leaguesu201d si se da mare cocos fara a fi realizat mare lucru – vezi tweeturile aiurea.

  • SinnerTwin15

    Sper ca Black o sa fie folosit cum trebuie in main roster