DISTRIBUIȚI

Paige a oferit o reacţie pe Twitter în urma incidentului în care a fost implicată alături de Alberto El Patron. 

Paige a spus că a primit vestea că unchiul ei nu se află într-o stare foarte bună, iar acest lucru a dus la o ceartă cu Alberto, care ar fi insultat-o pe Paige. Apoi, conform spuselor ei, a aruncat o băutură către Alberto, iar acesta s-a întors cu poliţia. De asemenea, a menţionat că o “doamnă nebună” i-a urmărit şi a încercat să le invadeze intimitatea.

Paige se contrazice, în primul rând, cu declaraţia pe care chiar ea a făcut-o în urmă cu câteva zile, unde a spus că o femeie a aruncat cu o băutură în Alberto. În al doilea rând, materialul audio publicat de TMZ transmite cu totul altceva. În cele din urmă, unul dintre fraţii lui Paige a spus că Alberto îi bate sora şi îşi ascunde “urmele” cu ajutorul banilor şi se teme să nu ajungă ca Whitney Houston sau Amy Winehouse (ambele sunt decedate).

Global Force Wrestling l-a suspendat pe Alberto El Patron. 

 • Mihai CM

  Asta încă îl apără. Incredibil.

  • HGC

   Del Rio mi-a demonstrat ca este un terminat.

 • Kang-Dae (The Legit BOSS)

  Știam ca Del Partron e un cioban inca de când a debutat in WWE dar chiar așa?Incredibil este faptul ca Paige inca mai tine la el.Sa speram ca este o etapa peste care va trece.

 • Sother

  e problema lor personala, daca ei ii convine asta, e problema ei, nu a voastra si nici a tna-ului, de ce sa il suspende?

  • Dan

   E campionul mondial din GFW (TNA nu mai există). Faptul că are un dosar deschis la poliţie afectează imaginea companiei. WWE-ul a procedat anul trecut la fel cu Jerry Lawler sau cu Adam Rose.

   • Sother

    wwe-ul e exagerat cu chestiile de genul, aproape ca l-au sters din istorie pe hogan pentru ca l-a facut pe unul nigga…totusi, puteau sa o dea mai usor cu pushul, gen sa ii dea titlul inapoi lui lashley, dar chiar sa il suspendeze..de la wwe ma asteptam, dar tna (aka gfw)..pana la urma e problema lor personala si unul e alberto rodríguez si altul alberto el patrom. el reprezinta un personaj, la fel ca benoit, ca si oameni ce fac respectiv ce au facut, e strict problema lor.

    • Dan

     Total greşit. Când semnezi un contract cu o companie de acest nivel îţi asumi ce faci şi în viaţa personală. Orice faci va afecta implicit şi compania, e la mintea cocoşului.
     WWE a scăzut la bursă imediat ce s-a mediatizat scandalul cu Hogan, iar dacă nu îl dădeau afară îşi pierdeau din sponsori.

     • Sother

      pai nu ma prea pricep la buy rate-uri si chestiile de background ale wwe-ului, insa o iau logic, chris benoit a venit la fel ca un actor in wwe si si-a jucat un rol, si-a facut treaba al naibi de bine, a fost unul dintre cei mai buni workeri all time, daca nu ar exista kurt angle si bret hart, as spune cel mai bun tehnicean all time..a avut momente memorabile ca cel de la wm xx, rr 2004..meciuri geniale ca cel cu kurt angle, toate facute de personajul chris benoit, nu persoana..de ce sa fie sters din istorie? la fel si cu hogan sau del rio..cand erai la scoala iti scadea din nota de la teza daca erai smardoi la bloc? una e ce faci in ring si alta e ce faci in viata personala.

     • Dan

      Trebuia să te opreşti la “nu mă pricep”. Exemplele tale sunt puerile, aici vorbim de lucruri serioase.

 • HGC

  Del Rio este o pizda ca da intr-o femeie.
  Daca esti barbat ia un barbat la bataie,nu o femeie terminatule…..