DISTRIBUIȚI

Tocmai când se pregătea pentru o revenire mult aşteptată în octagon şi un rematch cu Alexander Gustafsson, Jon Jones a comis-o din nou.

Fostul campion Light Heavyweight a fost depistat pozitiv în urma unui test anti-doping, după ce în corpul lui a fost găsită aceeaşi substanţă pentru care a fost suspendat în 2017, care i-a adus o suspendare de 15 luni şi la pierderea titlului.

Deşi cantitatea găsită a fost extrem de mică, comisia atletică din Nevada nu i-a acordat licenţa de a lupta şi va trebui să apară luna viitoare în faţa membrilor. UFC a considerat că o cantitate atât de mică nu va afecta în niciun fel performanţa lui Jones şi cel mai probabil a rămas în corpul lui de anul trecut, astfel că şi-a ispăşit pedeapsa, prin urmare întreaga gală UFC 232 a fost mutată din Las Vegas şi Inglewood, California, din moment ce comisia atletică din California i-a acordat licenţa.

Vestea a atras un feedback imens, iar cea mai vehementă persoană a fost cel mai mare rival al lui “Bones”, Daniel Cormier, actualul campion Light Heavyweight şi Heavyweight din UFC, care s-a plâns de toată situaţia, iar cei doi luptători au avut un conflict verbal chiar pe social media. Adversarul său de sâmbătă, suedezul Gustafsson a spus că Jones poate să fie pe orice substanţă doreşte, că oricum va fi învins.

 • SinnerTwin15

  Nu asta voia o lupta cu Lesnar?

 • alex

  Cine credeti ca o sa castige meciul Royal Rumble 2019 la bu0103ieu021bi?

  • Escanor

   Seth Rollins,Aj Styles, The Rock, John Cena, Drew Mcyntire pick one. Lista cu posibili castigatori ii lunga. Se anunta un big push pentru Balor in 2019 dar nu cred ca va castiga el RR 2019.

 • Sother

  Sper sa treaca putin si pe la grei, ca sa vada ca nu e asa GOAT cum crede. Nu ar mai fi fost demult undefeated daca ar fi luptat cu JDS sau Cain in perioada lor de prime. Daca Gus i-a facut mari probleme, astia i-ar fi dat KO direct.

 • LMFAO

  Da, o cantitate asa de mica POATE sa ramana in sistemul cuiva atat timp. Si o cantitate ASA DE MICA nu afecteaza IN NICI UN FEL performanta cuiva. Nici macar cu 0,005%.