DISTRIBUIȚI

În cel mai anticipat meci de box din acest an, Floyd Mayweather l-a învins pe Conor McGregor prin TKO în runda a 10-a. Astfel, Mayweather a ajuns la un record de 50-0 şi a anunţat retragerea definitivă din box.

Chiar dacă actualul campion Lightweight din UFC a început bine primele două runde, din acel moment meciul a fost al lui Floyd Mayweather. Rămas fără energie, McGregor putea fi făcut KO încă din runda a 8-a, dar arbitrul a decis să oprească meciul abia în runda a 10-a.

 Nu există detalii referitoare la viitorul lui Conor McGregor, dacă se va întoarce în MMA sau va continua în box, poate într-un al doilea meci versus Paulie Malignaggi.


  • XO

    Ei bine, Floyd si-a facut jocul. A asteptat ca Irlandezul sa oboseasca si dupa runda a 6 a inceput sa-l impinga si sa ii mai taie din zona de miscare.Repsect totusi ca a rezistat 10 runde pentru ca ii foarte greu sa vii in 2 luni si sa te astepti sa faci ce?.Conor nu si-a format nici macar un stil de lupta pentru ca dinou, iti trebuie mai mult de 2 luni. Pot spune clar si in proportie de 100% ca daca era un meci de ufc Floyd nu prindea runda 2. Se vedea foarte clar ca Irlandezul ii cauta ceafa mai mereu si sa-l puna la pamant cu o manevra de submissions^_^.

    • HaşGeCe(HGC).

      Daca era in cusca Floyd pierdea din runda 1.

      • Wicked

        Si daca era pe bune McGregor pierdea din prima runda aseara :)

        • HaşGeCe(HGC).

          MC Gregor stie sa se apere si daca se permiteau lovituri de K1 si nu box clasic iesea cu totul altceva.
          In fine meciul a trecut si nu mai are rost sa mai comentez.

          • Wicked

            Eu zic ca a fost script. :)))

          • HaşGeCe(HGC).

            Se poate.

          • bogdan

            A fost un blat, a fost spectacol, a fost gen ce face wrestlingul acum, nimic advevarat doar banii au contat si mediatizarea, nimic sportiv, puteau sa planteze si flori daca aveau aceasta audienta.
            Nu pot sa cred ca va atrage asa un blat ordinart, daca era pe bune, meciul mai mult de o repriza nu dura, dar ca orice manit event de wrestler meciul trbuie sa tina, cel putin 20 de minute, pentru a spune un rahat de poveste.

          • P1

            Nu mai insistati pe chestia asta, nimeni nu isi permite sa aranjeze meciuri de un asemenea nivel pentru ca sunt sume enorme in joc. Probabil ca Floyd putea sa il faca KO pe McGregor in primele runde, dar oamenii care au fost acolo au platit mii de dolari, ce sa mai vorbim de oamenii care au platit pentru PPV, cei de la TV..pentru ce? Ca sa vada un KO in prima runda? Normal ca probabil i s-a sugerat lui Floyd sa se joace putin cu Conor, asa ca Floyd a mers pe alta formula. Primele runda s-a jucat cu McGregor fara sa loveasca doar ca sa ii arate ce inseamna defensiva, apoi urmatoarele runde l-a stors de puteri pentru a ii arata ce inseamna stamina in box. La sfarsit a venit si knockoutul..

          • LMFAO

            Esti prost. Nu e o insulta, este ceva factual, asa ca nu te supara.

  • LMFAO

    “Chiar dacă actualul campion Lightweight din UFC a început bine primele două runde, din acel moment meciul a fost al lui Floyd Mayweather. Rămas fără energie, McGregor putea fi făcut KO încă din runda a 8-a, dar arbitrul a decis să oprească meciul abia în runda a 10-a.”
    Stai ce?
    1. Conor a CASTIGAT PRIMELE 4 RUNDE. Si nu exista nici o disputa aici, POATE putin la a 4-a, dar tot a castigat-o si pe aceea, destul de aproape, dar a castigat-o.
    2. Conor a ramas fara energie mai de mult timp, dar nu a “decis arbitrul” sa o lungeasca. Nu putea sa opreasca meciul atata timp cat Conor a putut sa se apere si sa-l mai loveasca pe Floyd.

    • Dan

      McGregor a primit 3 runde doar de la un oficial, ceilalţi doi i-au dat-o doar pe prima. Nicidecum patru.
      Ai tras concluzia greşită, nu scrie că arbitrul a lungit meciul.

      • LMFAO

        Da, arbitrii biased care au spus ca Floyd a dominat 8-1, ceea ce este pura prostie. Si da, nu scrie ca “a prelungit”, insa cam asta se intelege. “Arbitrul a decis sa opreasca meciul abia in runda a 10-a”. Arbitrul nu a “decis” sa opreasca meciul atunci, a trebuit s-o faca, pentru ca pana atunci Conor mai dadea un pumn-doi si se mai apara. Daca spui ca “a decis sa opreasca meciul atunci” e ca si cum ai spune ca putea sa opreasca meciul si mai devreme, lucru ce este fals. In runda a 10-a? Da, a trebuit sa opreasca. Inteleg acum ce ai vrut sa spui, dar cred ca a fost putin “off” exprimarea.

  • The Man That Gravity Forgot

    Totusi respect pentru ca a rezistat.
    Finalul era de asteptat dar mcgregor chiar si-a dat interesul si a reusit sa scoată ceva bun.

  • HaşGeCe(HGC).

    Au planificat totul pe fata,ce blat jegos.

    • LMFAO

      Da, au planificat amandoi ca McGregor o sa ramana fara energie. Are sens.

  • Wtf

    Am așteptat mai mult meme urile de dupa meci decat rezultatu meciului