DISTRIBUIȚI

Ieri seară, în Bucureşti, a avut loc al doilea show al Romanian Wrestling Alliance – Ressurection. Rezultatele le găsiţi în acest articol.

M-am dus la acest eveniment fără să am mari aşteptări, dar cu gândul de a mă distra, ceea ce s-a şi întâmplat. Din punct de vedere al wrestling-ului, show-ul a fost mai bun decât mă aşteptam, având în vedere şi faptul că, în afară de Tom Fulton, toţi ceilalţi au fost pentru prima dată parte a unui show de wrestling, mai puţin pentru Kid România şi Badea Gheorghe, care s-au aflat la a doua experienţă de acest gen.

Primul meci, cel dintre TG Bogdan şi Super Shinobi, a fost destul de bun, cu multe lovituri stiff, per total a fost opener-ul perfect, care te-a băgat în priza pentru restul cardului. Sper că spatele lui Bogdan este ok după toate bump-urile stiff pe care le-a încasat.

A urmat promo-ul Domnului Zoltan, care a fost cel mai entertaining moment al serii în opinia mea. Iniţial credeam că vrea să scoată cheap heat-ul cu faptul că este un personaj ungur, dar nu a fost vorba de asta, în plus a interacţionat excelent cu publicul. În viitor poate îl vedem şi în ring, din moment ce clientul lui, Strigoiul, nu a putut fi ţinut în frâu şi a pierdut meciul cu Badea Gheorghe prin descalificare (sper final, favoritul nostru şi-a spart nasul). Kid România l-a salvat pe Badea din ghiarele Strigoiului. Felicitări lui Horia pentru întreg momentul.

Aici s-a încheiat prima parte a show-ului şi a urmat o pauză de aproximativ 20 de minute. Primul meci din a doua jumătate a fost debutul lui “Super” Mario Mihai împotriva heel-ului numărul 1 din RWA – Maşinăria Albă. Super Mario a câştigat meciul după o intervenţie greşită a Maşinăriei Negre, care probabil a pus bazele unui meci între cele două Maşinării. Revenind la Mario, sper să continue pe acest drum, dacă asta îşi doreşte, pentru că abilităţile atletice deja le are, iar tot ce va face în continuare va fi un progres.

Main event-ul, meciul dintre profesor şi elev, a avut un început ceva mai lent, dar a fost plin de tensiune. Au existat momente de frustrare a lui Kid România că nu îşi poate învinge maestru, momente în care Tom Fulton a dat senzaţia că face tranziţia spre a fi un personaj negativ. Totuşi, nu totul a ieşit perfect, dar nu consider că a fost neapărat din vina celor doi, ci mai degrabă din cauza faptului că Tom a avut mai multe roluri pe tot parcursul show-ului.

În final, vreau să felicit întreaga echipă RWA şi în special pe Tom Fulton, care a îndeplinit visul unor fani de a fi chiar ei wrestleri. De asemenea, Wrestlebook felicită şi RPW pentru show-ul pe care l-au avut şi le transmite ambelor federaţii mult succes în viitor. Păcat pentru cei care nu au fost la niciunul dintre show-uri.

Show-ul s-a terminat cu un standing ovation pentru wrestleri