DISTRIBUIȚI

Am avut placerea de a discuta cu antrenorul ce se va ocupa de elevii de la scoala de wrestling al lui Al Snow, care se va deschide in Romania, in decursul acestui an. Simon Fridge Lawrence, este recunoscut ca unul dintre cei mai buni antrenori de wrestling din Marea Britanie si s-a declarat extrem de entuziasmat sa poata lucra la noul proiect al Academiei Al Snow, din Romania.

1. Imi poti spune te rog ce te astepti sa vezi de la un nou membru al academiei?

Ma astept sa vad pasiune, devotament si o dorinta fantastica de a progresa.

2. Care este definitia ta a unui bun elev al academiei de wrestling?

Un bun elev pentru mine este un elev care asculta ce incercam sa ii spunem si ce incercam sa il invatam. De asemenea, ma astept ca un elev bun sa fie rabdator si sa se chinuie sa invete si sa inteleaga foarte bine ceea ce facem.

3. Ce asteptari ai de la aceasta noua scoala de wrestling, deschisa in Romania?

Ne dorim sa ne folosim de aceasta scoala de wrestling pentru a creea cat mai multi wrestleri romani, care sa fie interesanti pentru audienta locala din Romania. De asemenea, pe termen lung, ne dorim sa ne folosim de studentii scolii din Romania, pentru a putea aduce wrestlingul la TV, in aceasta tara.

 • Sother

  De aici chiar putem scoate multi wrestler romani in promotii importante din lume, chiar si in WWE.. acum e sansa, daca nici asa nu o sa iasa nimic, inseamna ca tara asta si wrestlingul sunt doua chestii paralele. Cred ca totusi, ar trebui sa se incerce sa se aduca din nou wrestling la TV, stiu ca WWE nu o sa mai fie, dar TNA sau ceva, ar mai aminti romanilor de wrestling, ar mai da un interes catre acest sport…

  • Este foarte greu sa devi un wrestler si mai ales stai foarte mult timp de parte de familie.

  • u

   Dc spui ca wwe ul nu o sa mai fie?

 • Wicked67

  Deabea astept sa ma inscriu, il aveti in fata pe noul Shawn Michaels. :)))

  • ‘The Villain’ Durden

   Ne vedem la WM in main event ! ;)

   • Wicked67

    Eu o sa fiu golden boyul face a lui Vince si tu heel-ul iubit de public. :))