DISTRIBUIȚI

Primul episod al “Dozei Zilnice de Wrestling” de saptamana aceasta este aici, iar mai multe subiecte de actualitate sunt discutate, printrre acestea numarandu-se si scandalul din jurul lui Paige, Xavier Woods si Brad Maddox, precum si anumite noi detalii despre Wrestlemania 33.
De asemenea, este realizata recenzia turneului New Japan Cup, de anul acesta, precum si un review rapid al meciului dintre Bret Hart si Stone Cold de la Wrestlemania 13, care este si recomandarea zilei.

Ratingurile pentru turneul New Japan Cup:

Secound Round Match: Yuji Nagata vs EVIL- ***1/2

Second Round Match: Bad Luck Fale vs Toru Yano- *

Secound Round Match: Katsuyori Shibata vs Juice Robinson- ***1/4

Second Round Match: Tomohiro Ishii vs SANADA- ***3/4

Semifinal Match: EVIL vs Bad Luck Fale- **3/4

Semifinal Match: Katusyori Shibata vs Tomohiro Ishii- ****1/2

Finals Match: Katsuyori Shibata vs Bad Luck Fale- ***1/2

 

 • Sother

  Intradevar, si mie Steve Austin mi se pare un meci care intradevar merita 5 stele si ca a fost executat perfect. Imi pare rau ca nu ma uitam la wrestling pe atunci sa vad intregul storyline intre cei doi, insa am vazut cat de perfect a fost executat acel meci. Pana la urma meciul ala a schimbat nu doar cariera celor doi, ci si WWE-ul, l-a adus intr-o noua era, a schimbat contentul in unul violent si nisa de fani de la famili la rednecks…este un meci semnificativ si asta trebuie sa faca un meci. Daca dai 5 stele de doua ori pe an la un meci din Japonia pentru ca au manevre foarte bune si sunt extrem de atletici, dai acestui meci 10 stele, pentru ca a fost cel mai important meci din cea mai importanta companie, a fost executat perfect si a transmis exact ce trebuia sa transmita.

  Dupa parerea mea, ca si emotie un meci din WWE s-a mai apropiat de acesta, acela a fost Taker vs Hunter (WM28), iar ca si wrestling, Shawn vs Angle (WM21)…

 • HHZ

  ….Daca pierde Taker, adio WWE

 • The Phenomenal One

  intrebare(sau cv de genu)Zi 10 superstari din wwe carecrezi ca o sa iasa din wwe in curand.