DISTRIBUIȚI

Pentru cei ce nu stiu, CM Punk si Colt Cabana au fost dati in judecata de doctorul Chris Amann, fizician in cadrul WWE, pentru defaimare. 

Ca sa scurtam povestea, Dr Amann spune ca acuzatiile lui Punk despre infectia cu Stafilococ sunt inventate. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii, puteti citi articolul linkat mai sus.

Pe mine ma intereseaza alte cateva chestii. In primul rand, procesul a fost initiat de Dr. Amann pe cont proprou, fara sustinere WWE. Dar la scurt timp pe WWE.com a aparut un articol care avea urmatorul video:

Frumos nu? Clar ce vrea sa faca nu? Pe langa acest minunat video penibil – si o sa ajung sa zic si de ce e penibil –  articolul respectiv numea video-ul ca dovada definitiva ca Punk minte.

Problema este ca Punk in timpul podcastului care a cazut toata harababura asta, a spus in repetate randuri ca acea galma era sub talie. Acum nu e ca si cand Punk si-a aratat cicatricea de la operatie in alta parte. Ah da stai…

Ups. Este cumva video-ul de mai sus dovada de incompetenta WWE-ului? Nu neaparat. Poate aceasta cicatrice aratata de Punk, fix in zona descrisa de el, fix o zona care NU SE VEDE in video-ul WWE-ului, e de la altceva.

Asta ca sa nu mai mentionez faptul ca, o umflatura de genul descrisa de Punk ar trebui bandajata. Sa ne aducem aminte de cotul lui Cena. Astfel, daca Punk avea  SUB TALIE , o astfel de umflatura, era bandajata si echipamentul sau era prins probabil in banda adeziva pentru a proteja zona.

Ideea e: oricum este irelevant. Toata treaba cu Punk se terminase de luni de zile. Podcastul in sine a fost in Noiembrie, Punk este scenarist pentru Marvel comics si DC Comics. Punk va lupta in UFC. Toata treaba asta s-a terminat,

Cine a adus iar rahatul la suprafata? WWE. Bine, indirect prin doctorul Amann. Dar nu am cum sa nu ma gandesc ca el a discutat cu cei din departamentul legal inainte sa faca pasul cel mare. Si partea interesanta: Chiar DACA castiga procesul, motivul pentru care cica o face – sa isi repare reputatia – nu il va atinge. Mereu va ramane Dr. Z-pack.

Pana la urma urmei, ma amuza ca oamenii bar sar sa il faca pe Punk sfant, ba sar impotriva lui. Oameni buni, ganditi putin inainte sa va aruncati. Haideti sa asteptam mai multe informatii inainte sa ne aruncam sa zicem ca una sau alta.

Daca acest caz va ajunge in tribunal, atunci poate o sa aflam mai multe. Dar in momentul de fata, singura tabara care are mai mare greutate este tabara lui Punk: acuzatiile sale medicale i-au oferit o victorie legala in fata WWE-ului.

 

 

 • Dolph

  Si Vince a spus ca nu a ascultat podcastul mincinosul

 • Paramecul

  Cate plant-uri au fost in M.E la Fast Line???

  • Vanilla Ice

   jumate din arena doar……. :|

 • Pavel Vladu

  WWE-ul a facut chestia asta.S-a ascuns sub spatele lui Amann.Punk nu prea a fost placut de angajati,din cate am auzit.
  Si ce reputatie are doctorul asta.Eu nu am auzit niciodata ca e un medic model,ca isi face treaba excelent,etc.
  Deci,nu stiu.Poate ca Punk minte,poate ca WWE-ul minte.Cum s-a spus in Smarktalk:,,Sunt multi factori.”

  • Vanilla Ice

   Cam asa e….nu poti sa fi sigur de cine spune adevarul…..

 • Barack Lesnar

  Ca de obicei, Mihai nu poate daca nu ii ia apararea lui Punk, indiferent de tema si circumstante :)) Predictibil

  • Yep. Pentru ca expune lucrurile factuale in seamna a “lua apararea”. Probabil si partea cu “hai sa asteptam sa rasara cateva dovezi” este tot luat apararea.

   Nu-i asa?

   • Barack Lesnar

    Pana la acel “hai sa asteptam sa rasara cateva dovezi”, atitudinea ta nu a fost una obiectiva, ci a fost una pro-Punk

    • Sau anti boacana facuta de WWE.

     CM Punk: Aveam ceva pe spate sub talie
     WWE: Uite un video cu spatele lui Punk deasupra taliei. Clar nu avea nimic.
     CM Punk: Uite cicatricea sub talie.

     Yep. I was so totally pro-punk. Cum indraznesc sa subliniez mitocania WWE-ului. Clar nu pot fi obiectiv deloc.

     • Barack Lesnar

      Pai n-ai prea fost. Pana la dovezi incrimiatorii sau cel putin mai clare de-o parte sau de alta ai fi putut sa eviti subiectul sau ai fi putut sa-l abordezi intr-o maniera obiectiva. La fel de bine cum ai preferat sa iei de buna cicatricea lui Punk si sa nu crezi WWE-ul, la fel as putea eu sa spun…nu stiu… ca cicatricea aia e de cand a alunecat in baie pe gresie si ca n-are nimic de-a face cu WWE-ul si astfel sa nu-l cred pe Punk. Nu fac asta, dar doar dau un contra exemplu pentru a-ti spune ca atitudinea ta a fost una subiectiva

      La fel si prin afirmatia de genul: chiar daca doctorul va castiga procesul, nu ii va schimba imaginea. E o concluzie pripita prin care din start il pui pe doctor intr-o lumina proasta. Eu nu cred asta. Daca se va demonstra, cumva, ca Punk a fost cel care a mintit, cred ca imaginea lui se va schimba. In bine. La fel si cum daca se va dovedi ca Punk avea 100% dreptate si doctorul a mintit, imaginea lui va avea de suferit de doua ori mai mult

      N-am eu treaba al carui fan esti tu, dar nu e corect dpdv… jurnalistic :p

      Numai bine

     • Again. Bullshit.

      Cum am si zis: cicatricea poate fi de la orice. Doar de bine de rau, Punk si-a aliniat povestea, WWE nu. Objective fact.

      Imaginea doctorului asa va ramane. Nu “crezi”asta inseamna ca esti de pe alta planeta. OJ Simpson e “nevinovat” legal. Cata lume crede asta? Dr. Z-pack e pe viata.

      So te rog, nu mai “presupune” lucruri doar ca am o parere. Also: editorial. Pot sa fiu 100% de partea lui Punk sau a WWE-ului. N-am fost. Doar am luat un bullshit argument si am aratat ca e bullshit.

      Sa nu uitam, cred ca am fost primul de pe fata internetului care a zis ca infectia cu stafilocc se trateaza cu Z-Pack, deci daca este sa caut un drum de mijloc, Dr. Z il trata pe CM Punk, dar nu i s-a spus EXACT ce are pentru ca nu esti apt medical pentru competitie fizica cu un asemenea diagnostic. Diagnosticul final dat de Punk on air a fost de MRSA care este o forma de stafilococ rezistenta la antibiotice (cele din Z Pack) si ori se ia in spitale unde aceasta forma exista mai proeminent, ori devine asta in cadrul organismului infectat.

      So cand Punk a zis “nu am fost tratat de stafilococ”, eu am zis, that’s BS pentru ca.

      So seriously… stai in banca ta.

 • BadNewsForYou,Son!

  Saraca AJ…se plictisea de moarte acolo