DISTRIBUIȚI

Contractul lui Chris Jericho cu WWE a expirat la Wrestlemania 33, conform Wrestling Observer. Apoi a semnat o prelungire de o lună, care s-a terminat în mai, când a pierdut titlul United States în favorea lui Kevin Owens. Deşi a lucrat câteva live event-uri în Japonia, dar şi un episod de Smackdown, nu a semnat în niciun moment un alt contract.

Astfel Jericho este liber să apară la Wrestle Kingdom 12, PPV-ul NJPW de pe 4 ianuarie, acolo unde va avea un meci cu Kenny Omega, care va fi co-main event, înaintea meciului dintre Kazuchika Okada şi Tetsuya Naito pentru titlul IWGP Heavyweight. De asemenea, el va organiza împreună cu Ring of Honor o croazieră care va implica şi un show de wrestling şi unde deja au fost confirmaţi The Young Bucks, Cody Rhodes sau Marty Scurll. Potrivit chiar lui Jericho, prima dată a discutat cu WWE pentru a realiza această croazieră împreună cu NXT, dar ideea i-a fost refuzată.

Contractul lui Jericho cu New Japan Pro Wrestling este doar pentru o singură apariţie, cea de pe 4 ianuarie de la Wrestle Kingdom. El este aşteptat să revină în WWE în 2018, cel mai probabil la show-ul special pentru a 25-a aniversare a RAW-ului.

Vince McMahon i-a urat „la mulţi ani” lui Chris Jericho printr-un mesaj pe Twitter, la doar câteva zile de la anunţul referitor la meciul lui cu Omega.

 • Underrated Neville

  E clar ca vince vrea sa se pună bine cu Jericho si sa semneze cu el.

 • Kevin Thorn

  Jericho a vrut sa lupte in Japonia și wwe l-a lăsat, nu cred ca își punea in pericol viitoarele apariții in wwe ptr un meci.
  Oricum bravo lui e singurul din generația lui care mai lupta la nivel înalt.

  • StefanPascu

   hbk cred ca si acum duce meciuri de 4 stele

   • Supersonic

    In ce forma e recent, zic si eu