DISTRIBUIȚI

WWE îi pregăteşte un push semnificativ lui Baron Corbin în acest an. Din câte se pare acesta este protejat, ceea ce înseamnă că push-ul deja a început.

În cadrul live event-urilor WWE din weekend-ul trecut, Corbin a lucrat alături de John Cena şi AJ Styles. Interesant este că aceste meciuri s-au terminat de fiecare dată cu victoria lui Cena pe AJ. În mod normal, wrestler-ul care ocupă cea mai mic statut în card încasează pin-ul, dar aparent Baron Corbin este protejat.

O altă dovadă a statutului special pe care îl are Corbin este faptul că până acum nimeni nu a ieşit din manevra lui de final, End of Days.

 • The Man That Gravity Forgot

  Primul “monster” de al carui push imi pare bine. xD

 • ‘The Notorious’ Durden

  Trebuie sa mai lucreze la calitatea promoului . Doar mie mi se pare ciudat modul in care vorbeste si acel tic in care isi duce capul spre cel cu care vorbeste?

  • Dan D.

   Pentru că e overscripted. La Talking Smack a avut promo-uri destul de decente. Se observă clar că spune fix ce i se zice şi nu se simte confortabil, aceeaşi problemă ca la Reigns.

 • ‘The Notorious’ Durden

  Campionul Universal a trebuit sa faca echipa cu un viitor Hall of Famer si sa se chinuie intr-un meci handicap 2-1 pentru a lua centura de la Roman Reigns, care a fost avariat de Strowman !
  That`s Monday Night RAW, The Flagship Show !

 • Sother

  Nu inteleg de unde atata simpatie fata de Corbin, ca heel e foarte bun, recunosc, mic skill are si este destul de carismatic, dar il promoveaza ca pe un monstru, Corbin e ca un pai, are pieptul plat si bratele subtiri, nu este un monster heel, e un dirty heel…iar in ring, ca worker e plictisitor, nu se compara cu Seth Rollins, AJ Styles, Kevin Owens sau Nakamura….e un worker destul de slab pentru main event, Cesaro inca nu e in main event si atat ca look care chiar e impresionant cat si ca si worker e excelent si sta in mid card de atatia ani…Baron din cate stiu a avut ceva realizari in box inainte de wrestling, macar daca ar folosii niste combouri de acolo in WWE ar avea ceva interesant si specific lui, dar nu inteleg de ce nu o face….

 • Meh… îmi place Corbin, dar nu suficient cât să-l văd main-eventer sau cu centura WWE pe el. Up Middcarder în cel mai bun caz…