DISTRIBUIȚI

Lars Sullivan trebuia să îşi facă debutul în main roster în această săptămână, dar evident nu s-a mai întâmplat. Astfel, meciul cu John Cena, pe care oficialii WWE aparent îl plănuiseră pentru Wrestlemania 35, este în pericol.

Sullivan trebuia să debuteze la RAW, potrivit lui Dave Meltzer, dar fostul wrestler din NXT ori nu a ajuns la arena unde avea loc show-ul ori a ajuns şi imediat a plecat. Informaţiile indică faptul că Sullivan ar fi avut un atac de panică.

În urma acestui episod, oficialii companiei ar fi discutat cu el, iar debutul trebuia să aibă loc ziua următoare, la SmackDown. Însă Sullivan, din nou, nu s-a prezentat şi ar fi zburat acasă, în Colorado.

Mai multe informaţii în acest moment nu există şi rămâne de văzut cum va trata WWE momentul. Feud-ul dintre Cena şi Sullivan ar fi urmat să înceapă la Royal Rumble.

 • St3fAn

  De ce dracu ti-ai pune oamenii de top in meciuri de genul asta ?! Inteleg ca trebuie sa pui over personaje noi,dar cred ca Cena poate sa oferte mult mai multe la un WE decat un meci care nu va interesa pe nimeni… Astept o revansa cu Taker, un meci cu Triple H, un meci pentru tilu’… dar nu un meci care nu va ramane in mintea nimanui peste cativa ani.Tinand ca Cena are doar 3-4 meciuri pe an, macar fa-le sa fie memorabile.

  • AJ Styles (David Silva)

   Nu vreau sa vad nici un meci cu taker, trebuia retras de mult, cu hhh a avut destule meciuri, si chiar nu vreau sa il vad in peisajul unei centuri,furand acel spot unor persoane ca finn,seth,braun care trebuia sa aiba centura de mult…nu primeste seth un meci pt titlu dar primeste cena?inacceptabil

   • St3fAn

    Cena poate pune over pe oricine, un meci Seth vs Cena sau Ceva vs Braun sigur poate sa fie in ME…un meci intre Seth si Braun nu prea cred ca are loc momentan acolo…Cena nu trebuie su0103 cu00e2u0219tige, trebuie doar sa puna over oameni importanu021bi care vor fi fata companiei…nu oameni care nu au nicio u0219ansu0103 la vreo centura importanta.

 • Kevin Thorn

  Nu cred pana nu vu0103d ca Cena o sa aibe meci la WM cu cineva care nici in Nxt nu a fu0103cut mare lucru.nCena vs lesnar ar trebui sa fie la WM.nIn schimb cred ca o sa ne alegem cu lesnar vs Braun a 100 oaru0103.