DISTRIBUIȚI

Este de aşeptat ca Dean Ambrose să plece din WWE odată ce îi va expira contrctul, în aprilie, relatează PW Torch.

Ambrose i-a informat pe oficialii companiei în weekend-ul care a trecut şi a avut inclusiv o întâlnire cu Vince McMahon. Aceeaşi sursă menţionează că a refuzat un nou contract, cu un salariu mărit, în urmă cu câteva săptămâni.

Deşi în mod normal ar pleca după Wrestlemania, WWE ar putea decide să îl scoată de pe TV mai repede. La Royal Rumble, el a fost eliminat de Aleister Black, în timp ce la RAW a pierdut un meci cu Seth Rollins.

Ambrose ar fi deranjat de deciziile creative în legătură cu personajul său şi le-ar fi spus oficialilor că nu este interesat de un nou contract şi nici nu face asta pentru a obţine mai mulţi bani.

 • AJ Styles (David Silva)

  La revedere!nCa si face a fost insuportabil, ca heel are un potential interesant , poate vedem ce poate in AEW.nChiar daca e vina companiei pentru booking,e strict vina lui Ambrose pentru meciurile mediocre ce le scoate cu oameni ca Rollins,Ziggler…daca cu ei nu poti,cu cine?Si asta ii prafuieste caracterul.

  • nastase ion

   Esti slab pe fenomenul wrestling(wwe) Dean ambrose a carat raw,smackdown si live event un an intreg ca face top cand toti erau accidentati :) Pacat ca nu a primit booking ca in czw..

   • AJ Styles (David Silva)

    Si eu ziceam asta dar cand a primit centura mare a dat fail grav,caracterul sau nu era fit pt un campion, repet aici e si vina wwe pentru booking,el nu a suportat gimmickul de lunatic,dar meciurile slabe cum le explici? In ultimii cand a fost intr un big match mereu a avut o performanta sub asteptari.

   • AJ Styles (David Silva)

    Si sa fim sinceri , in situatia actuala e mai bine pentru toti daca pleaca , vince nu ii va da push ca lui seth sau roman(mai ales dupa feudul esuat cu seth, vince aparent da toata vina pe ambrose), el nu e multumit , mai bine pentru toti sa plece in AEW,sa aiba libertate creativa sa isi faca caracterul cum vrea si vedem atunci cum sta treaba cu el.

    • nastase ion

     Cum poti la un meci de TLC sa faci un meci obisnuit de la raw.. putea sa faca ceva extreme si prindea mai bine.. normal ca fani doreau mai mult.. cum a fost meciul de la hell in a cell cand se bateau pe acoperisul custii

   • Trefla #OLDberg

    @HooliganCas:disqus , WWE nu e CZW, e simplu. WWE e cu totul la un alt nivel, mai bun, mai slab, nu conteaza. In mod cert, mai vizionat decat CZW. De ce e slab pe fenomenul WWE? Ca remarca chestiuni evidente? =))))))

 • Kevin Thorn

  I s-ar potrivi mu0103nuu0219a L U.

 • Mihai Abrudan

  Ciudat cu0103 pu00e2nu0103 acum Ambrose a adus multu0103 popularitate u00een ru00e2ndul fanilor pu00e2nu0103 u00een momentul u00een care a devenit heel atacu00e2nd-ul pe Rollins dupu0103 ce au cu00e2u0219tigat titlul Raw la echipe dar dupu0103 pu0103rerea mea Dean Ambrose ca u0219i heel este cel mai slab

 • Alexwrestlingfan

  Sa imi mai spuna mie ca bryan este de midcard embrose era main eventer wwe champ pana sa il faca heel si echipa creativa 0 ideii asa a murit si ambrose bryan la ora acuala este cel mai bun heel iar babyface desigur bechy linch ciudat nu doi smackdown superstars alfel rawl murea mai repede ca ambrose

 • SinnerTwin15

  Sper ca nu se retrage din wrestling, ori companie si-ar dorii un nume ca el in roster, cine stie poate se intoarce in CZW

 • Trefla #OLDberg

  ca si caracter e solid, ca si performante in ring, nu pot asocia un moment memorabil din meciurile sale (poate momentul in care l-a aruncat pe Y2J in pioneze, dar punand lucrurile in context, era o (si inca este) o perioada de cenzura majora a WWE ce viza/vizeaza zona de hardcore). Nu stiu in ce masura este justificata reactia de pleca, in sensul ca a primit oportunitatea de fi campionul mondial in companie, parte a Shield(unde a fost veriga slaba). Daca vrea sa-si depaseasca conditia, WWE probabil ca nu e locul potrivit. La capitolul reinventare/adaptare, doar melodia de intrare s-a schimbat putin si look-ul. Dar look-ul e irelevant, in masura in care exista steroizi, ca atare, mai toti slabanogii care comentam aici pe wbook, daca suntem complexati de fizic, putem apela la ei) =)))) Glumesc, evident

  • nastase ion

   Dean Ambrose era considerat ca viitorul John Cena datorita experientiei din hardcore :) In shield el era baza si pe caracterul lui se construia totul :) Doar ca a prins Roman Reigns foarte bine la public si lucrurile s-au schimbat

   • Trefla #OLDberg

    Poate altfel ar fi fost lucrurile in Attitude Era sau ECW, putem specula la infinit pe tema: ”ce-ar fi fost daca…”. nInsa hai sa pornim de la o premisa realista, obiectiva! WWE nu(mai) cauta hardcore, ci divertisment mai soft. Ca atare, daca iei un caracter hardcore si il plasezi in WWE, automat i se reduc atributele..nNu-s fan Dean, dar nici nu sunt anti Ambrose. Poate ca va face precizari ca si in cazul Punk, asta in perspectiva in care va decide sa rupa orice contact cu WWE… nDegeaba tot evocam argumentul CZW. Vorbim despre WWE… Nu putem avea numai meciuri extreme la fiecare show saptamanal… nEu nu-l compatimesc pe Ambrose, i s-a dat push, n-a prins, la revedere! Asa functioneaza lucrurile. Ambrose (din cate stiu) n-are rude cu influenta in WWE, care sa-i ”stimuleze” pe oficiali sa-i mai acorde o sansa. nn*P.S. Daca ii iei ”starter pack-ul” hardcore, abilitatile sale nu compenseaza betele si scaunele. Seara faina! :))