DISTRIBUIȚI

Ştiu că am spus că voi înregistra un podcast săptămâna asta, însă condiţiile nu mi-au permis, prin urmare preview-ul pentru Royal Rumble şi răspunsurile la întrebările voastre vor fi în scris.

Kickoff matches

Le-am pus la grămadă pe acestea, pentru că din moment ce sunt în pre-show nu sunt atât de importante.

Probabil meciul diviziei cruiserweight va începe cu arena mai mult goală decât plină, dar dacă vor primi în jur de 10 minute eu sunt mulţumit. Echipa de luchadori a câştigat la 205 Live, în mod normal ar trebui să câştige echipa de heel, pentru că e nevoie şi de un astfel de personaj în eventualitatea unui meci pentru titlu.

În meciul tag team din RAW e clar că vor fi puşi over Gallows & Anderson peste The Revival, din păcate.

Urmează Open Challenge-ul lui Bobby Roode unde ar fi aiurea să vină Ziggler, meciul fiind în pre-show. Sper să nu se întâmple asta, mai repede să vedem un heel turn al lui Tye Dillinger sau orice alt adversar care să ne ofere un meci decent.

The Usos vs. Chad Gable & Shelton Benjamin
Smackdown Tag Team Championship

Ar trebui să fie un meci de la bun în sus, am toate motivele să cred asta. The Usos au avut cel mai bun an din cariera lor în 2017, iar Gable şi Benjamin trebuie să demonstreze ce pot, fiecare din diferite motive.

Gable a fost lăsat pe din afara după ce l-au trimis pe Jordan în RAW, în timp ce Benjamin a revenit în companie şi trebuie să se remarce cumva. Şi stipulaţia meciului îi ajută, pariez că vom vedea multe near fall-uri la limită.

Cred că The Usos vor pierde şi nu neapărat că unii din fraţi au fost arestaţi în urmă cu puţin timp, storyline-ul dictează o schimbare de campioni.

Predicţie: Chad Gable & Shelton Benjamin

Seth Rollins & Jason Jordan vs. Sheamus & Cesaro
RAW Tag Team Championship

Sincer, aş fi băgat acest meci în pre-show şi aş fi adus Open Challenge-ul lui Roode ca opener al PPV-ului.

Singurul motiv pentru care nu s-a întâmplat asta ar putea fi un heel turn al lui JJ şi începutul unui feud cu Rollins, existând zvonuri că cei doi ar urma să aibă un meci la Wrestlemania.

Iar bineînţeles, Sheamus şi Cesaro ar urma să câştige titlurile, iar un feud cu Gallows şi Anderson, care sunt acum face, pare o opţiune logică.

Predicţie: Sheamus & Cesaro

AJ Styles vs. Sami Zayn & Kevin Owens
WWE Championship

WWE-ul are atât de multe opţiune pentru acest meci, încât sunt sigur că nu o vor alege pe cea mai bună.

Încep cu ideea fantezistă, aceea ca Owens şi Zayn să câştige meciul şi implicit centura. Aici ar veni trădarea lui Zayn, pe care eu o anticipez încă de la heel turn. Asta ar duce ca la Wrestlemania să putem vedea Zayn şi Owens pentru titlul suprem şi, de ce nu, AJ şi Daniel Bryan. Dar de aceea este o idee fantezistă.

Storyline-ul pare prea lung ca să fie o victorie de underdog pentru AJ, deci mă aştept să se întâmple ceva, dar nu ştiu ce. Aş prefera să câştige Zayn şi Owens, dar varianta safe este AJ, mai ales că Shinsuke este favorit să câştige Royal Rumble-ul.

Predicţie: AJ Styles

Brock Lesnar vs. Braun Strowman vs. Kane
WWE Universal Championship

Aici este clar ce se va întâmpla, Brock Lesnar va face pin-ul pe Kane, dar totodată îi vor asigura momente de dominare absolută lui Strowman. Practic, de asta a fost băgat Kane în meci.

Sper să fie ceva scurt, de maxim 10 minute.

Predicţie: Brock Lesnar

30-Woman Royal Rumble

Cred că voi posta mâine o listă cu participanţii anunţaţi oficial pentru cele două meciuri Royal Rumble.

Sincer să fiu, nu m-am gândit cine ar putea să câştige aici, pentru că nu prea îmi pasă. Varianta safe e Asuka, cealaltă e Ronda Rousey.

Nu am aşteptări de la meci, dat fiind faptul că primul meci Money in the Bank între femei a fost o dezamăgire cruntă. Sper să nu fie nimic cringe doar şi să încorporeze mini feud-uri, un duel între Absolution şi Riott Squad ar fi tare, callback-uri la feud-uri mai vechi şi prezenţe surpriză, nu m-aş supăra să o văd pe Torrie Wilson din nou J

Predicţie: Asuka

30-Man Royal Rumble

În teorie ar trebui să fie bun, dar aşa am spus şi despre cel de anul trecut. Şi chiar dacă nu e la o calitate înaltă, măcar câştigătorul să fie unul îndreptăţit, dar nu m-ar surprinde că VKM să fie un troll şi să ni-l dea tot pe Roman Reigns.

E valabil ce am zis şi la meciul de sus, să existe un oarecare storytelling, nu doar intrări şi eliminări random. Sunt tare curios care vor fi ultimii patru, pentru că spune câte ceve despre direcţia pe care o vrea compania.

Nu mă aruncă în predicţii fanteziste, gen Daniel Bryan sau Dolph Ziggler, aşadar merg pe ce merge majoritatea.

Predicţie: Shinsuke Nakamura

  • SinnerTwin15

    Jordan o sa fie un heel bun tinand cont cat heat are, Kami chiar ar trebuii sa castige, Bobby sper sa ramana campion si daca Reigns castiga si Rumble-ul asta cred ca o sa fie huiduit mai rau ca in 2016

  • #PentagonJR

    Bobby Roode US Open ChallengenWin:Bobby Roode dar as vrea sa il vad pe Ricochet chiar daca stiu ca nu o sa se intamplennThe Usos vs. Chad Gable & Shelton BenjaminnWin:Chad Gable & Shelton Benjamin deoarece Jey a avut probleme cu politia de curandnnSeth Rollins & Jason Jordan vs. Sheamus & CesaronWin:Sheamus & Cesaro cel mai probabil Jordan va face heel turn dar nu as vrea un meci la WM intre ei doinnAJ Styles vs. Sami Zayn & Kevin OwensnWin:Aj Styles probabil ca sa putem avea Aj Styles-Nakamura la WMnnBrock Lesnar vs. Braun Strowman vs. KanenWin:Brock Lesnar si obvious la WM o sa avem Bork Laser-Roman Lamesnn30-Woman Royal RumblenWin:Merg pe Ronda Rousey chiar daca nu imi pasa prea mult despre acest mecinn30-Man Royal RumblenWin:Roman Reigns si cred ca VKM o sa ne faca cel mai mare troll anul asta… alta varianta era Nakamura ceea ce sincer mi-ar placea. Oricum mizez pe un return al lui Rey Misterio. Undertaker ar fi alt wrestler care mi-ar placea sa se intoarca si sa il elimine pe Cena. Presimt ca o sa fie un meci bun