DISTRIBUIȚI

Bobby Roode a debutat la primul Smackdown de după SummerSlam în main roster, dar asta nu l-a impiedicat să mai vină pentru un ultim meci în NXT şi să încheie feud-ul cu Roderick Strong, meciul dintre cei doi fiind main event-ul NXT-ului din această săptămână şi recomandarea mea pentru voi.

Chiar de la început s-a observat atitudinea superioară a lui Roode şi cuvintele grele pe care i le-a adresat lui Roddy, iar de aici a venit şi motivarea celui din urmă, care poate i-a lipsit în meciul lor anterior, pentru titlul NXT. Strong caută să îşi execute Backbreaker-urile, iar Roode caută să le evite, dar şi aşa le încasează. Totuşi Roode este cel care controlează meciul în continuare şi se vede atunci când se duce pe apron şi îi atacă sistematic spatele lui Strong. Prima oară într-un stâlp al ringului, apoi în scări, apoi cu un Spinebuster în afara ringului.

Reveniţi în ring, ambii încep să simtă urmele lăsate pe spatele lor de manevrele executate. Urmează construcţia unui spot în care Strong execută un Angle Slam, însă nu din prima încercare. Chiar dacă Roddy nu a reuşit să îl ţină trei secunde pe Roode la podea, fostul campion NXT este vizibil afectat, manevrele ofensive nu mai servesc pentru a construi un spot mai mare, ci doar pentru a îl ţine departe pe Roddy, care trece în control şi caută executarea unui Superplex. Două near fall-uri foarte bune, venite după două spot-uri construite atent de Roode şi Strong.

Roode reuşeşte să îşi execute, neaşteptat, manevra de final, dar numărătoarea se opreşte atunci când Strong pune piciorul pe ultima coardă, acesta fiind un throwback frumos de la meciul anterior dintre ei. După pin-ul eşuat, Roode începe din nou cu trash talk-ul, care trezeşte cea mai agresivă latură din Roderick Strong. De aici meciul merge într-un singur sens, iar Strong îl trimite înapoi în Smackdown după două End of Heartache şi un sărut de rămas bun.

Un meci cu booking simplu, dar excepţional în execuţie. Totuşi sunt mai multe şanse să apară pe lista celor mai underrated meciuri ale anului decât pe cea de MOTYCs.

 • HaşGeCe(HGC).

  Un astfel de booking lipseste si in main roster. :)

  • Cristi Momir

   Normal. În NXT e normal să vezi astfel de meciuri,chiar și în show-uri :)

 • SinnerTwin15

  Deci Roode numai revine in NXT pt revansa cu Drew?