DISTRIBUIȚI

Wrestle Legion revine cu un nou Colosseum Show în care este analizat cel mai recent show New Japan Pro Wrestling – Dominion.

Nu este o surpriză că pentru cei doi membri Wrestle Legion, Andrei şi Dan, dar şi pentru inivitatul special, Raiden, meciul dintre Kenny Omega şi Kazuchika Okada este cel mai bun pe care l-au văzut. Motivele pentru care ei consideră asta, dar şi analiza întregului card le găsiţi în această ediţie a podcast-ului.

Ca de obicei, dacă aveţi comentarii, întrebări sau sugestii le puteţi scrie aici sau în secţiunea de comentarii de pe YouTube. Un nou podcast marca Wrestle Legion va apărea în această săptămână, unde subiectul principal vor fi cele două show-uri WWE de la finalul acestei săptămâni.

 • Cipri Highlights

  Au0163i putea face un top 10 cu cele mai bune meciuri din cariera lui Okada respectiv Omega ?

  • Dan

   E destul de greu, cel puu0163in la Okada, datoritu0103 meciurilor foarte bune pe care le-a fu0103cut din 2012 pu00e2nu0103 acum, dar da, se poate. nnu00cenainte de asta, eu u00eeu0163i recomand toate meciurile din ultimul reign al lui Okada, poate minus cele cu EVIL u015fi Bad Luck Fale u015fi plus cele non-title cu Tiger Mask W (Kota Ibushi) u015fi Will Ospreay.

   • Cipri Highlights

    Am vazut aproape toate meciurile cu okada din ultimul lui reing , si chiar am ru0103mas impresionat la ce nivel a ajuns acest fenomen al wresting-ului

 • HGC

  Eu zic ca da.nNu am mai vazut un meci asa bun de prin anii 2002-2007.nClar Omega vs Okada de acum este meciul meu favorit all time.