DISTRIBUIȚI

Colosseum Talkshow este podcast-ul în care Wrestle Legion “atacă” evenimentele speciale WWE şi nu numai.

O primă ediţie a fost înregistrată cu ocazia show-ului Greatest Royal Rumble, care va avea loc vineri cu începere de la ora 19, ora României (Kickoff de la 18). Card-ul final aici. 

În prima parte a acestui podcast Patrik şi Oliver discută cele întâmplate săptămâna aceasta la RAW şi Smackdown, iar în a doua parte li se alătură Andrei şi Dan. Întreaga echipă prefaţează show-ul care va avea loc în Arabia Saudită şi îşi lasă predicţiile pentru acesta.

Vă invităm şi pe voi să vă lăsaţi predicţiile în secţiunea de comentarii de aici sau de pe YouTube, unde de asemenea puteţi lăsa întrebări pentru ediţiile viitoare din podcast.

 • Scruci

  TITUS WORLDWIDE ! :))))))))))))))

 • J.H 13

  Mda, mie unul nu mi a plu0103cut, nu mai zic ca a fost cel mai mort public ever!

 • J.H 13

  Oricum Titus MVP:))

 • Wicked

  Babatunde vs Taker la WM

 • Wolvie

  a fost un Royal Rumble groaznic, unde au aparut numai jobberii companiei… Bryan, Strowman, Angle, Orton, Jericho, Ziggler, Owens, Rey Mysterio au fost singurele nume mai importante din 50 de oameni… plus Roode, Corbin, Cass si Elias, in care mai puteai spera ceva… in rest numai jobberi, plus ca acuma am vazut si eu cat de mult isi bat joc de Mike Bennett, pe langa ca i-au schimbat numele si nu-l folosesc deloc la show-uri, l-au facut sa arate mai putin credibil si decat Curt Hawkins, l-au facut sa doboare recordul de cele mai putine secunde, nu inteleg de ce mai ramane in companie. Cea mai buna solutie pentru a-l salva, ar fi sa-l trimita in NXT si sa se alature celor din Undisputed Era

  • Wolvie

   iar faptul ca Brock Lesnar inca e campion, arata cat de mult isi bat joc de supersaturile pe care le au si participa saptamana de saptamana la Raw, centura stand pe un tip care nu face nimic niciodata si doar mai apare si el asa ocazional, o data la doua trei luni

   • Kevin Thorn

    u00cencep sa cred ca lesnar ii va depu0103u0219i pe punk ca u0219i nr de zile consecutive de cu00e2nd are titlul pe el.nCred ca u00eel vor mai tine pana WM de anul viitor.

    • Wolvie

     si eu m-am gandit la asta, vor sa-l stearga din istorie oarecum pe CM Punk, cum au facut mai de mult cu Hogan, iar cel mai simplu mod prin care poti face pe cineva sa-i doboare recodul de zile lui Punk, e sa pui titlul pe cineva care nu apare la show-uri cam niciodata

     • J.H 13

      macar de ar face o cu AJ!

     • Kevin Thorn

      E u0219i trecutul lui lesnar din ufc, punk in ufc u0219i de aici povestea.

 • Kevin Thorn

  Cu00e2teva aspecte din acest show:nJericho la ajuns pe KO la nr de kg.nTaker la scu0103pat in cap pe Aiden English.nBobby Lashley era sa u00eel omoare pe Big Cass.nTitus i-a fu0103cut pe comentatori sa lesine de ras.nCena u0219i HHH nu au avut niciun chef sa lupte.nArabii cu bani stu0103teau pe fotolii nu pe scaune ca toti su0103racii.nPublicul a venit ca la teatru.nIar Braun deja devine enervant avu00e2nd acest push foru021bat.

 • Spoff

  Titus O’Neil – MVP of the show, fara discutii :))).nNu inteleg treaba cu centura GRR. Nu cred ca o sa fie una care o sa fie una aparata de acum incolo, mai degraba este un premiu alaturi de trofeu. Oricum, felicitari Braun, imi place tot mai mult de faptul ca incepe sa castige cat mai multe meciuri.nAJ si Nakamura au avut un meci bun iar double count out-ul a avut logica pentru a continua storyline-ul.nLa Lesnar si Reigns, daca va uitati atent la reluare, primul care a atins podeaua a fost Reigns, Lesnar avea picioarele pe bucata de cusca, nu pe podea.nMahal vs Hardy…hmm…a fost un meci decent, insa cu un botch imens din partea lui Mahal cand s-a executat “Whisper in the wind”.nInsa un meci care a surprins placut, chiar foarte placut, a fost Kalisto vs Cedric Alexander, nu ma asteptam sa iasa atat de bine.nPer total a fost un show ok.

 • alex

  Meciul John Cena vs THE Undertaker (de la WM 34) la WWE WM 34 a fost cel mai scurt meci din toata cariera lui Undertaker la WM? (34)?

 • alex

  Ce credeu021bi Jhon Cena vs Undertaker la WWE WM 34 a fost meciul de retragere si ultimul meci din cariera lui Undertaker la WWE WM??