DISTRIBUIȚI

În primul meci de pe main card-ul UFC 225, CM Punk a pierdut lupta împotriva lui Mike Jackson la finalul celor trei runde. Decizia a fost unanimă.

După luptă, Punk a fost transportat către un spital din Chicago, potrivit lui Ariel Helwani.

Mai mulţi oameni din wrestling au reacţionat după înfrângerea lui Punk, care acum are un record 0-2 în MMA. Printre cei care au avut cuvinte de laudă la adresa fostului campion WWE se numără Cody Rhodes, Hurricane Helms, Tommy Dreamer sau Jim Ross.

Totuşi au existat şi mesaje negative. Corey Graves a avut un rant la adresa lui Punk pe Twitter în care i-a menţionat şi pe Triple H, Vince McMahon şi Kenny Omega. Graves susţine că Punk i-a întors spatele după ce a plecat din WWE. După alte câteva mesaje a spus că îl iubeşte şi să îl sune a doua zi şi a încheiat spunând că se va bate cu el.

 • Savage

  Pierdea in prima runda daca nu era ok Mike

 • Cipri Highlights

  Sper ca o sa ia in calcul o posibila revenire in ringul de wresting

 • La conferinta de presa de dupa eveniment White a fost foarte vehement. Mike Jackson a fost un idiot si isi va asuma asta. Referitor la lupta, toate respectele pentru Punk, dar UFC nu e locul lui, asta e clar. Fapt pentru care asta a fost ultima lui lupta. Inca o data, respect pentru ce a vrut Punk.

  • HGC

   Vad aici multi hateri a lui Punk,dar si multi care il respecta.nEu zic ca s-a grabit cu aceste meciuri si trebuia sa inceapa mai jos de MMA.nEu zic sa mai aibe un meci si daca il pierde si pe al 3 lea clar ca UFC nu e de el si sa se intoarca in wrestling in promotia ROH.

 • XO

  Romero vs Whittaker meciul serii. In legatura cu Punk, stiam ca va pierde din prima runda.Ii de apreciat cea ce a incercat sa faca. Nu ii usor in octagon, nu ii de ajuns sa fi doar un sportiv bun.

 • Kevin Thorn

  Am fost un fan a lui Punk atu00e2t in ROH cat si in WWE, dar omul asta u0219i-a pierdut enorm din credibilitate dupu0103 scandalul cu WWE, respectiv UFC. Trebuia ori sa se retragu0103, ori sa plece in Japonia.

 • LMFAO

  Asta inseamna sa nu ai pasiune pentru sport. Doi ani PLUS(aproape 3) de antrenament cu Duke Roufus si stand up-ul de adolescent care merge la sala de la coltul blocui si da la sac 2 zile pe saptamana. Tot sunt fanul lui, dar sper ca a fost o palma de realitate pentru el.