DISTRIBUIȚI

Dupa cum multi dintre voi stiti, CM Punk – in cadrul podcastului facut de Colt Cabana – a acuzat WWE-ul de multe incorectitudini, cea mai palpabila fiind diagnosticul incorect facut de doctorul WWE Chris Amann. Dr. Amann ar fi diagnosticat gresit o infectie cu Stafilococ, lucru care ar fi putut duce la moartea fostului superstar WWE. Pe langa asta, Punk a precizat ca atunci cand a suferit o comotie in meciul Royal Rumble, doctorul nu a stiut ce sa faca si a ezitat complet in a lua o decizie medicala.

In urma comentariilor, Dr Amann a inaintat un proces impotriva lui Punk si lui Colt Cabana, cerand daune de 1 milion de dolari pentru defaimare. Conform declaratiei doctorului, toata povestea cu stafilococ este o minciuna care i-a afectat reputatia ca medic.

CM Punk si Colt Cabana inca nu au facut nici o declaratie pe acest subiect.

Reveniti pe Wrestlebook pentru cele mai noi informatii legate de acest caz.

 • Mihai CM

  Nu cred ca medicul WWE-ului are de ce sa se simta nedreptatit. CM Punk nu e cunoscut ca un mincinos, ci ca un om care spune totul pe faţă.

  • asfasffs

   Nu-l mai calariti atat. Intra pe wwe.com sa vezi articolul si videoul prezentat in legatura cu infectia si in legatura cu ce a spus Punk (faptul ca in timpul meciului Royal Rumble a avut o minge de baseball pe spate, insa se vede clar ca nu este asa)

   • Mihai CM

    Oh, c’mon ! CM Punk a spus ca “mingea de baseball” era sub talie. Zona asta nu apare in acel clip. WWE deja se incurca in minciuni. Nu mai stie cum sa o intoarca, ca sa nu dea rau. Si Punk. Oricate ar avea de impartit cu Vince McMahon sau Triple H nu cred ca ar minti doar ca sa ingroape compania. Pana la urma, asta e unul dintre motivele pentru care a plecat.

 • Pavel Vladu

  Aici e discutabil…
  Eu nu am de unde sa stiu si nimeni nu are de unde sa stie ca Punk vorbeste adevarul.

 • Lord Gabriel (LordNation)

  sper sa piarda procesul screw cm sucks

 • Barbuleasa Albert

  Acest proces are un singur scop : sa il aducă pe Punk înapoi cand i se termina contractul sau sa beneficieze WWE-ul de imaginea sa (jocuri video ,tricouri , documentare ) .Dupa părerea mea tot acest scandal a fost o cearta mult prea mediatizata . Punk si HHH trebuiau sa își rezolve problemele pe plan privat , profesional . Punk se întoarce mai mult ca sigur pe o suma de bani potrivită . Nu cred ca HHH poate sa refuze un profit doar pentru ego-ul sau .Totul depinde de performanța lui Punk in UFC .Daca nu are succes ,o sa fie forțat sa se multumeasca cu termenii E-ului ,daca o sa aibă succes , va primi ce va vrea . Scandalul este doar pentru internet drama .

  • Pepsipunk 434

   Interesant punctul tau de vedere, dar nu cred ca cm punk a semnat cu ufc pentru performanta.Eu cred ca punk a semnat cu acestia numai pentru a experimenta ceva nou. Cati sportivi din lumea sportului au vrut sa incerce si altceva ? de exemplu :Francois Botha un boxer respectat a luptat si in K-1,Eric Esch (fost campion mondial IBA) a luptat si el in K-1,alte exemple…. Brock Lesnar,Bobby Lashley sau Ken Shamrock.

 • BadNewsForYou,Son!

  Eu in continuare nu stiu ce sa cred, medicul WWE chiar e unul bun, i-a salvat viata lu Jerry daca mai stiti, si in acelasi timp Punk nu e cunoscut ca fiind un mincinos…

  • cipri

   Mai degraba Punk e mincinos…..” Ryback m-a costat 10 ani din viata” si apoi a semnat cu UFC….