DISTRIBUIȚI

“Woken” Matt Hardy are o nouă melodie de intrare & va participa în Royal Rumble

La al doilea RAW din 2018 am putut asista la “debutul” în ring al lui “Woken” Matt Hardy. Cu această ocazie, WWE i-a atribuit o nouă melodie de intrare, care pare să fie un remix al promo-urilor lui de până acum.

Hardy l-a învins pe Curt Hawkins şi şi-a anunţat participarea în meciul Royal Rumble. Acelaşi lucru l-au mai făcut Nia Jax, Mickie James, dar şi Samoa Joe, care a spus că primul om pe care îl va elimina va fi John Cena. Totuşi situaţia lui Joe este incertă, pentru că a suferit o accidentare reală la RAW.

Şi mai multe legende anunţate pentru RAW 25th Anniversary

Mai este foarte puţin până la show-ul aniversar RAW, iar lista de invitaţi creşte de la săptămână la săptămână.

“Stone Cold” Steve Austin, Road Dogg, JBL, Ron Simmons, The Dudley Boyz şi The Bella Twins au fost anunţaţi în această săptămână. Lor li se alătură The Undertaker, Shawn Michaels, Triple H, Mick Foley, Ric Flair, John Cena, Jim Ross & Jerry “The King” Lawler, Brock Lesnar, Scott Hall şi X-Pac.

Enzo Amore a terminat plin de sânge meciul cu Cedric Alexander

Revenirea lui Enzo Amore la RAW nu a fost una de bun augur. În timpul meciului cu Cedric Alexander, din cauza unei lovituri primite deasupra ochiului drept, faţa lui Enzo Amore s-a umplut rapid de sânge.

Chiar şi aşa, meciul s-a terminat aşa cum a fost programat, Enzo acuzând o accidentare la gleznă, cel mai probabil pentru a fi prelungit feud-ul cu Cedric. După meci, campionul Cruiserweight a avut nevoie de patru copci.

The Balor Club există & Miz a revenit pentru titlul Intercontinental 

După multe luni de aşteptare, The Balor Club a devenit ceva real în WWE. Deşi săptămâna trecută au apărut pentru prima oară împreună, meciul câştigat la acest RAW împotriva lui Seth Rollins, Roman Reigns şi Jason Jordan este o confirmare că WWE-ul au planuri pentru cei ce compuneau odată Bullet Club în NJPW.

Iar la finalul meciului de mai sus, The Miz şi anturajul lui au executat un Triple Powerbomb pe Roman Reigns. Mai devreme în show, în momentul care a marcat revenirea lui Miz, acesta şi-a anunţat intenţia de a câştiga din nou titlul Intercontinental. Title shot pe care îl va primi la RAW 25th Anniversary.

Măcar un meci de la Royal Rumble este construit cum trebuie… 

În anticiparea meciului dintre Brock Lesnar şi Roman Reigns de la Wrestlemania 34, WWE construieşte într-adevăr meciul de la Royal Rumble pentru titlul WWE Universal ca o luptă între trei monştri.

O nouă dovadă este ce s-a întâmplat la acest RAW, când Braun Strowman a aruncat o parte din set-ul show-ului peste Brock Lesnar şi Kane. Accentul s-a pus pe Lesnar, care a fost transportat cu ambulanţa la un spital. Întreg segmentul a fost ajutat şi de reacţiile faciale ale lui Paul Heyman.

Teoriile conspiraţiei susţin că totul este făcut pentru ca Roman Reigns să pară într-adevăr “The Big Dog” atunci când îl va învinge pe Brock Lesnar.

 • Kevin Thorn

  Mai mult ca sigur Reigns va lua titlul de pe lesnar la WM, e construit meciul de un an.

  • BACKBAGE

   ma bei?

   • Kevin Thorn

    Ma tu ti-ai greu0219it numele, cred ca ai vrut sa scrii garbage.

    • BACKBAGE

     Ce gluma de pr00st

    • SinnerTwin15

     Don’t feed the troll, oricum ia ban cat de curand

 • SinnerTwin15

  Reigns o sa fie in main event la mania pt a 5-a oara la rand…fantastic

  • Ionut Ionut

   4*

  • Oancea Catalin

   Szuzati-ma de intrebare ! John Cena s-a retras ?

   • SinnerTwin15

    Din cate stiu nu, cica ar avea meci cu Taker la mania

    • Oancea Catalin

     Daca ar fi meciu asta ar fi bLaNa bOmBa ! Cice s-ar putea sa fie Woken Hardy vs Jeff Hardy !

 • Alexwrestlingfan

  ce sa se intample suntem in 2k18 si roman tot pushat m-am saturat de acelasi fel de mancare de la raw brawn strowman e super man parca am mai vazut filmul asta odata

  • WICKED

   Reigns e fata companiei acum, trebuie sa ne obisnuim cu asta asa cum ne-am obisnuit si cu Cena in trecut.

   • Omul-Molie

    Este prea bu0103gat pe gat. O fost u00een maint-event la Wrestelmania 3 ani la rand. u00cen Royal Rumble u00een 2014 a fost u00een ultimii 2(pe la u00eenceput era construit bine pu0103rerea mea) u00een 2015 a cu00e2u0219tigat u00een 2016 u00een ultimii 3 u00een 2017 u00een ultimii 2.