DISTRIBUIȚI

După RAW-ul din această săptămână, alte trei meciuri au fost confirmate oficial pentru TLC, PPV care va avea loc pe 22 octombrie.

Kurt Angle a anunţat că main event-ului PPV-ului va fi un meci Tables, Ladders & Chairs între The Shield şi The Miz & The Bar. Mai târziu în show, Braun Strowman a fost adăugat alături de The Miz şi foştii campioni tag team.

De asemenea, Enzo Amore va putea să recâştige titlul Cruiserweight de la Kalisto, după ce l-a pierdut la RAW.

Emma şi-a câştigat şansa de a fi prima adversară a lui Asuka în main roster.

Card-ul updatat: 

TLC Handicap Match: The Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, and Roman Reigns) vs. Braun Strowman, The Miz, Cesaro, and Sheamus
Raw Women’s Championship Match: Alexa Bliss vs. Mickie James
WWE Cruiserweight Championship Match: Kalisto vs. Enzo Amore
* Asuka vs. Emma

 • Wicked

  The Shield is BACKKKKKKKKKK!

 • Insidious

  În momentul de față nu mai există termen de comparație între Raw si Smackdown . Singurul lucru in comun pe care îl au e lipsa centurii majore in ME .

  • David Silva

   La ce te referi ca nu exista termen de comparatie?

   • Insidious

    Calitatea showului oferita in primul rand , si nu zic asta doar pentru ca s-au reunit The Shield . Dupa acel draft sau superstar shake up , Raw-ul a stat foarte bine , depasind smack-ul saptamanal ( aproximativ ) . Un alt motiv ar fi booking-ul bun pentru unele feud-uri gen Lesnar vs Joe , Lesnar vs Strowman sau Reigns vs Strowan , toate trei fiind feud-uri foarte bune , dar terminate dezamagitor la unele ppv uri . De cealalta parte , Smackdown nu prea a oferit nimic , in afara de New Day vs The Usos si sa zicem Shane vs Owens , dar vedem in ce directie o va lua rivalitatea celor doi , mai ales acum cu heel turn-ul lui Zayn .
    Poate ” termen de compartie ” nu a fost bine pus , dar am dorit sa se inteleaga ca la ora actuala Raw ul e mai bun si ca singurul lucru ce il au in comun e lipsa centurii majore ( consider reignul lui Mahal groaznic , a scazut mult credibilitatea centurii de cand a ajuns la el , de fapt se vede , a ajuns in mid card )

    • David Silva

     O data ce va pierde titlul ,reignul lui Mahal o sa fie ca al lui The Miz ,aproape nimeni nu isi va aminti…sau nu va vrea.

     • The Man That Gravity Forgot

      Care e faza cu Miz…?
      Are si centura Inter in sf relevanta si nu va convine..:|

     • David Silva

      Ma refer ca reign ul de campion wwe al lui miz care nu a fost prea stralucit ,nu castiga de unul singur si nu parea credibil ,asemeni lui Mahal.

     • The Man That Gravity Forgot

      Aaa la cel wwe te refereai…dar miz totusi a evoluat f mult.

 • HaşGeCe(HGC).

  HOT POTATO CU CENTURA US. =))