DISTRIBUIȚI

Kevin Owens debuts on SmackDown w/Corbin,Zayn&Styles

Analiza: Acest segment le-a demonstrat tuturor celor care erau ingrijorati ca SmackDown-ul isi va pierde din aceea energie care l-a facut sa fie un show fantastic, in mod constant, in ultimele 9 luni, ca nu au de ce sa se teama, deoarece am avut aici parte de un opener de senzatie, care a reusit sa contureze mai multe lucruri foarte bine.

Owens a avut un nou look aici, fiind proaspat barbierit, simbolizand practic schimbarea care a venit in urma draft-ului. Personal, ce mi-a placut atat de mult la acest segment este modul in care Owens a fost tratat ca un superstar extrem de important si mai ales, cat de important a fost tratat titlul US, care a fost mai mult sau mai putin ignorat in ultimele luni la RAW. Sper din tot sufletul ca echipa creativa a SmackDown-ului sa faca pentru acest titlu, la fel de multe cate a facut pentru cel Intercontinental, anul trecut.

 • Wicked67

  Smackdown-ul arata mult mai bine acum, parca au mai echilibrat rosterele.

 • Wicked67

  Smackdown-ul arata mult mai bine acum, parca au mai echilibrat rosterele.

 • SinnerTwin15

  Daca The Revival a ajuns in Raw, DIY ar trebuii sa debuteze cat mai repede in SD

 • wwe

  deci fostul Campion WWE se va lupta cu fostul Campion Universal pentru titlul US.-asta inseamna sa faci un titlu sa fie important.

 • Oancea Catalin

  Aducetil inapoi pe Batista

 • Oancea Catalin

  Fratilor pe bune acum cine dracu joaca calumea ? nimic nu mai este smecher cei mi buni sunt Randy Orton si Sami Zayn