DISTRIBUIȚI

Kalisto vs. Lince Dorado

Kalisto şi Lince Dorado au format recent un stable din care mai face parte şi Gran Metalik, care a fost deja eliminat în prima rundă. Pot să spun că îmi place cum este gestionat acest turneu până acum, văd ca o idee bună meciurile de genul acesta, face vs. face sau heel vs. heel.

Iar meciul nu a dezamăgit deloc. A fost combinaţia perfectă între “lucha thing”, aşa cum a spus Vic Joseph, făcând referire la celebrul promo al lui Kalisto, şi storytelling.

Două lucruri au fost importante aici. În primul rând, au trezit publicul, care după două ore de Smackdown şi încă vreo 20 de minute de Mixed Match Challenge nu cred că mai are chef de încă un show de wrestling, ceea ce încă e marea problemă a 205 Live. Era şi normal ca stilul practicat de cei doi să trezească publicul la viaţă. În al doilea rând l-am putut lua în serios. La modul că, deşi Kalisto era clar favorit, Lince Dorado a avut câteva momente în care puteam spune că a câştigat meciul.

Cred că a fost cel mai bun meci din cariera lui Lince Dorado. Totul a fost bine, finalul a fost mai slăbuţ, unde am văzut şi un botch. Eu aş fi mers pe un roll-up ca finisher.

Rezultat: Kalisto
Rating: ***3/4

Este difuzat un promo pentru debutul lui Roderick Strong în main roster. De fapt e acelaşi promo care a fost folosit acum câteva luni în NXT.

Scurt promo de la Cedric Alexander, în care apare şi Mustafa Ali. Deja interacţionează prea mult cei doi, cred că o să vină un heel turn, probabil din partea lui Cedric.

Avem un promo cu TJP, care îşi explică acţiunile de săptămâna trecută, când a trişat pentru a câştiga meciul cu Tyler Bate.

Este anunţat că săptămâna viitoare vom vedea un meci între Akira Tozawa şi Mark Andrews. Momentul este urmat de un material video de prezentare cu Andrews.

Segment în backstage cu Drake Maverick, Tony Nese & Drew Gulak. Maverick îi motivează pe cei doi să nu mai fie persoanje de comedie, iar la final îi anunţă că vor fi adversari săptămâna viitoare.

Hideo Itami vs. Roderick Strong

Debutul oficial al lui Strong în main roster, mă rog, divizia cruiserweight. Itami este aici de câteva luni deja, cred, dar nu mi se pare să fi fost băgat în ceva relevant. Parcă a avut un feud cu Jack Gallagher.

Pentru mine meciul a fost o dezamăgire, chiar dacă nu a fost rău deloc. Poate că şi publicul a contribut negativ la asta, mi s-a mai întâmplat să mă uit la 205 Live şi să închid fereastra în mijlocul meciului când văd cât de praf este publicul.

Mi-a plăcut structura meciului, în mod cert cel mai interesant moment a fost cel din afara ringului. Super Falcon Arrow-ul sau cum l-a numit Nigel trebuia să fie marele spot al meciului, însă nu a părut aşa. Şi finalul mi s-a părut slab.

Este interesant că Strong a câştigat, înseamnă că va rămâne în 205 Live, iar acesta a fost probabil cel slab mod de a chema un wrestler din NXT. În schimb, ce naiba se întâmplă cu Hideo Itami. Oricât de mult mi-ar plăcea KENTA, Itami din WWE a fost cantitate neglijabilă. Sper să îl văd cât de curând înapoi în NOAH.

Rezultat: Roderick Strong
Rating: ***1/2

Până acum au avansat în următoarea rundă TJP, Cedric Alexander, Kalisto şi Roderick Strong. Meciurile de săptămâna viitoare sunt Akira Tozawa vs. Mark Andrews şi Tony Nese vs. Drew Gulak.